יש לי בעיה (עם עצמי)

בשמחה, אם..

אם הייתי יודע איך את נראית, היו לי יותר נתונים כדי לעזור לך ולהאיר על הדרך שלך הלאה

כי זה גם קשור לעניין. אני חושב שאת צריכה להמשיך לנסות ולהיות עצמך, מעט ביישנית ולא להתאמץ לעשות מעבר ולהראות כוח כזה.
זה יוצר התרעה אצל הרבה גברים...במיוחד אם את רוצה למשוך את הטובים שבהם ולא נמצאת במקום הזה
של הרבה בחורות שמחפשות את ה bad boys, את הגברים הרעים שלא שמים עליהם.

לפי איך שכתבת...אני רוצה להאמין ולקוות שאת מחפשת גבר טוב שיהיה לך למשענת ויעריך אותך
ולא מישהו שתצטרכי לירוק דם עד שתגיעי ללב שלו.

כל זה נכתב ע"י בחור שקט בן 27 שעדיין מחפש את המיוחדת הזאת שלו אי שם..עדיין מחפש את האוטופיה

אני בטוח שתצליחי גם אם ייקח זמן, לפעמים לוקח זמן רב להגיע למקום הזה ואנחנו צריכים סבלנות @

The Heretic

New member
תודה גבר רגיש

העניין הוא שאני לא חושבת שאני ביישנית במהותי אלא מעצם פחדנותי. במהותי אני רגישה ולא הייתי מוותרת על התכונה הזא בחיים אבל ביישנות זה סתם מחסום מעיק.
אבל כן פתחת את עיני לכך שכנראה הרבה גברים כן מעדיפים בחורה לא כוחנית ואני פשוט נתקלתי, אומנם לא בד גייס אבל גברים שראו בי שקופה.
לגבי המראה החיצוני, קשור בקטע של אם אני נראית טוב, או מה שאני משדרת? כעקרון זאת אני בתמונה.
מאחלת לך המון המון בהצלחה! נשמע שמגיע לך אישה אוטופית.

בעיקרון לא..

לא רואים בתמונה יותר מדי, כך שאי אפשר לדעת איך את נראית ממש עכשיו,

והביישנות לפעמים סתם מעיקה וזה רק עניין של זמן, גם אני הייתי שם פעם. אגב, גם אני לא בדיוק "רגיש" לפי הכינויי.
הרבה אנשים אמרו שיש לי "אינטליגנציה רגשית" אבל נעשיתי פחות רגיש עם הזמן ומאוד לוגי, הרציונל שלי תופס יותר מקום ועובד שעות נוספות.
לפעמים חברים שמים לב לזה ומעירים לי. מה אגיד..טוב שיש אותם שם.
אגב..
תודה על איחוליי האישה האוטופית האישה צריכה להיות סך-הכול חמודה ופשוטה, את האוטופיה אנחנו ניצור ביחד @

שוב אני מדגיש את דבריי, הגברים הטובים כן מחפשים ומעדיפים בחורה עדינה ומעניינת שיש בתוכה עולם שלם להכיר,
ומשדרת מתיקות כזאת ללא יותר מדי כוח, גם בחורה שמשדרת סקסיות אבל לא בהגזמה כמו שיש הרבה כאלו שעושות את זה היום
ישנם גברים שמחפשים את הכוח הזה, איך מזהים?..כבר עניין שלך לדעת ולזהות :)

סאטוריס

New member

ולקבל ולאהוב את החלקים בנו שהם דחויים כי קשה לנו איתם, כי הם כואבים, או חלשים או מזכירים לנו כישלון.

gitara4

New member
ל heretic

לפי הסיפור שלך הבנתי שאת חשה מן זעם שגברים מתחילים איתך!!
אז אולי בתוכך כרגע לא מתאים לך להיות בקשר אם גברים...
ולכן את חשה זעםם ובסיכום הלב אף פעם לא משקר!!

ואולי לא בא..לך להיות אם גברים כרגע. אל תחושי רגשי אשמה בגלל זה.

ואולי תנסי נשים????

The Heretic

New member
תודה

שאתה מפרגן בלהקשיב ללב, הרבה פעמים אנשים מייעצים לאנשים אחרים וגם לעצמנו רק דרך הראש.
נשים, יש לי חברה ככ כוסית שאם הייתי לסבית כבר הייתי יודעת..ומנסה

היי יקירתי...

מאד אהבתי לקרוא את מה שכתבת, וגם מאד התחברתי..

אספר לך על עצמי, אני בילדותי, נעוריי.. הייתי פשוט ילדה שקטה, שקופה, חסרת יכולת יצירת קשרים, ששנאה את עצמה לעיתים.... וככה חייתי עד אחרי גיל 20 גם,

אמנם לא נעזרתי בעזרה מקצועית, ולא חושבת ( מקווה לפחות ) שהיו לי צלקות קשות מדי, אבל רק בגיל מאוחר עשיתי שינוי עצמי כמעט לבד .

הכמעט הזה, זה דווקא בוס שהתמזל מזלי לעבוד אצלו.... שהאמין בי, ולמרות שבראיון אמרתי לו שאין לי בכלל נסיון במה שהוא צריך, הוא אמר לי את מילות הקסם "אני לא צריך נסיון אני צריך מישהו

ללמד אותו".... ובאמת כך היה, הוא בנה אותי מאפס, נתן לי עם סבלנות אינסופית המון בטחון מקצועי, נפתחתי חברתית, העזתי אפילו לבקש ולקבל העלאה!

באותה שנה, גם עשיתי משהו שלא הייתי מעזה לעשות לעולם, הלכתי לפגשים שונים שהיו מפורומים שונים, מפגשים עם אנשים זרים, שלא הכרתי אפילו 1 אישית.

זה היה קשה מאד, אבל שם גם הכרתי את חברתי הטובה ביותר כיום.

חוויתי מערכות זוגיות ארוכות , ופשוט חל תהליך בלי שאפילו שמתי לב אליו אותן שנים... אני לא בסופו, כל הזמן אני משתדלת לעשות עוד ועוד דברים חדשים, רוצה להכיר אנשים .

אני לחלוטין מבינה מה את אומרת, אבל תדעי שההתחלות האלה פשוט נובעות מאופי שאת מקרינה.

את לא עוד אותה ילדה שהיתה, זה חלק ממך זה תמיד יהיה.... זה לא שתשכחי את עצמך ותבני מסכה.... לא. זה חלר ממה שאת היית.... ועכשיו, אחרי תהליך טוב שעשית לעצמך,

את אותה אחת רק מקרינה דברים אחרים החוצה, זה לא שהם מתחילים עם מישהי שאת מעמידה פנים שאת, הם מתחילים איתך.

אני לחלוטין מבינה למה את לא חושבת שאת יכולה להיות נאהבת..

אל תניחי לתחושה הזו להשתלט על חייך, אחרת לא תוכלי לבנות זוגיות, או מערכות יחסים כלשהן, כי הרי כל מערכת, גם חברית בנויה על לאהוב אחרים ולתת להם לאהוב אותך.

פה עבודה עצמית שלך נכנסת לתמונה, כי זה לא קשור לאותם בחורים, אלא אלייך בלבד..

The Heretic

New member
כל הכבוד לך

את יכולה להיות ממש גאה בעצמך ויכול להיות ששלחו לך מלאך (הבוס שלך), באמת מעוור השראה, תמיד כיף לשמוע על סיפורים כאלה.
אהבתי מאד מה שאמרת בסוף, שזה חלק חשוב מלהיות בזוגיות, להיות מסוגל גם לאהוב וגם להיות נאהב.

אממ...

היום בדיעבד אני יודעת שזה היה תהליך חשוב , אותו רגע לא ממש שמתי לב לשינויים.

אין ספק שאותו בוס הוא אדם מדהים, ואשתו אפילו יותר חח לצערי אני לא עובדת שם יותר, אבל בהחלט יהיה זכור לכל חיי.

כל קשר שהוא בנוי על רגש הדדי, גם חברים..

אם לא תאמיני שאת יכולה להיות נאהבת, זה אומר שתמיד תטילי ספק באנשים שבאמת יאהבו אותך... זה יכול מאד להרוס .

לאהוב את עצמך

הקלישאה העתיקה שקודם תאהבי את עצמך ואז יאהבו אותך - לא שטות בכלל.

ברור שאישה שאוהבת את עצמה, חזקה ועצמאית - מושכת יותר תשומת לב מהזולת וזה נורמלי ורצוי ואפילו צפוי. זה לא אומר שהוא לא יהיה שם בשבילך ברגעי החולשה.

האם החוזק שלך הוא מסיכה בלבד?

The Heretic

New member
כרגע

לא מסכה, אבל עוד אי אפשר להגיד שאני מגובשת. וכן, הקלישאה נכונה...

שלום

זה מזכיר לי סיפור עם על עני שהתעשר ואז הזמינו אותו לראש השולחן וטבל את הגלימה היקרה באוכל. אהבה היא לאופי ולאישיות של האדם, לא ליכולות מעשיות. אם הכוח שצברת השפיע על אישיותך, סיבה טובה לאהוב אותך בגללו. כשאוהבים אדם, אמורים לדאוג לו ולנסות לעזור לו להתגבר על חולשותיו ועל קשייו. כשתמצאי אדם שבאמת יאהב אותך, תדעי את זה. אנשים הם יצורים חברתיים ואוהבים.

The Heretic

New member
תודה פילו

לא הבני את הסיפור עם :)
כשאתה אומר "אם הכוח שצברת השפיע על אישיותך, סיבה טובה לאהוב אותך בגללו." אז זה לא אומר בעצם שאוהבים אותי רק בגלל הכוח שמשפיע ולא בגלל אישיותי?

לא

אם הכוח שצברת הפך לחלק מאישיותך, זה בסדר לאהוב אותך בגללו כי זה אומר שאוהבים אותך בגלל אישיותך.

למעלה