יש לי בעיה בסימס.

ArgoMan

New member
יש לי בעיה בסימס.

אני מנסה להכנס דרך The Sims 2 Seasons אבל זה לא מראה לא תלוגו של EA או תסירטון אלא המסך מתחיל השתגע וכשאני לוחץ: CTRL+ALT+DELETE ומסתכל זה מראה שהסימס לא מגיב. וזה קרה אחרי שהתקנתי את NIGHTLIFE, הבעיה שלפני שהתקנתי אותו היה לי את כ אלו מותקניים: The Sims 2 The Sims 2: University The Sims 2: Open for Business The Sims 2: Family Fun Stuff The Sims 2: Pets The Sims 2: Seasons The Sims 2: Celebration Stuff The Sims 2: H&M Fashion Stuff ואחרי שהתקנתי אותו זה קרה.. מה הבעיה ניסיתי להתקין מחדש, לא עזר. מה לעשות ?

ArgoMan

New member
נו תענו לי בקשה...

אני צריך עזרה... כאילו זה מפעיל תמשחק אבל לא מראה לי תלוגו הכניסה של EA, אבל אני שומע את הקולות אז מה הבעיה ?

עונה

יש סדר מסוים לאיך שמתקינים את הסימס אני לא זוכר אותו בעל פה את יכולה להתקשר לתמיכה והם יגידו לך זה מה שאני עשיתי

123SimSit

New member
עונה...

מה שאת צריכה לעשות זה למחוק הכל עד לOpen For Business, להשאיר רק את אוניבריסטה מותקן, ואז להתקין מחדש את נייטלייף, פתוחים לעסקים, דברי כיף למשפחה ו...נראלי הכל בסדר שאת התקנת....(כע, אני יודעת, בעברית הכל נשמע די דפוק) ואני מסכימה עם המסתורי8 וחושבת שאת צריכה להתקשר לתמיכה ולבקש את הסדר של הופעת הסימסים. GOOD LUCK!!

ArgoMan

New member
אתה רוצה מכות ?

אני בן !!! ולא בת ! תסתכלי על הניק. ותדה... אבל יש לי בעיה החארת עכשיו. המשחק נכנס לי ואז הגרפיקה משתגעת קיבלתי איזשהו ERROR אבל לא יכולתי להעתיק אותו מכיוון שזה קפץ מהשולחן עבודה למשחק כל שניה.

123SimSit

New member
יאללה בוא!

חח סתאם..אני לא תמיד מסתכלת על הניק

למעלה