יש לי בעיה עם הסקר

itzm

New member
יש לי בעיה עם הסקר

באוסף הדגמים יש לי רשימה אבל אני קונה בלי שום צורך ברשימת קניות באוסף הסיכות אני חייב ללכת לחנות עם רשימת קניות כי יש כל כך הרבה שיש לי ויש כל כך הרבה שאין לי איפה אני יענה ?????

אוי הסקר, שכחתי ממנו!

כשקראתי אותו בפעם הראשונה, לא ידעתי מה לענות: באוספים שבהם יש פריטים ש"צריך" להשיג כמו בולים או מודעות אבסולוט - אני יודעת מה יש לי ולא אקנה משהו כפול (עד היום גם לא קניתי כלום). אני פשוט מסתכלת עליהם הרבה וככה "לומדת" אותם בעל-פה... יש אוספים שזה לא משנה אם יש לי או אין לי, התוספת תמיד תתקבל בברכה - גלויות מחו"ל הם דוגמא טובה. הכיתוב מאחור עושה את הפריט ליחיד במינו. ויש אוספים שזה לא נורא אם כבר יש לי, כי הפריטים לא סחירים, כמו כרטיסי ביקור. אז הייתי במסעדה שוב, ולקחתי שוב כרטיס ביקור. ביג דיל. אז זהו. מילאתי את חובתי האזרחית והצבעתי.

דרמסלה

New member
כרטיסי ביקור

אם אני לא טועה, את לא היחידה בפורום שאוספת כרטיסי ביקור. אתם אוספים הכל, או מתמקדים בתחום ספציפי ?

פעם אספתי הכל.

עם הזמן זה נהיה קצת משונה (יש לי כל מיני כרטיסי ביקור של אינסטלטורים וכאלה), והתמקדתי יותר באיסוף כרטיסי ביקור ממסעדות שהייתי בהם (לפעמים גם חנויות מיוחדות). מכיוון שהאוסף הוא אוסף של זכרונות בעצם (כי הכרטיסים הם ממקומות שהייתי בהם), אז אין לי מה להחליף, כי כרטיס ביקור שאין לי הוא כרטיס ביקור של מקום שלא הייתי בו, ואז אין לו מקום באוסף שלי.

דרמסלה

New member
אהבתי

את הרעיון של אוסף הזכרונות שלך. כרטיסי הביקור שמצאתי יתגלגלו לכתובת אחרת ...

meytar

New member
אגב לי זה קרה לא מזמן, אבל לא בקניה

החלפתי עם תוני פיתוני בולים- אני הבאתי לו בולים עם טקסט והוא הביא לי בולי חיות. הוא העלה לפורום ארבעה תמונות של בולי חיות. ביקשתי שניים מהם, אך לפני זה, היה נדמה לי שאחד מהם כבר יש לי. בדקתי באלבום, ולא את הבול שחשדתי בו. הגיעו הבולים, ואז כבר שכן יש לי את הבול הזה, פשוט אין לי מושג איפה הוא
אבל לא נורא

python 4

New member
לא הבנתי בדיוק...

אם כבר יש לך את הבול ששלחתי לך אז תגידי לי ואני ישלח לך משהו אחר.. יש לי עוד בולי חיות אם את רוצה. רציתי לשלוח לך משהו ייחודי ולא משהו שכבר יש לך...

meytar

New member
כנראה שהיה לי אותו והוא הלך לאיבוד

בתור אספנית אני די מבולגנת. כל החדר שלי מלא באלבומים ושקיות מבוזרות... פיתון אתה לא צריך לשלוח לי עוד בול, ממש לא! כל עוד הבול הזה לא היה באלבום בזמן שבדקתי, זה כאילו אין לי אותו, וזאת אומרת, שהבול הזה כן מוסיף לאוסף, ואתה- לא צריך לשלוח עוד בול. הבנת?!

למעלה