יש לי בדיחה....

יש לי בדיחה....

האריה בוחן ערב אחד את התוכניה ורואה שאין מה לראות בטלויזיה. מיד מוציא הודעה ומארגן ערב בדיחות. אך האריה, לא סתם מלך, מכריז כי מי שיספר בדיחה ממנה לא יצחקו כולם- ייטרף. עולה הארנב ומספר בדיחה... (שאיזה ארנב יספר פה בדיחה)

sahr12

New member
לך יש תבדיחות הכי יפות...חחחחחח

שנייה, נקרא למאפרומה......... מאפי???????????????אז´י להוני.....:)

מרי-לו

New member
מאפי???? חחחחחחחח הרגת אותי

מה כפרה, מה? זה היה בדיחה כאילו???? עכשיו אנחנו אמורים לצחוק כדי לא לבאס את המנהל?

sahr12

New member
אני בסדר ידידי....

תודה לה´ שאני נושם... איך אצלך..רוצה בדיחה???

כל דבר צריך להסביר ? ../images/Emo46.gif

זו בדיחה אינטרקטיבית בהמשכים, אתם אמורים להשתתף! חבורת מוחות, אפשר להעביר לפה את מכון ויצמן חחחחחחח

מרי-לו

New member
יה איך יפה לך כתום... ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שעם איזו עוגיה מוצלחת שלך כולם יתגלגלו מצחוק גם מהבדיחה הזאת
שששששש... תרגע!

נעמי 1

New member
חחחחחחחחחחחח

אני מציעה לך לא לספר בדיחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיכל31

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוףףףףףףףףף גדול!

הארנב עולה לספר בדיחה

(אתם לא משתפים פעולה) איש אחד עובר ליד בית משוגעים ושומע את המשוגעים אומרים: "7,7,7,7...." אז הוא נעמד שם וניסה לחשוב, למה המשוגעים אומרים 7,7,7,7... פתאום עפה אבן גדולה מעבר לגדר, פוגעת באיש ומעלפת אותו, ואז שומעים את המשוגעים אומרים: "8,8,8,8...." כולם נופלים על הרצפה מרוב צחוק. עולה הנחש לספר בדיחה...(יהיה פה איזה נחש שיספר בדיחה?!)

נעמי 1

New member
נחש המכנסים מתאים לך?

אתה גם הורס בדיחות מקצועי... ובכלל לא גמרת לספר על הסיצליה.

טוב (אבל תזרקו לי המון כלניות) |כלנ

שני פרסים רבים אחד עם השני על כסף. פתאום מתעצבן אחד מהם, מוציא סכין ודוקר את השני. בא אמבולנס ומשטרה ולוקחים את הפרסי לבית חולים לפתע אומר הפרסי לנהג: "נהג, תעצור לי בבקשה לשניה בבית אני צריך לעשות משהו". הנהג: "מה אתה משוגע? אתה הולך למות". הפרסי: "אני חייב לעשות משהו, תעצור לי בבקשה". "בסדר", אומר הנהג ועוצר בבית של הפרסי. פתאום יורד הפרסי וצועק לאשתו תקווה "אל תבשלי היום, אני אוכל בבית חולים".

כל החיות צוחקות מהבדיחה...

חוץ מהחמור. האריה שואג, הוציאו את הנחש (בעלה של מיכל) להורג, הוא לא הצחיק את החמור! אין הרבה אופציות, האריה אמר, יש לעשות את דברו. הנחש של מיכל מוצא להורג. ממשיכים בסבב, עולה הקיפוד לספר בדיחה... (שאיזה קיפוד יספר פה בדיחה)

sahr12

New member
עולה הקיפוד ומספר....

שאופטי נכנס לחנות ורוצה לקנות מח.... רואה שתי צנצנות של מח.. על הימנית כתוב 100$ ועל השמאלית 1000$ שואל את המוכר......"כאילו דאאאאאאאאא???למה ההבדלים במחירים ???????? בצנצת היקרה יש מח של מרוקאים! עונה המוכר...... נו????????משתאה אופטי אז מה...... אתה יודע כמה מרוקאים הרגנו בשביל למלא צנצנת???! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........

אף אחד לא צוחק מהבדיחה של הקיפוד

(ואפילו נתנו לו כלנית חחחחח) חוץ מהחמור. כולם מסתכלים על החמור בתדהמה. מה מצחיק ?? שואל האריה. החמור עונה- לא, עכשיו הבנתי את הבדיחה של הנחש... (חחחחחחחחחח תחשבו על זה קצת) נ.ב- אם הבדיחה הזו לא הצחיקה אתכם אז הבדיחה הבאה ממש לא תצחיק אתכם.. שני גרגירי חול הולכים במדבר. אחד מסתכל אחורה ואומר לשני בדאגה: "אחי, נראה לי עוקבים אחרינו..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה