יש לי באיה גדולה

וזחט

New member
יש לי באיה גדולה

אתמול ראיתי קליפ של QUF CHILDRAN OF THE SUN ואמא שלי נכנסה בדיוק לקטע של בראין טג'סטין שוכבים והיא ואבא שלי התחילו לעשות לי מזה קטעים כמו: מזה הדברים האלו זה מין מאובת זה סוטה מראים את זה בדרך לא מציאותית וכאלו אני לא רוצה שתיכנסי לאתרי מין אני יכול לנקות אמצאים חמורים... וכו זה שאבא שלי הומופוב אני יודעת וזה ממש מאצבן וזהו למישהוא יש הצאה מה לעשות?? ניקי

ayaliar

Well-known member
מה הבעיה בדיוק לא הבנתי?

אז אבא שלך הומופוב. אני בספק אם תצליחי לשנות אותו. אל תראי דברים כאלה בסביבתו זה הכל.. את יכולה לנסות לשנות את דעתו קצת בנושא אבל לפי מה שאת מתארת זה מקרה אבוד. לא אמרת בת כמה את אבל אני מניחה שאם את מתחת לגיל 16 זה טיפה הגיוני שיציק להם שאת רואה סצינות מין. אם הבעיה היא רק בגלל שזה לא מין הטרוסקסואלי...אין לי מה להגיד לך חוץ מתנחומיי. כשתעזבי את הבית תוכלי להגיד ולעשות מה שאת רוצה.

ofrikit

New member
צודקת,באמת אין הרבה מה לעשות..

אם הסברת לו שזאת פשוט סידרת טלוויזיה ואת לא נכנסת לאתרי סקס ושטויות כאלה... ואם הוא עדיין לא מסכים שתראי את זה..אז זה בעיה כי אין מה לעשות \:

Pink Powder

New member
את צריכה לדבר עם ההורים שלך

ולהסביר להם שזו סדרה, שאמנם מראים בה קטעי סקס, אך זה לא רק מה שמראים בה והיא לא עוסקת רק בסקס. אני בת 15 ורואה את הסדרה- ולהורים שלי בהתחלה הייתה בעייה עם זה שאני רואה את הסדרה. אבל הסברתי להם שחוץ מהסקס שיש שם- מדברים שם גם על דברים אחרים שנוגעים לקהילה ההומו-לסבית. לדעתי את צריכה לבקש מהם לראות פרק אחד שיש בו פחות סקס ולהראות להם שהסדרה לא נורהא כמו שהם חושבים. זה מה שאני עשיתי ועכשיו הם כבר רגילים לזה שאני רואה את הסדרה.. בהצלחה...

אממממ.....

ההורים שלי למשל יידעו ויודעים גם עכשיו שאני רואה את הסדרה, וכל מה שקשור לסדרה. הם יודעים במה מדובר בסדרה, אבל אני פשוט משתדלת לא לראות את זה בנוכחותם, כי זה קצת לא נוח בחלק מהקטעים.... וכמובן שלא כל הסדרה קשורה בסקס, אלא רק חלק גדול ממנה.....
החלק האחר קשור לפרצופו המקסים של בריאן שמרצד על המסך.... תסבירי להורים שלך שזאת רק סדרה, והיא לא תהפוך אותך לסוטה או לסבית...
זה הכלללללללללללללללללל....... נשיקות.....

Alucard02

New member
חחח... זה בטח יהיה מוזר עם הורים ..

... שלי היו יודעים שאני רואה את הסידרה ... חחח... ומה הקטע פה אין פה בנים בכלל בפורום ...??? (לא שיש לי בעיה אני פשוט חושב על מה לעזאזל מונע מהם להיות פה
.. בכל מקרה הם סתם מפסדים כי לא רק הומואים רואים את הסידרה הזו יש בה עלילה נהדרת ומבט אמיתי על חייהם של הומוסקסואלים ולכן אני לא מבין מה הבעיה פה ? .. חח גאד דמט ... ועם אתה כן נמשך לבנים זה רק פלוס .. :) ) אה כן חחח כמעט שכחתי שלום לכולם .. (סליחה כולן) .. נעים מאוד שמי אוז ! .. ואני מודה :p אני פשוט מת על הסידרה הזאת היא כל כך יפה ומושקעת :) .. וזהו אני חושב אני אמשיך לשגע אותכם מחר ..

למעלה