יש לי בעיה עם הסקר

soso_sami

New member
יש לי בעיה עם הסקר

הייתי רוצה יותר מאמרים מקצועיים על שייט וימאות הייתי רוצה שיח מומחים און ואוף ליין בפורום הייתי רוצה פלברה ושרשור חברתי ועוד ועוד - אז איזה תשובה לענות שם???? כן- אני שבע רצון מאיך שהפורום עכשיו אבל בעצם אני שבע רצון מאיך שהפורום התפתח עד עכשיו והייתי שמח לראות אותו ממשיך במגמה הזו. שמחתי לקרוא מאמרים מקצועיים וכאילו מקצועיים. שמחתי לקרוא אמונות טפלות והיסטוריה או היסטריה של ספינות רדופות. שמחתי לכתוב את קורות האבודים בים ושמחתי מאוד לראות תגובה רשמית של איגוד השייטים לטענות שהוצגו מולם. ומאוד שמחתי לקרוא פלברה וארועים חברתיים לרבות קבלת תגובות לדברים שאני כתבתי או לראות תמונות ורישומים או ללמוד מנסיון אחרים על מרינה לימסול ועוד. אז מה עונים בסקר???? שרוצים כזה אבל עוד?!

בת ים

New member
המגמה-שיהיה עוד והרבה

תודה, תודה על הפידבק. אתם לא מתארים לכם כמה חשוב לי לדעת מה אתם חושבים ורוצים. הפורום הוא הבמה שלכם ובשבילכם ואני....כאן כדי לעשות את עבודת פועל הבמה-בכיף!! בשבועות הקרובים, אני מקווה שיתחדשו עוד מאמרים, יכנסו אנשים שמבינים בתחומים הקשורים לים ולשייט והיד נטויה. ותודה לחברי הפורום שעוזרים לי עם רעיונות, מאמרים ותמיכה חברית
כל רעיון נוסף יתקבל בברכה רבה!

למעלה