יש לי בעיה בICQ

j i m m y

New member
יש לי בעיה בICQ

הוא לא שומר לי היסטוריה. מה לעשות ? ד"א אני חדש בפורום הזה ועשיתי את המבחנים.. בהתמכרות לICQ - אני לא מכור אבל אני מודע לדבר הזה שנקרא ICQ (קיבלתי 50). "ICQ-virgin" You have real friends, a real life, and a real, flesh-and-blood partner with whom you regularly make real, flesh-and-blood love. You know ICQ exists, but so what? You ain't goin' there! Respect! בהתמכרות לאינטרנט אני קיבלתי איזה ציון די שפל.. מסתבר שאני כן מכור לאינטרנט
הייתי מביא לכם את המספר אם היה מספר, אבל הציון הוא בהודעה. שחכתי את תוכנה, אבל כן, אני מכור.

e-magine

New member
לא כל מי שמכור לאינטרנט

מכור דווקא לאייסי, המשותף ל"מכורי האינטרנט" הוא השימוש המוגזם או העודף באינטרנט, אך ההתמכרות עצמה יכולה להיות לכל מיני פעולות שונות. האייסיקיו הוא מכשיר ליצירת יחסי אנוש ואכן יש מכורים ליחסי אנוש וירטואליים. יש כאמור סוגים רבים של מכורים, פירטתי אותם בעבר ואם זה מעניין אותך אני מוכן לחזור או לחפש את המאמר. כעיקרון, ההתמכרות ליחסי אנוש היא די שונה נניח מההתמכרות למידע וחיפושים, אך יש להתמכרויות האלה דפוסי התנהגות דומים שנראים כמו התנהגות אובססיבית. אולי אתה מוכן לתאר לנו במה מתבטאת ההתמכרות שלך.

j i m m y

New member
אולי תעזור לי בבעיה שלי

ולא תדון כל כך הרבה בחיים האישיים שלי ? הICQ שלי לא שומר כלום בהיסטוריה. לא משנה כמה הודעות אני שולח, ההיסטוריה לגמרי ריקה. הדבר הזה קרה אחרי שגיליתי שנכנס לי דרך הICQ וירוס. הורדתי את הוירוס, מחקתי את הICQ והתקנתי אותו מחדש.

e-magine

New member
ואולי לא

אני לא שאלתי אותך אם אתה מכור או לא, אתה העלית את הנושא. אף אחד לא חייב אותך לכתוב כאן ולדון בחיים האישיים שלך. מותר לשאול שאלות, אם לא מתאים לך, אל תענה. בכל מקרה, כתוב בראש הפורום באותיות קידוש לבנה שימו לב: הפורום איננו עוסק בתמיכה טכנית ולא בסיוע בחיפוש מידע באינטרנט, אלא בהשפעת האינטרנט על החברה ועל הפרט. זה יותר מידי קשה לכבד את זה? אני כרגע לא עוזר לך בשום בעיה והאופן כללי לא עוזר לאנשים שמדברים אלי בגסות רוח. שיהיה לך שבת שלום.

למעלה