יש לי בעיה... כנסו

יש לי בעיה... כנסו

כפי שכבר אמרתי לכם בהודעות של השירשור של החברים, לי יש כבר חבר 4 שנים, ואנחנו אף פעם לא רבנו (שום דבר רציני) ואנחנו תמיד היינו רוב שעות היום ביחד... הולכים לכל מקום ביחד עושים שיעורים ביחד, מתכוננים למבחנים.... בקיצר הכל!!!! היינו עושים ביחד! אני מאוד
אותו... והוא אתמול בא אליי ואמר לי שהוא רוצה לגמור את הקשר שלנו כי נמאס לו... בהתחלה חשבתי שהוא סתם צוחק איתי אבל זה היה רציני...
וכמובן שבכיתי אבל לא הייתה לי בריירה לקבל את מה שהוא אמר! ואז שהלכתי לבית של החברה הכי טובה שלי... רציתי לספר לה כל מה שקרה... ולא רציתי בטלפון כי זה לא כל כך התאים... לא יודעת רציתי ללכת לספר לה את זה באופן אישי... ואז שהלכתי לשם ראיתי אותו מתנשק איתה, ואז היא צעקה עליו שהוא נישק אותה, ואמרתה לו שהוא מגעיל (בגלל כל מה שהוא עושה לי...) והיא החברה הכי טובה בעולם והיא ישר סיפרה לי מה שקרה ושאלה אותי מה קורה ביניינו, וסיפרתי לה, והיא הייתה נורא נורא עצובה והיא הבטיחה לי לעזור לי להחזיר אותו אליי... אז דיברתי איתו בערב והוא הודה שהוא אוהב את החברה שלי (זאת שעזרה, ועוזרת! לי...) ואני יודעת שגם חברה שלי אוהבת אותו והיא עושה את עצמה כאילו לא רק בשבילי... היא לא אמרה לי כלום על זה אבל פעם בטעות קראתי לה את היומן האישי שלה והיה רשום שם שהיא
אותו מאוד מאוד אבל היא לא תספר ותגיד לזה משהו לאף אחד ורק בשבילי.... היא החברה הכי טובה בעולם!!!! ועכשיו שאני יודעת שהוא גם
אותה והיא כבר אוהבת אותו... מה אני צריכה לעשות?? כי אם אני אראה אותם ביחד אני ימות!!!!! הוא כל מה שיש לי בחיים! תעזרו לי בבקשה

nobodys girl

New member
מישהי יקרה,

אני בערך מתחילה מהסוף להתחלה, ואני אומרת מראש שאני ממש מצטערת בשבילך, ואני יודעת כמה זה כואב שנפרדים ממך... עכשיו.. הגישה של "הוא כל מה שיש לי בחיים" היא מאוד לא בריאה... בעיקר בקטע של בנים. ברור שאנחנו נקשרות לאנשים, אבל בנים, ידוע שבשלב הזה של החיים הם לא ישארו לנצח, מה שאומר שרע מאוד לקשור את הכל אליהם. מישהו חכם אמר לי- המפתח לקשר בריא הוא אהבה כבוד ומרחק. לאהוב את החבר לכבד אותו כאדם בעל רעיונות, רגשות ודעות ולשמור ממנו מרחק פגיעה, כמו בין מכוניות על כביש דבר שני, החברה שלך נשמעת באמת בנאדם מקסים, ואני חושבת שיש לך מזל גדול שיש לך כזאת חברה! אבל זאת הערה בסוגריים... אני לא בדיוק יודעת איך יצא לך לקרוא לה ביומן, אבל לדעתי אם היא הייתה גלויה, והייתה כל כך בסדר איתך בכל מה שנוגע אליו, אז אולי כדאי שלא תסתירי ממנה שומדבר ותגידי לה שאת יודעת שהיא אוהבת אותו. ובדיוק בקשר לזה יש לי עוד משהו להגיד. אפילו שהיא אוהבת אותו, ושהוא אותה, הם לא יהיו ביחד... גם אם לא תגידי לה שזה יפריע לך. היא בטח תדע את זה בעצמה, ונראה לי שאם יקרה בינהם משהו זה יהיה רק אחרי שתתגברי עליו. דבר אחרון... ממש בנוגע אליו. זה קורה שאנשים אפילו שהם אוהבים הם מחליטים שדי. שהם צריכים דברים קצת אחרת, או שהם צריכים לקחת זמן לעצמם כדי להבין כמה מה שיש להם חשוב להם וכמה הם צריכים להעריך אותו. ארבע שנים להיות ביחד זה המון זמן, ואני גם לא ממש יודעת בת כמה את, שזה פרט די עקרוני כי להיות חברה של מישהו מגיל 10-14 זה לא כמו להיות חברה שלו כשאת בת 16 או 17.... אני חושבת שהמגילה הזאת מסכמת את דעתי פחות או יותר.. אם זה מנחם אותך לפחות היה לו אומץ להגיד לך דברים בישירות, הוא לא ניסה להתחמק ולהסתיר, הוא טרח להפרד ממך לפני שהוא נישק את חברה שלך... בכלל, עושה רושם שאם דיברתם אותו יום בערב היחסים שלכם גם כידידים לא אבודים, שזה משהו חשוב, כי אם הייתם ביחד ארבע שנים בטח הייתם גם חברים טובים... אני מקווה שדברים יסתדרו בשבילך, ויהיה קשה להתגבר, אני יודעת... אבל אנחנו פה כדי לשלוח מדי פעם כשאת צריכה איזה חיבוק חם... אדוה

כנסי בבקשה...

תודה רבה על התגובה שלך היא באמת עזרה לי!! כשהכרתי את אותו הייתי בת 14 עכשיו אני בת 17... אני עכשיו התקשרתי לחברה שלי ואמרתי לה שאני יודעת הכל עליהם כאילו שהוא אוהב אותה ושהיא אוהבת אותו... היא שתקה והייתה דיי בהלם שאלה אותי מאיפה אני יודעת... וסיפרתי לה את כל הסיפור... ואז היא אמרה לי שהיא סתם מכשול בינינו (ביני לבינו) ושלמרות כל מה שהיא מרגישה כלפיו היא לא תעשה עם זה כלום!!!! היא אמרה שהיא יודעת שיש סיכוי לי ולו לחזור להיות חברים ושהיא תהיה האדם האחרון שימנע ממני להיות איתו!! היא פשוט מקסימה היא החברה הכי טובה שיכולה להות!!!!!!!! ואני עדיין לא יודעת מה לעשות... החבר שלי (לשעבר) אוי כמה שזה קשה להגיד את זה... הוא פשוט ה-
שלי... אני אוהבת אותו מאוד מאוד... ואני הייתי מטומטמת ולפני שראיתי את המכתב שלך... עם הפתגם הכחם שנתת לי... כבר נתתי לו את כל כולי... את כל ליבי... אני מרגישה ריקה יותר מידי ריקה בלעדיו... תעזרו לי!!! בבקשה תגיבו על זה! תודה

nobodys girl

New member
אני חושבת..

תראי, אני מניחה לעצמי שהחברה שלך לא אומרת סתם, ושאם היא אומרת שיש לכם סיכוי לחזור, אז תנסי לעשות עם זה משהו... פשוט.. תתקשרי אליו. תשאלי מה קורה הלאה בקשר למה שכתבתי... אין כזה דבר מאוחר מדי... תמיד יש פעם הבאה (או במקרה שלך המשך הפעם הזאת), את פשוט מחליטה מראש- פעם בשבוע זה יום שלך עם חברות. יום שישי אחד בחודש את לא יוצאת איתו.. עושה דברים קטנים כאלה שהם לבנות לעצמך חיים שלא קשורים אליו, מעין רשת ביטחון שיש לך ליפול עליה במקרה חרום... למצוא תחביב שלא קשור אליו בכלל, משהו שאת יכולה לעשות כשאתם לא יכולים להפגש... זה דווקא מסוג העצות שקיבלתי שממש עזרו ואני מקווה שגם אנחנו נצליח לעזור לך

למעלה