יש לי בעיה עם המשחק WITCHER 2....

יש לי בעיה עם המשחק WITCHER 2....

יכול להיות שאחרי כל כך הרבה זמן עדיין יש לו באגים רציניים?
אני שואל את עצמי האם זו בעיה של המחשב שלי או של המשחק כי מדי פעם המשחק נתקע לי באמצע. במקרה הטוב אני חוזר חזרה לשולחן העבודה אבל במקרה רע ואני צריך לאתחל את המחשב (ולפעמים הוא לא עולה אלא רק אחרי כמה נסיונות של אתחול וזו כבר בעיה שלי אני מניח). וקרה לי פעם אחת שהופיע לי מסך כחול עם הודעת שגיאה. זה קורה רק כאשר אני מפעיל את המשחק.

קרנפול

New member
אני לא מומחה אבל תן לנו עוד פרטים:

האם אתה מריץ עוד משחקים כאלה כבדים?,
מה המפרט שלך?, מה הטמפרטורות בשעת משחק?, האם המפרט באובר קלוק?,
על איזה הגדרות אתה משחק? ניסית להתקין מחדש?
אצלי המשחק עבד רגיל (לא זוכר על איזה הגדרות-בטוח לא גבוהות)למרות שהמפרט שלי ישן.

shemerkuz

New member
סיימתי אותו ללא שום בעיות...

מסך כחול יכול להיגרם (בין השאר - בהקשר למשחקים) בגלל פערי דרישות המשחק מכרטיס המחשב - לכרטיס מחשב שמותקן לך והדרייברים שלו (קרה לי פעם).
&nbsp
הייתי מציע לך לבדוק אם הכרטיס מסך שלך נתמך ע"י המשחק - ואם הדרייברים שלו מעודכנים.
&nbsp
&nbsp

סביר להניח שהדרייבר לא מעודכן כי...

כל פעם שניסיתי דרייברים שונים הם עשו לי בעיות בכל המחשב. סגירה פתאומית שלו או מסך ורוד מדי פעם. אז נשארתי עם דרייבר מיושן שלא עשה שום צרות ולמען האמת גם לא פגע לי באף משחק שניסיתי. משחקים כמו ASSASSIN CREED 3, בורדרלנד 2.
המחשב עומד בדרישות, יש לי GF 560 GTX
6600 מעבד 4 ליבות
4 ראמ.
משהו משונה קרה לי ואין לי מושג אם זה רלוונטי - הספקתי לשחק כמה שעות טובות במשחק, התקיעות לא היו נפוצות כל כך. צברתי כמות נכבדה של שמירות וקראתי באחד הפורומים באינטרנט שרצוי לנסות למחוק חלק מהן (לא שזה עזר למי שניסה את זה). בהתחלה עברו 3-4 שניות עד שנמחקה כל שמירה אבל כשהגעתי לסוף הרשימה השמירות נמחקו יותר מהר. לא בדקתי אם זה עזר לי במהלך המשחק אבל אני מציין את זה בכל זאת.

shemerkuz

New member
רוב הסיכויים שזה הבעיה עם הדרייבר

כככל שהמשחקים חדשים יותר, הם דורשים פונקציות מתקדמות יותר מהדרייברים שלך.
אם הדרייבר לא מעודכן, אז בד"כ יש פונקצית בררת-מחדל לכל דרישה כזאת - שאמורה לעבוד 99% מהזמן - אבל פעם ב - בשילוב מסויים של פרמטרים - ממשחק מסויים - זה יכול לעלות בדיוק על הפער שקיים אצלך בין הכרטיס מסך לדרייבר - ולגרום לכל הבעיות האלו.

Wolfinix

New member
יכול גם להיות קשור להקצאת ליבות, כנס למנהל המשימות

תבחר את היישום כשהוא רץ, ותגביל לו את השימוש בליבות, זה פתר לי בעיה דומה בDRAGON AGE

למעלה