יש לי בעיה חמורה

NuckBunnies

New member
יש לי בעיה חמורה

חסרים לי שירים במחשב. מה לעשות? כל אחד נותן שיר אחד או שתיים שממש ממש ממש חובה להוריד. לא יותר מאחד-שתיים, כי מה לעשות כל אחד נותן 10 שירים יש לי 100 שירים להוריד... ואז פשוט אין לי חשק. בבקשה לא לתת להיטי אמ טי וי (או טופאק/ביגי/אמינם), כי פשוט לא מעניין אותי. וקצת להסביר על השיר יהיה נחמד.

Blood

New member
בשמחה!

C-bo feat. big syke - raised in hell שיר ממש טוב של ראפרים מצוינים! ביט טוב, ובמיוחד - big syke - כל מושלם לראפ! cuban link feat. fat joe - why me ביט מדהים!! שיר מאוד עצבני ובועט... כדאי! תהנה, רז

Cold Chillin

New member
הנה כמה

The Firm feat.Canibus - Desperados Westside Connection - Westside Slaughterhouse Ice Cube - When Will They Shoot? The Firm feat.Dr.Dre - Phone Tap אמיר

33T-Bone

New member
ugly duckling - if you wanna know

הפקה מעולה של אגלי דאקלינג, שלשיית ראפרים לבנים. כדאיי

tomoshe

New member
רק שניים? בעיה

manau - la tribu de danna אחד השירים הכי טובים שיש בצרפתית ובכלל spice 1 - killerfornia פשוט מדבק...

rasta man

New member
הינה שירים טובים בן:

Akrobatik- cant fuck with the style Afu-ra & Gza- bigacts littleacts EMPD- da joint EMPD feat MOP- symphony

מקווה שזה יספיק לך..

Mos Def - Speed Law Pharoahe Monch - The light SugerHill Gang - Hip Hop ועוד כמה שגם חובה חובה להוריד... Rza & The Roots - Freestyle (לא בטוח שתמצא אותו בתוכנות רגילות אבל כנס לשרת של טל תמצא אותו שם טריגר:"פריסטייל") shaquille o´neal feat the notorious b.i.g. - can´t stop the reign (כן כן שאקיל ... , שיר מדהים ביופיו לדעתי.. למי שלא מכיר ואהב את הביט שבאיין עשה איתו בתוכנית של סאב את שנת נמר... אז זה הביט של השיר הנ"ל) Talib Kweli & Hi Tek - Too Late (DAMMM!!! זה שיר מעולה!!!) Talib Kweli & Hi-Tek - Africa Dream Tech N9ne - Cursed (מתחיל מדהים עם מן סיפור חייו ואיך הוא נהייה ראפר ודברים כאלה ואז סתם קללות... - תבדוק את זה החוצה אולי אתה תאהב את זה...) Tech N9ne - Stamina (אומנם זה סקיט , אבל זה ע-נ-ק-י) Twista & Timberland - Who Am i (מה כבר אפשר להוסיף...) dead_prez - wake up show freestyle (כמו-כן תוריד מהשרת של טל בהיפ# -דאל-נט מירק בלה בלה בלה) Warren G & Snoop Dog - Regulate Xzibit - Paparazzi Xzibit - At The Speed Of Life Sway & tech - The Anthem (כולל מספר אומנים נוספים , קליפ מדהים -אולי אחד הטובים שאי פעם ראיתי...) Eminem - Biterphobia Eminem and Notorious BIG - Dead Wrong (Remix) Common - The Light Common - The 6th Sense ATOMS FAMILY - SMALL VIOLINS Aaliyah & Timberland-We Need A Resolution afu_ra-equality Afu Ra-Defeat Biggie - Big pappa M.O.P - Breakin´ The Rufes M.O.P - Alarm Blaze M.O.P -Blood Sweat and Tears (שלושתם מתןך First Family 4 Life דיסק פצייץ) M.O.P - Firing Sqaud M.O.P - New Jack City M.O.P - Stick TO YA Gunz M.O.P - Brownsville (קיצר דיסק ע-נ-ק יצא ב96 וממש שווה קנייה... ) (גב במקרה יצא שבשתי ההמלצות שלי במופים(MOP) של כל אחד מהדיסקים יצא ששלושת השירים הראשונים בהמלצה הם גם אלה שאני הכי ממליץ ואוהב... שלא תחשבו שכתבתי רק כדי ליכתוב)
עדי-שחושב שבן יכול להנות מאוד מכל שיר ושיר שנכתב לעי"ל

תיקון טעות...

בארבע שירים השניים שהמלצתי של MOP הם מתוך FIRING SQAUD שיצא ב96´ שכחתי לציין את שמו , עימך\כם הסליחה...

Blood

New member
אח שלי, אני לא הייתי בונה על זה ש..

הוא יוריד את כולם... אחרי הכל - המלצה על 20 שירים בערך זה די מבאס לקבל.

31 ליתר דיוק... אבל מי סופר...

מבאס..?!!?!?!?!?!!? אחי אם אתה מכיר את השירים הללו.. ואני בטוח שבן מכיר את רובם (ואם אין לו אותם אז למה שהוא לא יורידם?) , מה ימנע ממנו זאת? הסחפות שלי...? נו באמת... כל עוד השירים טובים ושווים את ההורדה\קניה(של 2 הדיסקים...) אין שום סיבה שלא...

Blood

New member
ועוד משהו מאוד חשוב ששכחתי לציין

נהנתי מ-א-ו-ד מהתגובה (ובעיקר מהפריסטייל המפוצץ) על שירשור ה "בואו חבר´ה, יש ערבים בחוץ!!! - יאללה, הולכים לפצוץ אותם ואח"כ להרוג את עראפת, בין לאדן, חוסיין ושאר מנהגי העולם הערבי!! יהודים זה שולת!!1" אה, וסליחה על הכותרת הארוכה (אם כי המתאימה ביותר) לשירשור.

(OG (gimel

New member
...

D´Angelo - Ain´t No Sunshine קאבר מעולה של ד´אנג´לו לקלאסיקה. Fiona Apple - Criminal לא מוזיקה שחורה, אבל שיר מדהים, של זמרת מדהימה. The Coup - Me & Jesus The Pimp In a ´79 Granada Last Night אחד משירי ההיפהופ היותר טובים, פשוט תענוג. OG

(OG (gimel

New member
אגב אורך..

אז שם האלבום השני של פיונה אפל המוזכרת למעלה הוא When the Pawn Hits the Conflicts He Thinks Like a King What He Knows Throws the Blows When He Goes to the Fight and He´ll Win the Whole Thing ´Fore He Enters the Ring There´s No Body to Batter When Your Mind Is Your Might So When You Go Solo, You Hold Your Own Hand and Remember That Depth Is the Greatest of Heights and if You Know Where You Stand, Then You Know Where to Land and if You Fall It Won´t Matter, ´Cuz You´ll Know That You´re Right באמת.

למעלה