יש לי בעיה עם המסקרה..

little bony

New member
יש לי בעיה עם המסקרה..

יש לי מסקרה של soft tuch (עם ככה כותבים) תמיד שאני שמה אותה זה נמרח לי ומאחד לי את הריסים.. וככה גם הורס לי את כל האיפור אחרי שעבדתי עליו שעות.. מישו יכול אולי להגיד לי איזה מסקרה אחרת כדאי לקנות? ודרך לשים אותה בליי שהיא תמרח ואחד ריסים.. תודה מראש..

little bony

New member
אווו עוד שאלה..

בקשר להסתרת נמשים... אני שונאת את הנמשים שלי ושאני שמה מייק אפ וכאלה זה רק מטשטש אבל לא מסתיר.. יש למישו עצה..?

RReuTT

New member
באיזה מייק אפ את משתמשת?

בקשר למסקרה, כנראה שאת לא שמה אותה בצורה נכונה, תעשי את זה בעדינות עם המברשת, תדביקי אותה לשורש הריסים ותמשכי כלפי מעלה במעגלים, אחר כך תסדרי אותם עם המברשת. רצוי לסרק אותם אחר כך עם מברשת של ריסים ככה שלא יראו דבוקות. בכל מקרה אני ממליצה לך על המסקרה של מייבילין ניו יורק- ווליום אקספרס. אני משתמשת בה ליום יום כבר כמה שנים והיא עדיין לא איכזבה אותי.

JULYETA

New member
אני ממליצה

מסקרה של מייבלין ניו יורק "expretion" היא מאוד טובה וגם המחיר מצוין (40 ש"ח).

hotchpotch

New member
אני אישית...

ממליצה על המסקרה של מייבלין ניו-יורק, בגלל שהיא עמידה, מסדרת את הריסים- מעגלת ומאריכה אותם, והיא גם זולה יחסית...

ק ר ן 24

New member
שלום בנות

אני חדשה כאן. אני ממליצה על המסקרה של רבלון יש להם סדרות מעולות והן היחידות שהצלחתי להתקלח ולצאת עם איפור שלם ומבלי שניראתי כאילו יש לי פנסים בעיניים... כמו כן בסוג אחת המסקרה מגיע עם מברשת בקצה שעושה את העבודה הרבה יותר קלה

tootik

New member
מסקרה של...

מייבלין. יש להם כמה סוגים ממש טובים. לא ממליצה אל המסקרה של איל מקיאג'...

../images/Emo25.gifמאפרת מקצועית לחלוטין

שלום לך, קראתי על הבעיה שלך והנה אני פה לעזור. שני דברים חשובים. אחד-לפני שאת שמה מסקרה {ושלך מצויינת}תפזרי מעט מהצללית הבסיסית שלך על הריסים,זה מאריך אותן. שתיים לפני שאת מורחת את המסקרה על הריסים:את הקצה של המברשת שאיתה את מסרקת את הריסים תעבירי על ראש הבקבוק{כלי הקיבול}של המסקרה וככה תורידי ממנה {מהמברשת}את החומר המיותר שיושב עליה. בעדינות תסרקי את הריסים וככה תיראי שלא ידבקו לך {תסרקי מס' פעמים לכל כיוון} שיהיה לך בהצלחה ושתהיי הכי הכי יפה יום טוב כיפוש

למעלה