יש לי את הקליפ!!!

יש לי את הקליפ!!!

יש לי את הקליפ שהיה בגיא פינס אבל אני יעלה אותו לפרורום רק אם עד שעה 15:30 יכתבו לי מה יהיה בפרק האחרון ובמסודר ומי יהיה אם מי בסוף הסידרה... שיהיה מסודר לכל נושא: היקב (יונתן אלכס ודורון), סמדר , אלי מרקו , רונה, גידי ומאיה וכו´... על כל אחד שיהיה כתוב.

Or Jacob

New member
כן כן בטח !!! חה חה חה ... מה אתה

חושב ? שיש לך משרתים ?? יש דרך לבקש כל דבר ! מה זה הגבלה בזמן ?????!!!!!!!!!!!!!!!???? אני בטוח ב 100 אחוז שאין לך באמת את הקליפ !!!!!! הקליפ צריך להיות בערך 12 מגה בייט , והמקסימום שאפשר להעלות לפורום הוא 200 קילו בייט ( 0.2 מגה בייט ... ) אז בבקשה , לך ל*#ז@%ן !!!!!! ו.. שלא יעבדו עליכם ... נ.ב : ריאתי את הקליפ מגיא פינס , לא מציאה גדולה ... אפשר לוותר ... אור.

או112233

New member
למה אתה צריך שיכתבו לך מה היה

יש את כל הפרקים בשידור חוזר בערוץ שלוש אתה יכול לראות את זה זה לא עדיף??

לימי17

New member
אפשר לבקש יפה

זאת לא הדרך לבקש שיכתבו דברים ועוד יש הגבלת זמן. אתה יכול להסתכל בארכיון של הפורום כי כבר רשמו כמה פעמים את הסוף

כולם להירגע../images/Emo70.gif

אם אתם לא רוצים, אל תגיבו להודעה. זה נראה כאילו אתם רק יושבים מול המסך ומחכים שמישהו יגיד משהו שנוגד את העקרונות שלכם, רק אז אתם מתחילים במטר קללות ואיומים על אותו אדם כדי "להבהיר" לו את מה ש"כולם כבר יודעים". לא רוצים? אל תגיבו. תנו לגולשים להבין את הרמז בעצמם. (וקצת
: הפונט של הלוגו "לחיי האהבה" הוא דווקא של פונטביט - "אחלה" - 55$ למשקל.)

תכתבו לי בבקשה! טוב?

מה יהיה בסוף ומי יהיה עם מי וכמה שיותר מהר בבקשה אני+ כלנית = אואואואואאואוואואואואואואו. תמצצי לי אואואואואואאואואואואואואואואואואואו אהההההההההההה

לימי17

New member
לידיעתך../images/Emo12.gif

תסתכל בארכיון של הפורום ותראה את הסוף של הסדרה. זה כתוב לפחות 3 פעמים.

Hogo Oneil

New member
היום אחרי ה 4 פרקים יש את הקליפ!../images/Emo8.gif

למאיה יש ממש קול מדהים
ממש קול מדהים! יש אותו אחרי הפירסומות הסיום של הפרק האחרון!! קליפ מדהים חוץ מהקול של אלי מרקו איזה קול דפוקקק

אני יודעת שזה לא קשור אבל לא רציתי

לפתוח שרשור חדש..... אז ככה אחרי נסיון רב פעמי להקליט את יונתן אומר: את החוליה החלשה שלום .. הצלחתי!!! כל פעם המחשב עשה לי דווקא ונפל או שהפריע או משהו כזה.... וואי עכשיו אני אשמע את זה שוב ושוב ושוב....... ואני גם אקליט את רונה עם הפיאה מצחיקולה קטנה..

oz eklharar

New member
אלי מרקו!!! בושה וחרפה!!!

איך אתה עוד מדבר איתו אני לא מבין??? אולי באמת לא שמת לב מה הכינוי שלו??? אז כדאי שתסתכל שוב!!! אני לא מאמין עד לאיזה שפל הגענו. תעיף אותו לכל הרוחות מייד. אני אפילו לא רוצה לחזור על הכינוי הזה. תתאר לך שפתאום לכלנית מתחשק לטייל בפורום ואז היא רואה את הכינוי הזה, יש לך מושג איך זה פוגע?

LAE

New member
הצלחתי!!!!!!!!!!!!

סוף סוף ראיתי את הקליפ המלא בביצוע השחקנים והקלטתי אותו (ראיתי גם בגיא פינס אבל לא אהבתי שהוא לא היה שלם). דרך אגב, למה הכניסו לתחילת הקליפ קטע מתוך הקלטת סצינה של נתי וגיל?

LAE

New member
אולי

בשבוע שעבר, הקליפ היה בסיום 5 הפרקים של יום שישי ואחרי הפרסומות (ממש לפני חדשות מקומיות). אותו דבר היה השבוע. עד כמה שאני ראיתי, הקליפ לא היה חוץ מזה השבוע. יכול מאוד להיות שהוא יהיה שוב ביום ו´ הבא.

השיר של "לחיי האהבה" עם השחקנים..

תכתבו כאן מה אתם חושבים על כל אחד... הנה שלי.. רונה - שרה יפה, אין מה להגיד. גידי - בהתחלה עוד היה אפשר לשמוע, אבל בסוף שהוא מתחיל לשיר עם צעקות כאילו איפה הוא נמצא, זה כבר מעצבן - בא למות. לא להתעצבן!!! אלי מרקו - קול כמו בסדרה: כאילו הוא מעשן כל החיים שלו, אבל דווקא נחמד. עמרם - איזה מכוער!! מכוער!! מכוער!! גם הוא שר כמו הפרצוף שלו! שלומית - הגזימו עם כל התפקידים שהביאו לה! היא לא שרה עד כדי כך טוב...! גלית - מרוב ההתרגשות היא התבלבלה. היא גם נחנקה וגם שרה "אבל המילים מתהפכות" במקום "המילים מתרגשות". המילים באמת התהפכו מההתרגשות. מאיה - איזה קול מדהים! כל הכבוד לדניאלה!!! אין מה להגיד יותר!! אתי - דווקא שרה יפה.. מסכנה שהביאו לה לשיר עם מיכאל... אם ממש תקשיבו לקול שלה אז יצא לה בסדר. מיכאל - קול של ילד אוטיסט, או של מישהו שלא יודע לשיר.. כמו... אבי פניני!

טעות! התבלבלתי עם כל המילים..

גלית - מרוב ההתרגשות היא התבלבלה. היא גם נחנקה וגם שרה "אבל המילים מתהפכות" במקום "המילים מתעכבות". המילים באמת התהפכו מההתרגשות.

לימי17

New member
איפה שמעתם

את השיר וראיתם את הקליפ? יצא לי לראות אותו מזמן בגיא פינס אבל פעם אחת

למעלה