יש לי בעיה בעייתית....

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
יש לי בעיה בעייתית....

אני גרה בדירה שכורה עם 2 שותפות. החוזה מסתיים בעוד חודש וחצי ושתי השותפות הודיעו לי שהן לא נשארות בדירה. הבעיה היא- שכל מה שיש בדירה שייך לאחת מהן! (המקרר, מיקרוגל, טוסטר, תנור, מכונת כביסה ואפילו הארונות בגדים. הכל!) ואם אני נשארת בדירה אני צריכה לקנות את כל הדברים הנ"ל. אני צריכה להודיע עד סוף השבוע אם אני נשארת בדירה או לא. ואני לא יודעת מה לעשות
אם אני נשארת בדירה אני צריכה להוציא סכום ענקי אם אני לא נשארת אני צריכה להתחיל לחפש מקום אחר ואני בטוחה שאני לא אמצא מקום כמו הדירה הזאת. ואני תמיד יכולה לחזור הבייתה ולחסוך את כל הכסף (+ יש את המכונית של אמא) האמת- שהאופצייה השלישית הכי קוסמת לי. (מה לעשות, אני עצלנית
)

דן צ

New member
ומה עם החופש גבירתי היקרה?

השאלה היא מה הנוחות שיש לך עכשיו ומהו שכר הדירה לבד? צריך לעשות את השיקול הזה ורק אחר כך להחליט אם את נשארת או מוותרת על ה"חופש" שלך והולכת לסינר של אמא את צריכה לקחת בחשבון שלא כל מה שעשית עד עכשיו תוכלי לעשות בית אמא ותהיה תחת העדשה שלה, אבל מצד שני את חוסכת שכר דירה וחוסכת כסף. ההצעה שלי היא כזאת, לגור עם אמא במשך שנה או חצי שניה לחסוך כסף לקניית מוצרי יסוד ואז שוב לצאת לעולם הפתוח ולשכר הדירה עם המוצרים שלך! מצד שני חשבת אולי לשנורר חברים או משפחה?

Outlast

New member
בקשר לאפשרות הראשונה-

אין אפשרות אחרת חוץ מלקנות את הכל? לקחת חפצים ישנים של המשפחה למשל? או לקנות דברים יד שניה? (אני לא יודעת עד כמה זה אפשרי, אני סתם זורקת..) אולי למצוא שותפ/ה שיש לו חלק מהדברים ומחפש לאן להעביר אותם? אם אין לך בעיות מיוחדות עם החזרה הביתה, ולא תהיה ברירה- אז לא תהיה ברירה.. בהצלחה בכל מקרה! נ.ב- יש לי בעיה עם החתימה שלך. רוקנ'רול זה לא רק מזיקה, זה הרבה יותר..

zimes

New member
מה עם שותפים/ות אחרים?

אולי יבואת עוד מישהו עם כל הציוד? אבל - אם קוסם (קוסם??? את בטוחה שזו המילה?) לך לחזור הביתה, חזרי! אחרי כמה חודשים ימאס לך, ותוכלי לחפש בנחת ארמון חדש.

dana2909

New member
בדיוק

משום מה נמחקו הפנינים שכתבתי קודם, אז אני אאלץ לחזור עליהם בראשי פרקים. דבר ראשון, את מחליטה עכשיו מי נכנס לדירה, תדאגי שהשותף שנכנס במקום הבנות יהיה בעל רכוש. מעבר לזה, תעזרי לקרובי משפחתך להיפטר ממאגרים בלתי נדלים של סטוקים של מוצרים. את לא מאמינה כמה טוסטרים חדשים ומצוחצחים אפשר לצבור במהלך השנים. ובאשר למקרר - אולי יש מקום לבקש מבעל/ת הבית להשתתף כאן.

Gizmo14

New member
אני עדיין מחפשת את הבעיה../images/Emo28.gif

אם אין לך בעיות עם אמא ועם הבית שלה... אז מובן שהאפשרות הכי מתקבלת על הדעת היא שתחזרי לשם...
האם אני מפספסת משהו
אולי כבר כתבת על זה בעבר ולא קראתי
בכל אופן, אם אכן יש בעיה עם אמא, הציעו כאן הצעות מצוינות ואין לי כל כך מה להוסיף חוץ מ-בהצלחה

למעלה