יש לי בעיה אנשים

יש לי בעיה אנשים

לא בטוח שזה קשור לפה כ"כ אבל עדיין.. אז ככה, אני לא מוצאת את עצמי, זאת אומרת שאני לא יודעת כ"כ מי אני.. לפעמים אני מוצאת את עצמי שואלת את עצמי מי אני ומה אני אוהבת. אין לי אופי אישיות, ככה אני מרגישה לפעמים. לפחות בגיל 17 אני רוצה שזה כבר ישתנה. כל החיים שלי הייתי בטוחה שאני יודעת מה אני רוצה ואיפה, אבל שמתי לב לאחרונה שאני בכלל לא יודעת... וזו בעיה שמעציבה אותי כ"כ. למישהו אולי יש פתרונות, מה עושים במצב שאתה רוצה למצוא את עצמך? לדעת מי אתה? להכיר את עצמך? שאתה מרגיש שאתה לא מכיר את עצמך בכלל.. פשוט למצוא את עצמי ואת ה"אני" שלי. תודה למי שיכול. ביי.

חסוי מ 85

New member
את בת 17? זה יעבור...

בדרך כלל זה קורה בגיל 15-16 ועובר אבל אם לא אז תעשי צבא ומה שבטוח בצבא זה יעבור במאה אחוז.

חסוי מ 85

New member
את כולה בת 17

תעשי את הצבא ותאמיני לי שאת תרגישי שאת מוכנה לחיים ושיש לך מה לעשות...

"ואני מחפש תשובה... ולא מוצא"

לקח לי 22 שנה לגלות מי אני, ואת יודעת מה-למרות שעברה שנה וקצת מאז עדיין מתווספות תובנות כל יום וכל רגע, כי החיים זורמים ועלינו לזרום עימם. ממליצה לך להיכנס לפורום "מאחורי התמודדויות בחיים"- הכתובת נמצאת בחתימה שלי למטה ולכתוב על זה.

ס א ט י ן

New member
זה בדיוק הגיל

זו בדיוק ההרגשה שיש בגיל הזה כי את נמצאת עדיין בשלב של התפתחות התבגרותית, שתעבור באופן כללי כנראה בעוד שנה שנתיים, למרות שאם מסתכלים על כל אחד באופן ספציפי יש כאלה שנשארים בגיל ההתבגרות גם כשהם כבר בני 30. אבל זה בדיוק הגיל למחשבות האלה. אני לא מכירה אף אחד שלא חשב ככה בגיל הזה, גם כשאני הייתי בת 17 חשבתי המון מה איתי, ומה אני רוצה מעצמי, ואם אני בכלל אוהבת את מי שאני, ומה אני רוצה להיות, ואם אני רוצה להשתנות ואיך. הגעתי לתשובות האלה פחות או יותר שנתיים אחרי, והיום, 4 שנים אחרי, אני כמעט כבר בטוחה:) אבל ככה, זה, יקח לך זמן להבין, כי את עדיין נמצאת באותה המסגרת של הלימודים, עדיין בבית של ההורים, עדיין תלויה לגמרי באנשים אחרים... ברגע שתצאי מזה פחות או יותר, או שתעברי למסגרת אחרת, או שיהיה לך קצת חופש, אולי תביני....

אולי?

אני ממש מקווה שבטוח. אז את אומרת עם הזמן, אוקיי ספרי לי איך את מצאת אצת עצמך תודה :]

ס א ט י ן

New member
אני התחלתי למצוא את עצמי

רק אחרי שסיימתי את הלימודים בתיכון.... היה לי חופש, התחלתי להתעסק בדברים שעניינו אותי יותר, כל דבר שעלה לי לראש.... אחר כך התגייסתי ללהקה צבאית ואז גיליתי את עצמי עוד יותר... ואחר כך הכרתי את החבר שלי, ואז גיליתי את עצמי כמעט לגמרי.... תדעי שאנחנו תמיד נגלה על עצמינו עוד ועוד ועוד.... אבל אין לי ספק שתגיעי לגילוי הלפחות חלקי הזה ממש בקרוב:)

ואוו.. בתקופה זהו

שמעתי המון את בן ארצי והתחברתי מאוד ל "חיים משל עצמי" ...

תגובה

נסי למצוא לעצמך תחביבים שמענינים אותך, ועסקי בהם. נסי גם ללמוד דברים שמענינים אותך. אז תהיי יותר מודעת לאישיותך.

אז זהו

שאני לא מצליחה למצוא שום דבר כזה.. ואם כן אז אני לא בטוחההוא לגמרי שלי תודה . שלי

אולי

תחשבי מה מענין אותך. אם יהיה משהו שמענין אותך ואת רוצה לדעת עליו ולהתעמק בו, תוכלי להפכו לתחביב.

מולימול

New member
אני אתן לך תשובה רצינית ...

מי אני זאת אחת השאלות הכי גדולות ביהדות !!! למשל עם אנשים מסויימים אנחנו מתנהגים בצורה אחת ועם אנשים אחרים אנחנו מתהגים בצורה אחרת ... האני האמיתי שלך נבנה עם השנים ... ברמת המאקרו הדברים שאת עושה מעידים על מי שאת למשל הגבר איתו תבחרי להתחתן הילדים שלך וכו'... כלומר במהלך השנים את עושה את הבחירות שלך ומחליטה מה את אוהבת ומה לא וכך את בונה את האני שלך ... בשביל לבחור מה את אוהבת ומה לא את צריכה לדעת ולחקור כמה שיותר לבוא במגע עם הרבה אנשים לשמוע הרבה דעות של אחרים ולהחליט לאן את שייכת ... פחות או יותר זה על קצה המזלג . שורה תחתונה אנחנו עובדים על עיצוב האישיות שלנו כל החיים וכל הזמן אנחנו צריכים להמשיל ללמוד את רק בת 17 ושואלת שאלות רציניות שאני שאלתי רק בצבא !!! המון בהצלחה בכל דרכייך שתבחרי

אתה שאלת רק בצבא

ואני שאלתי גם בגיל 10 11 או 6 .. כל החיים שלי מרוב שאני ליד דעות שונות אני לא יודעת לאן ללכת וזה רק מבלבל אותי יותר כאלו אין לי אופי תודה

חסוי מ 85

New member
אז הגיע הזמן לגבש לעצמך אופי

נתחיל בדעות, תחשבי על כל מיני דברים ותגבשי לך דעות עליהם. ואני מאמין שאין לך תעסוקה ממש... אני צודק?

מולימול

New member
תלכי עם מה שאת מאמינה בו ..

ונראה לך הכי נכון והגיוני ... גם אני שאלתי כל החיים שלי אבל רק בצבא באמת חיפשתי תשובה

יש לי דווקא דעות

וגם דעות קדומות אני מנסה להוציא אותם :/ תעסוקה.. אממ חוץ מבצפר שבקושי אני לומדת בו כי אין לי כוח.. אין לי זהו

למעלה