יש לי את.....

ghost dogg

New member
יש לי את.....

cradel 2 the grave o.s.t עוד לא שמעתי אותו אבל אני אשמע אותו בשעתיים הקרובות אני אתן את דעתי על הפסקול אחר כך מקווה לא להתבאס יותר מדיי FINNAL-FAM 4 ever

ghost dogg

New member
זה הסרט של

dmx ו גיט לי לא יודע אך הסרט אבל בנתיים שמעתי את שני השירים הראשונים של הפסקול והם לא רעים במיוחד x gon give it to u

Sister G

New member
מגניב!

אם אתה רוצה פסקול פצצה של סרט חפש את how high סרט ע-נ-ק עם redman ו-mathod man אם אני לא טועה... בכל מקרה בפסקול יש שירים סוףהדרך הכי אהבתי את what's your fantasy של ludacris! אין לי ת'דיסק, שמעתי אותו אצל חברה אבל אני מתכוונת לקנות אותו ועוד כמה שירים טובים מפסקולים של סרטים: Jagged Edge, P. Diddy & Fabulous - Trade It All מהסרט Barbershop Ice Cube - You Can Do It - מהפסקול של next friday ואם תמצא את השיר Doug e. Fresh - superstition מהסרט האיש השייש אני פשוט סוגדת לך!!!! אי אפשר למצוא ת'שיר הזה אז אם תמצא אותו...

Sister G

New member
אה, ויש גם את

Warren G Ft. Nate Dogg - Regualte קלאסיקה!!! מהסרט Above The Rim

ghost dogg

New member
תודה על ההמלצות

אבל את how high כבר יש לי סרט ופסקול ענקים ואת above the rim ראיתי והיה שם את השיר שדיברת עליו רק לא ידעתי תשם בכל מקרה אני יוריד אותו הוא שיר טוב ממה שזכור לי ושמעתי עוד שני שירים דיסק טוב יש שם שירים של mop 50 cent אמנים אובי טרייס dmx ועוד

ghost dogg

New member
מה הקשר ל 1994?

והוא לא ראפר חדש יש לו עוד שני אלבומים לפחות חוץ ממה שהוא הוציא עכשיו פשוט עכשיו החתימו אותו דר דרי ואמינם FINAL-FAM 4 ever

Sister G

New member
את זה אני יודעת..

אבל הפסקול של הסרט above the rim יצא ב94' ואמרת שיש שם שיר שלו או שהתכוונת למשו אחר...

למעלה