יש לי בעיה- בתקווה שתעזרו לי לפתור

gal692004

New member
יש לי בעיה- בתקווה שתעזרו לי לפתור

הפלאפון שלי עשה טבילה קצרה של כמה שניות במים כי הוא נפל כאילו למים עמוקים ומאז הוא לא עובד... על הסוללה ישלי אחריות שהיא בתוקף עד 7/2006 מה זה אומר? אני יכולה לקחת אותו שיתקנו? איך אני יכולה לפתור את זה? אין לי ביטוח עליו אם זה הפורום הנכון- מה טוב אם לא לאיזה פורום לפנות?

nova

New member
כנס לקישור

הזה. לגבי הסוללה - גש למעבדת שירות, אבל סביר שהם יזהו מה עבר על הטלפון. אם תחבר אותה לטלפון אחר, יש סיכוי שזה יקצר אותו.

טיפ לפעם הבאה

במקרה של טבילה במים, ראשית, אין להדליק את המכשיר בשום אופן!!! גם לא לשניה! שנית, יש לתת לו להתייבש באיזור מתאים (רוח. רצוי חמה מעט, אבל לא להגזים) כמה שיותר זמן (יומיים בערך), ואז לגשת למעבדה פרטית בלבד לניקוי הקורוזיה שהתהוותה, (50 - 100 ש"ח) ורק אז מותר להדליק את המכשיר!!! שימו לב, בד"כ לא מומלץ להביא למרכז שירות של החברה, גם אם המכשיר באחריות עדיין, הואיל והמדיניות היא להשבית אותו במקום. אם אתם כן מנסים במרכז שירות, תתנו עם הפקידה מראש ובמפורש שאם הם לא מטפלים שיחזירו אותו כמו שקיבלו. נ.ב. יש לי המלצה לטכנאי פרטי מנוסה במחירים סבירים, אך כמדומני שזה אסור בפורום אז אפשר במסר פרטי. http://sale4cell.wen.ruג€

למעלה