יש לי בעיה במשחק

יש לי בעיה במשחק../images/Emo10.gif../images/Emo194.gif../images/Emo19.gif

אני משחקת איזה שנה כבר :) יש לי שתי שחקניות אחת רמה 42 ואחת רמה 30 שתיהן מג'יק פייר בקיצוור יש לי בעיה כל פעם שאני נכנסת למשחק כתוב לי המשפט הזה: "fail to find proper screen mode for gr2d" הבנתי שזה קשור לאיזה דרייבר או לכרטיס מסך והייתי באתר של מייפל סטורי שיש שם אתרים להוריד דברים ומה שלא הורדתי שווווווומדבר לא עזר...יש למישו רעיון מה אני יעשה?! בדיוק בתקופה של חג המולד שיש מלא דברים מגניבים המשחק לא עובד
ד"א תתחדשו על הפורום 3>

sapir aloud555

New member
תגובה ../images/Emo121.gif

1- קודם למצוא את הכרטיס גרף: המחשב שלי, קליק ימני בחלון > מאפיינים > חומרה > מנהל ההתקנים > Display Apdaters. זה יראה לך את השם. 2- להוריד דרייבר מATI או nVidia, להתקין ולהפעיל מחדש את המחשב. 3 - אחרי שהכל הותקן ללכת לתיקייה של מייפל וללחוץ על Setup, לתת לו לטעון את הכל מחדש ולהפעיל את מייפל.

אני מורידה תוכנה לזיהוי חומרה

אולי זה יגיד לי את השם של הבקר מסך ואני יוריד עזרת לי נורא!!! אם זה יעבור *הלוואי* אני ארשום פה את השם משתמש שלי במייפל ונקווה לראות אוותכם איפשהו אני בBERA 3>

אין לי VIDEO CARD

זאת הבעיה לא?! אבל אני לא מווצאת את השם שם של הדרייבר שאני אמורה להוריד כתוב שזה לא יודע
אני מתה אני לא אוכל לשחק בחיים

ToryMaster

New member
יש לי את אותה הבעיה

[מזל שיש לנו עוד מחשבים בבית]. ממליצה לשאול בפורום תמיכה טכנית, ואז לגלות גם לי את התשובה

למעלה