יש לי בעיה במחשב...

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
יש לי בעיה במחשב...

אם אני כותבת הודעה חדשה, או לחילופין מקליקה על "רענן", כל הודעות מופיעות שהם לא נקראו עם הכוכבית הצהובה.... וזה ממש מעצבן
כי ככה אני לא יודעת איזה הודעה חדשה נכתבה. אז אפשר

mariana

New member
מה קרה למחשב?

מה הוא עושה לך? תכבי את המחשב ותדליקי אותו מהתחלה, כנראה שהוא איבד את הכיוון. או שתתחברי מחדש לאינטרנט תסגרי את הדף ותכנסי מהתחלה

קנגורית

New member
זה קורה גם לי צריך לעדכן...

את התוכנה במחשב שלך תשאלי את מי שמבין איך לעשות את זה אממממ למשל לייפי או LOCK למרות שהוא בניו יורק הוא יכול לעזור לך יש לו ידע רב וגם לאביחי... יש עוד מישהו שאת מכירה שיש לו את הידע? אוליי אנג´י?

angel151

New member
מי זה LOCK

מה קרה חמודה ספרי לי מה קורה במחשב שלך אני יכולה לעזור

mariana

New member
הודעה שלא קשורה

חבר´ה איזה מנהל חמוד יש לי יצאתי מהבית ולא לקחתי משהו לאכול, הייתי בדרך החוצה כדי לקנות משהו לאכול אני פותחת את הארנק וחשכו עיני
יש שם בדיוק 30 אגורות
אז המנהל שלי הלווה לי כסף בלי שאני אבקש ממנו עכשיו אני שבעה ובא לי לישון
נראה לי שסידי הדביק אותי

קנגורית

New member
אוי מרינוש זה החורף הוא מקשה על

כולנו הוא עונה שרוצים לישון בה שתי קפה חם או משהו כזה ותחזיקי מעמד

מרין זה חמוד זה

הלווההההההה הקמצןןןןןןןן הזההההההההה לאאאאאאאאא יכללללללללל להזמיןןןןןןןן אותךךךךךךךךך סתם בצחוק העיקר שאת כבר לא רעבה

@@

New member
אנג´י...

זה לקשור לכיבוי והדלקה מחדש. אם אני יוצאת מהופורום, או מקליקה רענן, או רושמת הודעה חדשה, על ההודעות בפורום מהיום נופיעות "כהודעות שלא נקראו", עם הכוכבים הצהובה. את יכולה לעזור לי????

angel151

New member
הבנתי.. זה לא קשור לתכנה ולא למחשב

אלה משהוא שבתכונות הכלים, עיצוב הדף.. אין לי פשוט כרגע זמן אבל אים זה לא יסתדר לך עד הערב אני יעזור לך.. איך מופיע לך הודעות שלא נקראו? כי אצלי זה פשוט באותו צבע ורק הודעה שנקראה זה בצבע אחר. האם זה כך אצלך?

@@

New member
גם אצלי...

כשאני מקליקה על הודעה היא הופכת לצבע כחול, אבל...אם ריעננתי את הדף, ההודעה שנקראה עדין מופיעה עם כוכבית צהובה(משמע ההודעה לא נקראה)

mariana

New member
גם אצלי ככה

מה עושים??? רק עכשיו שמתי לב על מה את מדברת

@@

New member
../images/Emo124.gif נופריייייי

וואווווווו, ימבה זמן לא דיברנו. אשה מדהימה ומקסימה שלי מה שלומך
איך הבעל והילדים
הכל הסתדר בעבודה
שולחת לך
ענקקקקק לחימום ה