סתם מישה י
New member
יש לי בעיה... כנסו
כפי שכבר אמרתי לכם בהודעות של השירשור של החברים, לי יש כבר חבר 4 שנים, ואנחנו אף פעם לא רבנו (שום דבר רציני) ואנחנו תמיד היינו רוב שעות היום ביחד... הולכים לכל מקום ביחד עושים שיעורים ביחד, מתכוננים למבחנים.... בקיצר הכל!!!! היינו עושים ביחד! אני מאוד
אותו... והוא אתמול בא אליי ואמר לי שהוא רוצה לגמור את הקשר שלנו כי נמאס לו... בהתחלה חשבתי שהוא סתם צוחק איתי אבל זה היה רציני...
וכמובן שבכיתי אבל לא הייתה לי בריירה לקבל את מה שהוא אמר! ואז שהלכתי לבית של החברה הכי טובה שלי... רציתי לספר לה כל מה שקרה... ולא רציתי בטלפון כי זה לא כל כך התאים... לא יודעת רציתי ללכת לספר לה את זה באופן אישי... ואז שהלכתי לשם ראיתי אותו מתנשק איתה, ואז היא צעקה עליו שהוא נישק אותה, ואמרתה לו שהוא מגעיל (בגלל כל מה שהוא עושה לי...) והיא החברה הכי טובה בעולם והיא ישר סיפרה לי מה שקרה ושאלה אותי מה קורה ביניינו, וסיפרתי לה, והיא הייתה נורא נורא עצובה והיא הבטיחה לי לעזור לי להחזיר אותו אליי... אז דיברתי איתו בערב והוא הודה שהוא אוהב את החברה שלי (זאת שעזרה, ועוזרת! לי...) ואני יודעת שגם חברה שלי אוהבת אותו והיא עושה את עצמה כאילו לא רק בשבילי... היא לא אמרה לי כלום על זה אבל פעם בטעות קראתי לה את היומן האישי שלה והיה רשום שם שהיא
אותו מאוד מאוד אבל היא לא תספר ותגיד לזה משהו לאף אחד ורק בשבילי.... היא החברה הכי טובה בעולם!!!! ועכשיו שאני יודעת שהוא גם
אותה והיא כבר אוהבת אותו... מה אני צריכה לעשות?? כי אם אני אראה אותם ביחד אני ימות!!!!! הוא כל מה שיש לי בחיים! תעזרו לי בבקשה