יש לי את נוורמיינד!

avig89

New member
יש לי את נוורמיינד!

ויש לי כמה שאלות עליו
: 1. מה המילים הכתובים בחוברת של האלבום שליד השירים המופעים בו? [הבנתי שזה מילים מתוך השירים >< אבל יש לזה משמעות כל שהיא?
] 2. נכון התמונה של הקוף מאחורה? אז למה הוא שם?
[השערה שלי: כתוב בחוברת בחלק של מי-עשה-מה- Monkey Photo: Kurdt Kobain אז זה בטח הצלם של התמונה עם הקוף ושמו ת'תמונה כי Kurdt Kobain מזכיר Kurt Cobain ><] תודה מראש!

תתחדש ../images/Emo9.gif

תשובות לשאלותיך: 1. המילים הכתובות בחוברת האלבום נקראות liner notes הן משמשות כתקציר כזה אפשר לומר למה שמופיע בשירים באלבום. 2. קורט היה כותב את השם שלו במספר צורות במהלך השנים: kurdt kobain kurdt cobain ולבסוף- kurt cobain, קראתי שהוא עשה את זה כדי לבלבל אנשים שלא ידעו את איך לאיית נכון את השם שלו... והוא שינה את דעתו יותר מאוחר לגבי זה שהלהקה נעשתה יותר מפורסמת. בקשר לקוף על הכריכה, זהו ציור שקורט הכין, לא נראה לי בעל משמעות כלשהי...

למה כולם אומרים לו להתחדש?

הוא לא אמר שזה חדש.. האנשים בפורום הזה מסיקים מסקנות..לא יאמן איזה משכילים פה D:

ואתה משכיל?

חחח נראה לך שהיה לו את הדיסק 276543568868 שנה והוא שואל על זה רק עכשיו? (טוב, גם אני לא הבנתי עד עכשיו את הקטע של הקוף חח)

חח לא הבנת אותי

לא אמרתי את זה בנימה של "יאוו אתם כאלה טיפשים" אלא בנימה של "פשש, כנראה שהאנשים האלה יודעים לקרוא מחשבות.." וגם זה היה בציניות, אבל לא בציניות חמודה.. לא משנה >< לדעתי הקוף נועד כדי שישאלו אותם למה הקוף והם יגידו "נוורמיינד!"

../images/Emo41.gifזה משהו שאוסרים עלינו לעשות

בשיעור פסיכולוגיה. זה שילד הלך עם בחורה מבוגרת לא אומר שהיא היתה אמא שלו. זה שהמורה הוציאה את אורי מהכיתה לא אומר שהוא לא חזר תוך שניה לקחת את היק שלו וכאלה.

mikaCreep

New member
אגב נוורמיינד,

היה לי היום בשיעור היסטוריה רעיון לפרסומת לספרייט (או דיאט קולה או מיץ פטל או וואטאבר) שימו לב- במקום השטר,התינוק מושיט את היד לעבר הספרייט (או לדיאט קולה או מיץ פטל או וואטאבר..) ברקע טין ספיריט (או לחילופין stay away אם מדובר במשהו ממש גרוע) ו.. אף אחד לא יקנהXD (שיעור היסטוריה,נו.
)

avig89

New member
תודה לכל המגיבים ../images/Emo9.gif

ואני נקבה! ><
למדתי משהו..תודה!
וכן..הוא חדש בשבילי
הכרתי את רוב השירים בו ומעוד נהנתי ועדין נהנת ממנו..

למעלה