יש לי בעיה ...הצילו

MTS GirL

New member
יש לי בעיה ...הצילו

לפני כמה ימים שאלתי אותכם שאלה שאני אפילו לא יודעת איך לענות עליה.. למי שלא מכיר אותי אני יעל ואני בת 16 הבעיה שלי היא שאני מרגישה אישה זאת הרגשה שמלווה אותי במשך כל החיים שלי.. והבעיה היא שאני נולדתי זכר מה אני אמורה לעשות כדי להפסיק את הרגשות האלה? הם מציקים לי אני רוצה להיות בן רגיל.. אני באמת מבקשת עזרה למי שיודע לאן להפנות אותי.. אשמח אם תענו.. ביי

עניין מסובך ומורכב

כבר יצא לי לדבר עם מישהי על הנושא, שלפעמים יש נתק בין המין של הבנאדם לנפש שלו וזאת הסיבה שקיימים ניתוחים לשינוי מין. אי אפשר להפסיק רגשות וגם לא לחיות בקונפליקט, לא לאורך זמן בכל אופן, ואני מבינה שהמצב אצלך באמת עמוק וזה לא סתם בלבול של מתבגרים. אני חושבת שמאוד כדאי לקבל ייעוץ מקצועי, כדי לעזור ולהבהיר את הרגשות שלך כי רק כך תוכלי להחליט מה כדאי לעשות- אולי תגלי שהתחושות האלה נובעות מכל מיני סיבות אישיות שעליהן צריך לעבוד ואיתן צריך ללמוד להתמודד ואולי תגלי שאכן ניתוח לשינוי מין או משהו דרסטי כזה מתאים ורצוי לך. גם תוכלי לקבל כלים להתמודד עם הסביבה ולהרגיש יותר שלמה עם עצמך, במקום, למשל, לרצות ולנסות להיות בן "רגיל" למרות שאת לא... בכל מקרה יש כאן מצב רגשי מסובך ואני חושבת שיש מקום לקבל עזרה בהתמודדות. אני לא בטוחה איך אפשר לקבל הפניה לפסיכולוג... אני חושבת שיועצת בית ספר או דרך קופת חולים... אולי כדאי לשאול גם בפורום "תמיכה נפשית לצעירים" אם לאנשי סהר יש רעיון או הפניה בשבילך לבנאדם המתאים.

lirota

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל קחי חיבוק גדול גדול גדול:) האמת שאין לי אף מילת קסם שתעשה הכל ורוד ומושלם אבל הרגשתי צורך ענק לעודד אותך ולהראות לך שיש לך אוזן קשבת שמוכנה להקשיב לך תמיד... [email protected] לירון.

MTS GirL

New member
תודה על התמיכה ../images/Emo140.gif

החיים שלי הם גהנום.. התמיכה שלכם עזרה לי להבין שיש כמה צדיקים בסדום אז תודה רבה.. :)

למעלה