יש לי בעיה ב-fm2005..

אריק 21

New member
יש לי בעיה ב-fm2005..

שלום, אני חדש פה בפורום אבל ותיק מאוד במנג'ר
. אני כרגע בשנת 2009 במנג'ר. התחלתי את המשחק עם אסטון-וילה, בעונה הראשונה סיימתי מקום שני (שתי נקודות מעל ארסנל שסיימה שלישית) ובעונה השנייה מקום ראשון וסגנות גביע אופ"א. כשמנצ'סטר ראתה שלקחתי לה את האליפות היא פיטרה את פרגסון וקיבלה אותי. מאז אני במנצ'סטר עם 3 אליפויות רצופות, פעמיים זכיתי בגביע האלופות, פעם אחת בסגנות גביע האלופות (הפסדתי לאינטר), שלוש פעמים זכיתי בגביע הליגה ופעמיים בגביע האנגלי כשבכל הגביעים כמו הסופר-קאפים למיניהם והאליפות הבין-יבשתית שהשתתפתי בהן זכיתי. בסוף העונה השנייה במנצ'סטר נבחרת שוודיה קיבלה אותי והעלתי אותה לאליפות אירופה דרך הפלייאוף (הם היו במצב לא טוב בבית לפני שקיבלתי אותם), באליפות אירופה הגעתי לחצי הגמר אחרי שהדחתי את ספרד ברבע הגמר וכעת, לאחר שליאו, המנג'ר של נבחרת ברזיל, החליט לפרוש קיבלתי את התפקיד הנחשק בעולם- מאמן נבחרת ברזיל (אתם קולטים, ישראלי שמאמן את נבחרת ברזיל? חח), שאיתה כבר הספקתי לזכות הגביע הקונפדרציות ובאיזה שהוא גביע של צפון אמריקה או משהו כזה. עכשיו, הבעיה הגדולה שלי עם המנג'ר הזה הוא הגודל של הקובץ שמירה. בעונות הראשונות הגודל של הקובץ היה 150 מגה אז שמירה/טעינה היו מתבצעות מהר אבל עכשיו זה הגיע לכמעט 2 ג'יגה וזה מאוד מאט את תהליך השמירה/טעינה, גם לכם הקובץ שמירה מגיע לגודל כזה? דבר שני, המשחק הזה מלא בבאגים, sigames פירסמו איזשהו מייל שאפשר לשלוח להם באגים שנתקלנו בהם כדי שיתקנו אותם במנג'ר הבא? לדוגמא אני מתכוון שהזכייה בגביע הקונפדרציות נרשם אצלי ב"הישגים של המאמן" כזכייה בגביע העולם, או שבתחילת העונה כשהעיתונות שואלת אותך "הקבוצה שלך מועמדת לזכייה באליפות מה תגובתך?" ואני עונה "הקבוצה שלי יותר טובה מכל הקבוצות ובוודאי שנזכה באליפות" אז הקהל שלי כועס עליי בטענה שאני "פוסל את האפשרות שהקבוצה תזכה באליפות" וכאלה דברים.. אגב, גם אני חושב שהמנג'ר הזה קל מדי יחסית למנג'רים של שנים קודמות.. יצא קצת ארוך, מצטער..

ברוך הבא לפורם, אריק.

עידכנת את המנג'ר שלך? התקנת 5.0.5? אם לא אז זה חשוב מאוד כי זה בין היתר גם מתקן באגים. ובקשר לסייב, ממש אין לי מושג למה זה ככה, עוד לא ראיתי סייב של 2GB במשחק. יכול להיות משהו בהגדרות המשחק אולי? בתחילת המשחק איזה גודל עשית לDATABASE SIZE?

DeathlessOne

New member
גם אני...

שאלתי פה בעבר לגבי גודל קבצי השמירות...זה אסון! ואני עוד ב-2018... גררר

למעלה