יש לי ביד 700 אלף שקל

מצב
הנושא נעול.
יש לי ביד 700 אלף שקל

יש לי ביד 700 אלף שקל
יש לי ביד 700 אלף שקל, במה הכי כדאי לי להשקיע בשביל להרוויח מקסימום כסף ב מ י נ י מ ו ם זמן.

goos12

New member
אני אגיד לך את האמת

יש לי ביד 700 אלף שקל
יש לי ביד 700 אלף שקל, במה הכי כדאי לי להשקיע בשביל להרוויח מקסימום כסף ב מ י נ י מ ו ם זמן.
אני אגיד לך את האמת
יצא לי לראות כמה שאלות שלך בהמשך הדפים ונראה כי אתה חדש יחסית בתחום. לקחת סכום של 700 אלף ולהשקיע תוך דרישה למקסימום רווח במינימום זמן יביא אותך במהירות למצב של מקסימום הפסד במינימום זמן. בסופו של דבר זה הכסף שלך אבל אני ממליץ לך לשבת ללמוד את השוק שאתה רוצה להכנס אליו. לתרגל ביבש באתרים שמאפשרים זאת ורק אז להתחיל להכנס בסכומים קטנים. אל תקח כל מה שזורקים לך ואל תקפוץ על כל מניה שמישהו ממליץ כי ככה תאבד את הכסף בוודאות. בכל מקרה גם אם אתה מכיר את השוק אז בטח תבין שמעטים אלו שמצליחים לנצל ימים אדומים להפקת רווחים ולכן שווה לשקול בתקופות אלו לשבת על הגדר עד להבנת המגמה הכללית. נ.ב. תחשוב על מקמ בסכומים כי בסכום כזה תוכל לקבל הרבה כסף בהצלחה

helpforcamera

New member
מק"מ נראה לי האפשרות הכי

יש לי ביד 700 אלף שקל
מק"מ נראה לי האפשרות הכי
טובה מכמה סיבות : 1. אתה לא מבין בשוק ההון 2. המצב עכשיו לא טוב. 3. התשואה מובטחת.

gkeidar

New member
בלי להתפלסף, התשובה היא: במניות...

יש לי ביד 700 אלף שקל
בלי להתפלסף, התשובה היא: במניות...
והשאלה המשנית שאולי אליה בעצם התכוונת היא: איזה? אבל לפני שעונים על השאלה הנ''ל צריך לדעת אם הריזרב (ברנאנקי) מעלה את הריבית היום (סיכוי של יותר מ-50%) ואם כן בכמה ולמה ומה הוא מספר... ואז, צריך לראות מה וואל-סטריט מאותתת בסוף יום המסחר... אם האיתות הוא שמחדשים צבירה, אז יש לך מצב לעשות רווח בכיף, כי מדובר בשוק שהשיל קרוב ל-10% (בערך) מערכו בחודשיים האחרונים ומחכה לתיקון שיכול לצאת לך (אם תרצה) להיות חלק ממנו. הצבירה (עלייה) של אתמול לא אומרת כלום לדעתי והיא חלק מהנדנדה שעלינו וירדנו בה כמו בגן בשבועיים האחרונים. אם מדובר מבחינתך על מסחר בארץ, זה אומר שאתה ממשיך לשבת על הכסף לפחות עד תחילת שבוע הבא (יום ראשון) הקרוב.

nirshats

New member
קנה קול 860 במאה שקל ליחידה

יש לי ביד 700 אלף שקל
יהיו לך 7000 חתיכות של קול 860 שזה המון קולים. אם המדד יעלה ל900 עד סוף החודש יהיו לך ביד 28 מיליון שקל , לא רע! מאידך גיסא , כמו שכתבו , ככל שהתשואה עולה הסיכון עולה. לכן הכי טוב זה לא לרצות מקסימום תשואה במינימום זמן אלא מקסימום תשואה במקסימום זמן (=לאורך זמן) , במיוחד עם סכומים גדולים אותם מן הסתם לא תרצה להפסיד בין לילה. לדעתי בכל מקרה שים את רוב הכסף באפיק סולידי , לפחות 600K מתוך ה700.עם ה100 שנשארו גם לא כדאי להשתולל. אפשר לקנות מדד (תעודות סל), אם אתה חושב שעוד נכונו לו עליות בתקופה. הקרובה, ואפשר להתמקד במניות מסויימות שאתה מאמין בהן. בתקופות כאלה של ירידות , הכי חכם זה להתמקד בחברות גדולות , יציבות , רווחיות , ורצוי שיחלקו דיווידנד בשיעור של לפחות ריבית שנתית. ככה גם בשוק יורד תמיד יהיה מי שמוכן לקנות. לא מזמן פורסם מדד תל אביב דיוידנד , יש שם חברות עם תשואות דיווידנד מרשימות , אני הייתי בוחר כמה מהן.

helpforcamera

New member
כמובן שלגבי ה-קול 860 הוא התלוצץ

יהיו לך 7000 חתיכות של קול 860 שזה המון קולים. אם המדד יעלה ל900 עד סוף החודש יהיו לך ביד 28 מיליון שקל , לא רע! מאידך גיסא , כמו שכתבו , ככל שהתשואה עולה הסיכון עולה. לכן הכי טוב זה לא לרצות מקסימום תשואה במינימום זמן אלא מקסימום תשואה במקסימום זמן (=לאורך זמן) , במיוחד עם סכומים גדולים אותם מן הסתם לא תרצה להפסיד בין לילה. לדעתי בכל מקרה שים את רוב הכסף באפיק סולידי , לפחות 600K מתוך ה700.עם ה100 שנשארו גם לא כדאי להשתולל. אפשר לקנות מדד (תעודות סל), אם אתה חושב שעוד נכונו לו עליות בתקופה. הקרובה, ואפשר להתמקד במניות מסויימות שאתה מאמין בהן. בתקופות כאלה של ירידות , הכי חכם זה להתמקד בחברות גדולות , יציבות , רווחיות , ורצוי שיחלקו דיווידנד בשיעור של לפחות ריבית שנתית. ככה גם בשוק יורד תמיד יהיה מי שמוכן לקנות. לא מזמן פורסם מדד תל אביב דיוידנד , יש שם חברות עם תשואות דיווידנד מרשימות , אני הייתי בוחר כמה מהן.
כמובן שלגבי ה-קול 860 הוא התלוצץ
זה לא יקרה בחיים

zivf23

New member
RTFM

יש לי ביד 700 אלף שקל
RTFM
או בתירגום מאנגלית לעברית: ריד דה פאקינג מניואל (תקרא את המדריך) כלומר אתה יכול להקשיב להודעות של מריצים פה ולקנות מהם את מניות הזבל שלהם במחירים מופקעים אחרי שהם פיתו אותך עם עסקה עתידית מרהיבת עין שלא הייתה כדוגמתה בישראל זה שלושים שנה, ולהתקע אחר-כך עם המון כסף בניירות שאף אחד לא סוחר בהם, ולהיאלץ למכור אותם ברבע המחיר ששילמת עליהן כשתצטרך את הכסף. יכול להיות גם שבפעם הראשונה "ילך לך קלף" ויכול להיות גם שה"קלף המשוגע" הזה הוא חלק בלתי נפרד מהתרמית, ואז תיכנס אפילו לבוא עוד יותר גדול. השאלה המרכזית היא האם אתה יודע כמה זה מעט וכמה זה הרבה, ואם אתה יודע מתי באמת שיחקת אותה ומתי היה לך סתם מזל? גם אני מצטרף לממליצים לשים עכשיו בינתיים את הכסף בפקדונות סולידיים או באגרות חוב (גם כן, אחרי שהבנת מה זה כמה למה איך איפה ומי) ולסכן מקסימום חמישה אחוזים מהקרן במניות והמירים ונגזרים ושאר ירקות ספקולטיביים. בברכה, זיו

מצב
הנושא נעול.
למעלה