יש לי בדיחה....

אופטימום אתה טוב...

הבדיחה שלך על המשוגעים עם ה 7,7,7,7, היתה פשוט עננננקקקקייית הפלת אותי ברצפה, עשיתי פיפי במכנסיים - תמשיך ככה (יעקב כהן) מאיפה אתה משיג את הבדיחות הגדולות האלו ????? איפה היינו ? אההההההה בקיפוד......ימשיך כבודו

sahr12

New member
זה עוד כלום בעלה.......מאפי????

ספרי לו על האריה שלנו.....איזה בדחן.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... זה אני מת עליו כשהוא מספר בדיחה....אפילו מילה פשוטה כמו משוגע הופכת להיות..."חסר השכלה אחד הלך ליד ......"חחחחחחחחחחחחחח

ר ו ח

New member
אל תסתכלו עליי...../images/Emo12.gif

לא טובה בבדיחות..

sahr12

New member
ספרי,ספרי....אני יודע שאת

מצחיקה...יאאלה.... למה סבתא מרוקאית לא קונה לנכד פאזל?????? "שיאני איקנה לנכד שילי תמונה קרועה?????"" (במבטא)

קסומה

New member
יש לי יש לי........

גבר יוצא ערום מהמקלחת רענן ונכנס למיטה מוכן לקפוץ על אישתו :והאישה - כרגיל - אומרת " ....נורא כואב לי הראש" ....מצוין ! " - עונה הגבר" .לגמרי במקרה, היות ולא מצאתי את הפודרה … - שמתי אבקת אופטלגין על הקטן" !!!!?את רוצה את האופטלגין דרך הפה או בתור נר … ???? - את בוחרת

sahr12

New member
ממש "טעם של פעם".......חחחחחח

פלא שבעלך לא עוזר לך??חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........

../images/Emo88.gifבדיחה שאף אחד לא מכיר

סתאאםאומנם בשידור חוזר אבל לאלה שפיספסו (הכי אני אוהבת אותה) עורך דין עסוק היה פעם עורך דין שלא היו לו אף פעם לקוחות. יום אחד הוא ראה שמישהו עולה לכיוון המשרד שלו. סידר את העניבה, הרים את הטלפון והתחיל לדבר לשפופרת. "מצטער, גברת, אמרתי לביל שאני לא מוכן לייצג אותו בתביעה של מיקרוסופט, לא, זה לא הכסף, אני יודע שביל גייטס יכול להרשות לעצמו לקחת אותי, פשוט אין לי זמן ". העורך דין ניתק וסימן ללקוח להמתין, כי יש לו שיחה ממתינה. "כן, כן, אל תדאג", הוא צעק לשפופרת, "אני אוציא את דרעי זכאי בעליון, שלא יהיו לך ספקות". כעבור חצי שעה הוא סגר את הטלפון והתנצל בפני הבחור שישב וחיכה לו בסבלנות. "תשמע, אני מצטער שחיכית כל כך הרבה. כמו שאתה רואה, אני עו"ד עסוק מאוד. במה אני יכול לעזור לך?" ענה לו הבחור: "אני יוסי מבזק, באתי לחבר לך קו טלפון".

למעלה