יש לי בן דוד "חדש"...

יש לי בן דוד "חדש"...../images/Emo13.gif

לפני שלוש שנים הכנסתי ל JGFF את שם משפחת סבתי. במהלך התקופה עדכנתי את שמות העיירות, עפ"י העובדות שמצאתי בדרך. הבוקר הגיעה ההודעה, שמעבר לים בארה"ב, בניו יורק, מצוי בן דוד שלישי: אב סבו- אליעזר יוסט ואב סבתי, שמואל יוסט, היו אחים. מאז הרבה מיילים בדרך מתרוצצים. כל זאת לאחר שמס' פעמים ניסיתי לאתר את בני המשפחה בארה"ב. על אליעזר יוסט , דוד סבתי, נודע לי מדף העדות שהשאיר בנו צ'רלי, בשנת 1999.אלמלא המידע שלו על אביו ועל האחים של צ'רלי לא היה לי כל מידע על ענף זה. צ'רלי יוסט, ברח בזמן לארה"ב. כל הניסיונות לאתרו בארה"ב (העיד בדפי עדו מסר אף כתובת !), נכשלו, כי יש עוד הרבה אנשים הנושאים את שמו ותאריכי לידתם זהים. ומה רבה המקריות? בעירי, עפ"י דבריו, גרים עוד קרובים... . ומחר יש יום חדש להכירם...או אולי אנו כבר מכירים ואין יודעים על כך. לאה

bilen

New member
לאה ../images/Emo24.gif העיקר שאת מוצאת....

מקווה שתיהני מהמשפוחה החדשה ואולי יבוא יום שגם מצדו של הבעל נמצא את הקרבה המיוחלת....

ענתר

New member
תתחדשי

גם בן דוד חדש שפונה אלייך, וגם קרובים קרבים (גאוגרפית) איזה כיף

ornan

New member
תתחדשי - איזה יופי

מסוקרנת לדעת על הקרבים/שכנים

אורדליך

New member
איזו הפתעה משמחת

מזדהה עם ההתרגשות. והמקוריות... אינה נדירה. גם אני, כשסוף סוף הצלחתי לאתר קרובים בונצואלה שלא היה כל מידע עליהם 50 שנה, גיליתי כי בן דוד שני שלי חי בארץ לא רחוק ממני. תהני אורית

שרי סילבר

Active member
תתחדשי! מחכים לשמוע המשך התפתחויות. ולגבי המקריות - שום דבר לא מפתיע. כבר שמענו על קרובים אבודים שגרים בקצה הרחוב, מתחת לאף. זה נהדר, בתקווה שישתפו פעולה, יהיה לך קל ונוח "לחלוב" מהם מידע. תהני מהמשפחה החדשה ישנה!

תודה לכולם! ונמרוד תתחדש גם אתה

הרי אם הוא בן דוד שלישי שלי - הרי הוא גם שלך, ושל עוד הרבה בחבורתנו... וטוב לראות אותך פה!! לאה

למעלה