יש לי בעיה עם VS.NET ו-CSS

יש לי בעיה עם VS.NET ו-CSS

הוא לא מודע לעידכונים של קבצי CSS
יש לי קובץ CSS קיים, וה-aspx עובד איתו יופי. אבל הוא לא קולט את השינויים שאני עושה בקובץ ה-CSS - לא הוספת קלאסים, ולא שינוי קלאסים קיימים. גם בתצוגת עיצוב, וגם בפתיחה בדפדפן - שום דבר לא מתעדכן
ניקיתי קאש - עדיין לא עוזר. הנתיב של קובץ ה-CSS נכון, כמובן.

gilad g

New member
כנראה תגים לא מוכרים,

ש-vs.net לא הצליח לזהות... אישית, אני מציע לך להימנע כמה שיותר מתצוגת עיצוב... זה סתם יהרוס לך את ה-html...

gilad g

New member
מי לא קולט?

vs.net, בזמן שאתה כותב את הקוד (כלומר, intellisense), או הדפדפן?

ועוד שאלה על RegularExpressionValid

למה ב-JS רגיל דבר כזה עובד נהדר:
if(!(/\.(?:doc|rtf|txt|htm|html)$/.test(str)))​
אבל RegularExpressionValidator כזה לא עובד (על כל קובץ הוא טוען שהוא לא חוקי, גם על קבצים מותרים)?
<asp:RegularExpressionValidator id="valFileRex" runat="server" ErrorMessage="סוגי הקבצים המותרים הם: doc rtf txt htm html" ControlToValidate="File1" ValidationExpression="\.(?:doc|rtf|txt|htm|html)$" Display="Dynamic"> </asp:RegularExpressionValidator>​

נפתרו הבעיות ../images/Emo26.gif שאלה עקרונית../images/Emo13.gif

עד עכשיו תיכנתתי ב-ASP, ותמיד היו לי קבצי haeder ו-footer שהכללתי בכל הדפים. האם ב-asp.net הדרך לעשות את זה היא ליצור user control, או שיש דרך אחרת
האם "בריא" שתגי פתיחת ה-HTML יהיו בקובץ נפרד (VS לא נותן לעבור לתצוגת עיצוב במצב כזה)

gilad g

New member
user control עדיף ../images/Emo13.gif

האם זה בריא? לא, אבל אין לך ברירה אחרת... בעיקרון, asp.net יודעת להתמודד עם זה, כי היא לא מכירה את התג - אין לו runat=server. שים לב שלא לשים את התגית <form runat=server> בקובץ נפרד
ושוב - אל תשתמש בתצוגת עיצוב. זה רק צרות

Admini

New member
יש עוד כמה דרכים

<!--#Include file="/page2.aspx"-->​
עובד למרבה הפלא גם ב-ASP.net. ואפשר גם
<Script Runat=server src=page.aspx>​
כאשר ההתנהגות שלהם היא כמו ב-ASP (קודם הכללה ואח"כ ביצוע הקוד בכללותו). הדרכים שציינתי שימושיות בעיקר אם מדובר ב-HTML בלבד. קח בחשבון שהשרת לא מבדיל בין הקובץ המקורי לבין ההכללות בזמן ביצוע הקוד.

למעלה