יש לי אפילפסיה

epi

New member
יש לי תשובה לשאלה אחת...

בקשר לשינה בצבא הצבא חייב והוא משתדל נורא לתת לך 7 שעות שינה רצופות. אחי עוד מעט מסיים את השירות שלו והוא גם חולה אפילפסיה כבר איזה 10 שנים והוא ישן 7 שעות רצוף כבר כל תקופת הצבא

epi

New member
עובד אותו דבר

הוא מקפיד לקחת כדורים וגם המפקדים שלו יודעים מהמחלה אז הם מקפידים שהוא יקח וגם מנפיקים לו כדורים לבסיס

epi

New member
הוא התגייס בהתחלה כ..

חייל סדיר עם פרופיל 45 ואז הוא קיבל התקף במהלך השירות שלו אז הוא היה שנה כמתנדב ואז חזר לשרת בפרופיל 45..

חייםלוי

Member
מנהל
אני התנדבתי לצבא עם פרופיל 37

במשך השירות העליתי את הפרופיל ל-76 ואז יכולתי לעבור לאמ"ן שם שירתתי את כל השירות עד שהשתחררתי ממילואים. לגבי כדורים, הייתי מביא מהבית. ואני עוד שירתתי רחוק - בסיני שזה אומר להגיע הביתה פעם בשלשה שבועות.

qt1

New member
חיים יש לי שאלה אליך...ויונתן...

עם מצב אפילפטי כמו של יונתן , ניתן להגיע לאן שאתה הגעת בצבא מבחינת פרופיל? *יונתן אם תתנדב, תסכים להתפשר? ללכת למקומות אחרים , כמו למשל מה שחיים עשה או דברים אחרים?

חייםלוי

Member
מנהל
בהתחלה עשו אותי פקיד, מה שטירף

את דעתי. אחרי כמה חודשים הלכתי לועדה רפואית שם זיפרתי שכמה שנים לא היה לי התקף - מה שהיה נכון. שלחו אותי לבדיקות EEG שלא מצאו כלום והעלו לי את הפרופיל. רק בזכות זה יכולתי לקבל סיווג בטחוני מתאים. לדעתי, יונתן לא יוכל, בשלב זה לקבל סיווג ביטחוני מתאים למה שהוא רוצה משום שהיה לו התקף לפני פחות משנה. נראה לי, אם הדברים לא השתנו מאז, שבעוד כמה חודשים הוא יוכל לפנות שוב ויכול להיות שייענו לו.

אוי זה נורא

עם פרופיל נמוך לא ניתן לקבל סיווג בטחוני ולהגיע למודיעין? עם פרופיל נמוך וללא סיווג בטחוני אני אהיה עובד רסר או משהו נורא כזה. הרופא הצבאי אמר שאין התנדבות במצב האפילפטי שלי. דווקא לפני הועדה שלחתי לצבא מכתבים לגבי התנדבות כי חשבתי שאני אצטרך להתנדב. התנדבות מקנה הרבה יתרונות כמו מעורבות בבחירת התפקיד. יש לי חברה סוכרתית שהתנדבה לפני חודש והגיעה למשרד הביטחון. אני לא מבין את זה, המצב הרפואי שלי לא מאפשר לי תפקידי שטח אז גם נמנעת ממני האפשרות לתפקידים עורפים כמו מודיעין. אני הולך לשרת שלוש שנים אני רוצה להעביר אותם בשירות משמעותי ולא סתם תפקיד. זה ממש מתסכל, אתם בטוחים שזה נכון גם להיום?

חייםלוי

Member
מנהל
מקסימום תעשה מה שאני עשיתי

תתגייס, אחרי שתהיה מאוזן שנה, ובתוך הצבא תעלה פרופיל.

alhl23

New member
איך הצלחת להתנדב?

שלום לך חיים רציתי לשאול אותך איך הצלחת להתקבל לצבא, אני גם רציתי להתנדב לצבא אבל לא קיבלו אותי, למה לא קיבלו אותי הם לא צינו אבל רמזו שזה בגלל המחלה למרות שכבר הרבה שנים לא היה לי אף התקף. ותודה

ufo11

New member
יש משתדל ויש מתחייב לתת... אתה יודע

להשתדל לתת 7 שעות שינה... זה לא מספק...

יש עם מי לדבר

יונתן - יש באי"ל קבוצה של אנשים בגילאי 18 עד 25 שלכולם יש אפילפסיה והקבוצה נפגשת ומדברית. להערכתי כדאי לך גם לדבר עם יועץ מקצועי מטעם אי"ל הקרוב לאזור מגורייך. 02-5000283

למעלה