יש לי בעיה גדולה

savil

New member
יש לי בעיה גדולה

יש איזה שקונה שנתן הצעות לכול המוצרים שיש לי למכירה הוא כול הזמן מקפיץ את המחיר וזה גורם לקונים אמתיים לא לקנות ממני אני חושב שזה נעשה על ידי מתחרה באותו תחום הוא פשוט משתמש בחשבון האי ביי שלו כדי לפגוע בי הפריטים הם ממש מתחומים שונים ואין ביניהם קשר מה שגורם לי לחשוב שזה סוג של טריק אני חדש לכן לא יודע מה לעשות למי לדווח וכיצד לנהוג תודה

francolana

New member
אם הוא לא ישלם

תפתח לו תלונה אחרי תלונה והחשבון שלו יושעה. כל עוד המכירות פעילות אין הרבה מה לעשות. אפשר לחסום אותו אבל אני הייתי מחכה לראות מה קורה כשהמכירה מסתיימת. ואגב, על כל מכירה אם יש עוד מתמודדים אתה יכול להציע להם ב- second chance.

savil

New member
לא הסתיימו

יש לו 2 פידבקים וגם הם על מוצרים קטנים בזה שהוא נתן הצעת מחיר הוא גרם לזה שאנשים לא יכולים לקנות בקניה ישירה המחירים שהוא מקפיץ הם גבוהים יחסית לעלות המוצר יש לי ממה לחשוש

ozitex

New member
אתה יכול

להוסיף אותו לרשימת החסומים אבל לא כשהוא פעיל במכירות שלך. חכה לראות מה יקרה כשהמכירות יסתיימו. אם המכירות יסתיימו והוא ישלם לך עבור המוצרים סבבה ואם לא תפתח דיספיוט על אי תשלום והוא יחטוף סטרייק.

lilo4

New member
לפי חוקי איביי

קונה שמגיש הצעה וההצעה שלו זוכה- מחויב לקנות את המוצר. תיאורטית הוא אמור לשלם על כל המוצרים האלה, חכה ותראה לאן זה מתפתח. בסיום המכירות, תן לו בערך שבוע כדי לשלם, ואם הוא לא משלם תפתח תלונה באיביי. וכמובן אחרי שיסתיים כל הסיפור- תחסום את המשתמש הספציפי הזה

זהרצנו

New member
לא יהיה צורך לחסום אותו: איביי כבר יעיפו אותו

אם הוא נתן הצעה על כל המוצרים, מספיק שהוא יעשה דיספיוט על כל מוצר שהוא לא שילם והוא יקבל במהירות שלושה סטרייקים ויושעה לעולמים. דרך אגב, אם הוא באמת מתחרה אז זה אומר שכל החשבונות שלו יושעו (כולל חשבון מוכר)?

ozitex

New member
אם

החשבון שיוגש יהיה על כל המוצרים שהוא רכש והוא לא ישלם עליהם הוא יקבל סטרייק אחד בלבד. אני הייתי שולח אליו חשבונות נפרדים לכל מוצר ובכך יוצר מכירות נפרדות, עבורן הוא יקבל סטרייק על כל אחד ואחד בנפרד. אי תשלום על שלושה יגרום להשעיית חשבון גם אם זה חשבון מוכר.

francolana

New member
אם הוא מקפיץ סימן שיש מי שמתמודד מולו

במכרז יש קפיצות מוגדרות במחיר, גם אם הוא יציע 100$ המחיר יעלה רק במדרגה הקבועה, בשביל שהמחיר יטפס למעלה צריך שיהיה לפחות מתמודד אחד מולו ולמתמודד הזה תוכל להציע את המוצר אם הזוכה לא ישלם. בקיצור, אל תהיה לחוץ, תן למכירות להסתיים, שלח חשבוניות נפרדות, אם הוא משלם שלח בדואר רשום ואם לא תפתח לו תלונות על כל מוצר בנפרד ותציע את המוצרים למשתתפים האחרים

למעלה