יש לי את פרק 19 נראה לי!

guy87

New member
יש לי את פרק 19 נראה לי!

תקשיבו אנשים הורדתי מהרשת פרק שכביכול אמור להיות 18 אבל קורים שם דברים שבכלל לא קשורים ל17 אני אספר לכם רק את תחילת הפרק..לוקחים את לינק במכונית צבאית משוריינת באזיקים לא יודע לאן ואז מישהו נתקע בהם עם המכונית ומנסה להרוג את לינק...נראה לי שיש לי את 19 חחחח

fifaclub

New member
מש"ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ישר כיסיתי את היד שראיתי מה שהתחלת לכתוב!!!!! תעיפו אותו מפה, תנו לו באן לכל החיים ותמחקו את ההודעה! אוף :\

F זה ממש כמו תקליט שבור לא מזמן

עשה לנו משהו את אותו הקטע......... אוף לא ראתי לא את 17,18,19 ואני כבר יודעת מה יש בהם :(

לילי 22

New member
הלו ,להרגע,לנשום עמוק

אמנם הבן אדם לא עשה סימן ספוילר אבל הוא כתב פרק 19 בכותרת (דבר שאמור לתת לך רמז שהוא ידבר על פרק 19 בתוכן).איזה היסטריה,כאילו הרג את החתול שלך.מה קרה? למה להחרים לכל החיים? איזו קיצוניות!

../images/Emo7.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif (זה הנשימות)

לילי תביני זה פשוט לא פייר אני לא כועסת חלילה וגם לא נוטרת טינה פשוט זה מבאס אפילו אם הוא לא סיפר את הכל נמלטים זה סדרה שצריך לגלות לבד אם לא זה הורס אני שבועיים מתאפק לא קוראת שום ספולירים וזה קשההההההה... גיא סורי אל תיקח קשה כמוך יש עוד וברוכה הבאה

לילי 22

New member
אני מבינה את מה שאת אומרת

ואני יודעת שזה הורס אבל הברנש כתב "פרק 19" בכותרת ואם את (או כל אחד אחר לצורך העיניין) ממש לא קוראת ספוילרים, מה הסיבה לפתוח בכלל הודעה שמתחילה במילים "פרק 19"?בכל אופן,אני חושבת שיש דרך אחרת להציג דברים."החרמה לכל החיים"כמו שנאמר למעלה היא בטח לא הצורה להסביר לגולש חדש מהי מדיניות הספוילרים בפורום. זאת רק דעתי כמובן

יוווווווו לא שמתי ../images/Emo23.gif

אני לא דוגלת בשיטות של החרמה אני דוגלת במכות... לא לא סתם בצחוק לא שמתי לך שהוא קרא להחרים אותו חס וחלילה טעויות קורות רק שבפורום הלא לא יישמו את הפתגם "טעות לעולם חוזרת" בכל אופן לא צריך להסחף עד כדי כך...

מה אתה עושה?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?

למה בלי ספוילר זה מש"ש למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה?

guy87

New member
חחח מצטערר אני חדש בפורום...

אפשר לחשוב כולה גיליתי לכם תהתחלה של פרק 19 מה אתם נכנסים לסרטים??

fifaclub

New member
כי עדיין לא ראינו את 18!!

ומה יש בתחילת כל פרק?!?1 תקציר של הפרק הקודם!! תפעיל תמוח.. תקרא חוקים. ביי.

fifaclub

New member
מצטער אם נעלבת או משהו

אני פשוט מתעצבן מאוד מדברים כאלה לא כל יום רואים סדרה כמו זאת, וזה לא כיף שהורסים לי אותה.. שוב- מצטער אם נעלבת, dont hate the player, hate the game.

guy87

New member
תאמין לי שכלום לא גיליתי לכם..

זה פרק כזה מותח שדווקא תמתח לא סיפרתי לכם של ההתחלה זה הולך להיות ענקקקק אם הייתי רוצה להרוס לכם תאמינו לי שהייתם יודעים רק ציינתי את מה שהיה בפרק שתגידו לי בכלל אם אתם יודעת על זה שהשתחרר 19 או לא..

למעלה