יש לי בעיה מוזרה

דלת

New member
יש לי בעיה מוזרה

קודם כל בכל הבלוגים מופיע לי כאילו יש קצת מאוד אנשים כמה אחדים או שאין אנשים בכלל ואם אני נכנס לבלוג אז אני רואה שיש שם הרבה יותר אנשים. דבר שני, כשאני עובר לעמוד השני של הבלוגים אז מופיעים לי חלק מהבלוגים שהיו כבר בעמוד הראשון. קיצר בעיה מוזרה ומציקה, אני מצרף תמונות.

דלת

New member
העמוד הראשון למטה

שימו לב שכאילו אין אנשים בכלל בחדרים אבל שנכנסים יש מלא אנשים, גם בבלוגים הקודמים זה ככה כתוב שיש 6 אנשים ואז נכנסים לבלוג ויש איזה 20 אנשים.

דלת

New member
העמוד השני

מופיעים אותם בלוגים שהופיעו בעמוד הראשון והם שוב מופיעים עם סימן כאילו אין בהם אנשים.

גם לי יש את החרא הזה תפוז גרועיםםםם

תקנו את זה כבר כמה אפשר יותר מ24 שעות מה זה צריך להיות

מממממ

בשני החלקים אתה מדבר על דברים מאוד דינמיים. לפעמים ישנן סטיות של 2-3 פחות או יותר בגלל רובוטים שונים ומשונים. אותו מספר אשר כתוב לך אינו מתעדכן אלא ע"י רענון של העמוד. כמו כן. רשימת החדרים, הרשימה וחלוקת העמודים עובדת ע"פ קריטריון מ"ס המשתתפים. מכיוון שזה נתון דינאמי. במידה ואתה עובר על רשימה בעמוד אחד. וחולפת דקה מאז טעינת העמוד. ואז אתה מעביר עמוד. הרי שהנתונים השתנו. ובהתאם לכך דירוג "הצפיות" השתנה יום טוב

דלת

New member
שמע לא יודע מי חשבת שאני

אבל יש לי ידע במחשבים אני לא אידיוט ויש לי גם הגיון בסיסי וניסיון עם הבלוג טי וי הזה בדיוק כמוך. זה לא סטיות של 2 3 אנשים. אני מדבר על מאות אנשים שיש בחדר ולי כתוב שיש 0 אנשים או 2 או 3 וזה ככה כל הזמן, אני לא ילד מפגר אני יודע מה זה לרענן. אותו דבר עם הבלוגים שחוזרים על עצמם ב2 עמודים, זה קורה ברגע נתון ולא לאחר שעות.

מממ

לרגע לא פיקפקתי בידע של משיהוא ממשתתפי הפורום. לגבי סטיות של מאות אנשים. כידוע לך חדר צ'אט בבלוג TV אינו יכול להכיל יותר מ 100 משתתפים (או מספר אחר, אני לא יודע במדויק) גולשים אשר רוצים להכנס לחדר עם מעל 100 איש מועברים ישירות לחדר המתנה. וזה אומר שהמספר המוצג בעמוד הראשי הוא המספר ע"פ החדר האמיתי (לא המתנה)... ועל כך באה סטיה של מאות אנשים בלוגTV הוא מאוד דינאמי. נסה לחשוב רגע איך אתה עצמך מזפזפ לך בין הבלוגים ומחפש... יחד איתך יש עוד מאות אנשים כאלו, כך שהשינוי יכול להתבצע בדקה בודדה אחת. וכן שוב. יש לבדוק את זיכרון המטמון מצטער אם הודעתי הקודמת ואולי אף הודעתי זו מעוררים בך רגש זילזול כלשהוא

shlomo28

New member
שטויות במיץ

כאשר המערכת תקינה היא מראה כמה אנשים יש כולל בחדרי ההמתנה .... כדאי לבדוק לפני שפולטים שטויות ...

shlomo28

New member
תפוז הזבלים

זה כבר יותר מיום ככה , פשוט ביזיון תפוז האלה חובבנים ...

BuLLDaWG

New member
זאת הסיבה בדיוק..

זאת הסיבה שבדיוק בשבילה נכנסתי לפורום הזה :) מקווה שאחד מאנשי מערכת תפוז יכול לענות על השאלה הזאת... ועל עוד שאלה כמו למה חלק מהתוכניות לא מופיעות בכלל ברשימה? ולמה יש כל הזמן בעיות חיבור...

ממממ

כל תוכנית מופיעה ברשימה. על המשדר לבדוק כמה דברים, שהוא אכן לחץ על הלחצן "שדר", שאינו מופיע בקטגוריה מבוגרים בלבד (או ההפך), על המשדר תמיד לבדוק בעמוד האחרון (אם הוא משדר חדש הסבירות היא שהוא בעמוד זה.), ישנה הגדרה בחלק מהדפדפנים. הדפדפן שומר את עמוד אצלו ובכניסה מחודשת טוען אותו מהזיכרון ולא מהאינטרנט, ע"פ מוצג בעצם העמוד הישן. מומלץ לרענן את העמוד ולבדוק שנית. ובכלל להכנס להגדרות הדפדפן שלך ולבטל את זיכרון המטמון יום טוב

shemi3

New member
יש לי חדשות בשבילך

אתה צריך להכנס ולשאול אנשים שמנסים להכנס לבלוגים מסוימים ולא מוצאים אותם זה ממש חוצפה שאתה פוסל את זה לפני ששאלת אנשים ובדקת רק איך זה מופיע אצלך... כי זה עובדה שהרבה התלוננו על זה בכמה ימים אחרונים

אני באמת חיייב להגיב על זה?

כל המערכת היא אוטומטית לחלוטין. יש את X,Y,Z שננתי עליהם פירוט מוקדם יותר. אין עוד שיכלולים. הכל אוטומטי, ועל הגולשים לבדוק שאכן הדפדפן שלהם לא שומא את המטמון...

למעלה