יש לי בעיה...טריגר

levshavur

New member
יש לי בעיה...טריגר

שלום לכולם שבוע שעבר נשקלתי בהוסטל (אני עושה את זה לפעמים) וגיליתי שאכן עברתי הרבה מעל משקל היעד שלי זה לא שאני ממש שמנה אבל יש בגדים שלא עולים עליי ובגדים שנשפכים ממני... אני רוצה מצד אחד לעזוב את ההוסטל כי יש מדריכים חדשים שצועקים עליי לא בצדק ונמאס לי מיזה! כמובן שיש גם מדריכים טובים...אבל מצד שני אני פוחדת שבבית אני אחזור לתת משקל...(לעומתי בעלי אוכל המון, אבל אוליי זה כי הוא גבוה) אני נורא בחרדות מאבא שלי שמנצל את העובדה שאמא חולה מאוד (יש לאמא סרטן) והוא מנצל שיש אנשים מסביב ונוגע בי פעמיים חיבק אותי ופעם "רק" התחכך עם המעיל. בעבר עשתי תנאי שהוא לא ייגע בי אפילו באצבע והוא הפר את התנאי אני פוחדת מה ייקרה אם אמא לא תשרוד (בצוואה היא כתבה שהוא יעביר לי כסף ואח שלי ייפקח על החשבונות שלי ויגיד לו כמה להעביר לי) אבא יכול לנצל את זה כדי לפגוע בי שוב ויגיד שאם אתנגד הוא לא יעזור לי כלכלית (הלוואי ולא הייתי צריכה את העזרה הזו
) אני לא מרגישה שאני יכולה לדבר על זה עם אמא ואח שלי תמיד בצד של אבא שלי בקיצור אין עם מי לדבר... כתבתי את כל זה כי הלחץ הרגשי משפיע על האכילה שלי . חוץ מיזה אני מצוננת אז גם זה משפיע על מצב הרוח שלי סליחה על המגילה אבל הרגשתי צורך לפרוק... לבשה לבשה

למעלה