יש לי בעיה גדולה

נועוש 17

New member
יש לי בעיה גדולה../images/Emo70.gif

טוב אז ככה אני לומדת בכיתה מקדמת שהיא כיתה של לקוייה למדיה יש מישהו שאני בקשר איתו והוא שאל אותי איזה כיתה את? ואני קצת הסברתי לו, וגם הוא אמר תגידי איזה כיתה זאות? בכל זאות הסברתי לו וכו", ואני מפחדת שהוא ידע מה עלי לעשות שזה לא יקרה? ..

שלא תתביישי!!!

אם נתחיל לתת פה דוגמאות של אנשים מפורסמים שסובלים מהפרעות או לקויות לא נסיים לעולם!!!! להיפך, תתגאי בזה שאת מתמודדת עם הבעיות שלך, כי זה הרבה יותר חמור להתעלם מהן. מי שלא נאור מספיק בשביל להבין מה את מסבירה ועם מה את מתמודדת לא שווה להיות בקירבתך, החיים הרבה יותר יפים כשאנחנו מקיפים את עצמנו באנשים מפרגנים, מי שלא מסוגל לפרגן לנו, לא צריך להיות על ידנו!! לכי עם ראש זקוף חמדתי! כבר אמרתי פה פעם שהאנשים שהם לא "נורמטיביים" הם אלה שעושים את העולם שלנו למיוחד יותר, יפה יותר ומלא קסם - ואת חלק מהקבוצה הזאת! נשיקות אפרת

no-a-m

New member
התבונני בקסם שבך

מעודדת אותך לקורא את המאמר שכתבתי בנושא הנמצא בקובץ המאמרים, המאמר מופנה בעיקר להורים ומורים , נראה לי שאת מאוד בוגרת ומתאים גם לך ללמוד לראות את הקסם שבך, לגלות את האוצר וכאשר תרגישי שאת אכן כזו, ותלמדי לאהוב את עצמך למרות הקשיים שלרבים מאיתנו יש כאלה , הסביבה שלך שאני מאמינה שכבר עושה זאת תלמד לאהובאותך , אני בטוחה שאת מקסימה והוכחה לכך זךו הפניה שלך לפורום. אני מחזקת את דבריה של אפרת בענין הקשר שלך ומאמינה שכשאר את תאמרי את מה שיש לך ללא בושה או פחד ממקום בטוח ואוהב, הדרך תהייה פתוחה בפניך להשיג את מה שתבקשי שישהי לך בהצלחה

teen-spirit

New member
אני לא חושבת...

שאת צריכה להתבייש, אני לא מתביישת לספר לאנשים שיש לי בעיות בלימודים וליקוי למידה. יש לי חברים שלומדים בתיכון שהוא ברמה גבוה מאוד שצריך ציוניים של 100 ומעלה להתקבל לשם, אבל אף פעם לא נתקלתי בליגלוג מצידם ולהפך, קבלתי עידוד והצעות לעזרה. אם מישהו ירד עליך בגלל שאת חלשה בלימודים אז הוא סתם ילדותי ומפגר. ולפעמיים אני ממש מקנא בחברים שלי ההאלה שכל הציוניים שלהם גבוהים ועוד ברמת לימודים גבוה מאוד ויש לי חברה שבשנה שעברה בקושי היית מגיע לבית ספר וכל הציוניים שלהם היו תמיד מהגבוהים בכיתה. לפעמים אני מביטה בילדה שאני עושה לבייביסטר, איך שהיא כל כך מרוכזת בדברים ואיך שכבר בגיל ארבע וחצי היא יודעת לקרוא ולכתוב. אבל אף אחד לא מושלם ומה לעשות שיש לי גנים דפוקים, אי אפשר לשנות את זה, נדפקתי! (למרות שלהורים שלי אין בעיות קשב וריכוז או ליקוי למידה, לא יודעת מאיפה ירשתי את זה)

Iddo

New member
כדי להציג עצמך באור חיובי, עליך

כדי להציג עצמך באור חיובי, עליך לראות עצמך באור חיובי. תוכלי להסביר לו בדיוק מה שאת מסבירה לעצמך. האם משתלם לך להיות שם? האם את שם מחוסר ברירה / חוסר צדק?

למעלה