יש לי אלף תירוצים

יש לי אלף תירוצים

לעובדה שלא הייתי פה כמה ימים. מאיפה להתחיל? מעומס בעבודה (ולמה אף אחד לא מפרגן לי על ההתנקשות ביאסין?!?! כולכם אכלתם את הלוקש של המסוק שירה טיל?!?! תתביישו), מהעובדה שהאביב התחיל וזו עונה גועלית בטירוף (כן, כולם מאושרים, הפרחים פורחים, הציפורים מצייצות, והבחילה גוברת). אני חושבת שמה שישכנע אתכם לסלוח, לשכוח ולברוח - היא העובדה שמוזיאון יד לפולין חוגג את הולדת צאצאה השלישי של המייסדת ואם המושבות - הלא היא אני. לא אפרט אודות התהליך שהציב בפנינו את העובדה שאנו (הסגן ואנוכי) הורים לשלושה צאצאים (ולצעירים שביניכם - מדובר בציפור חסידתית, עם כנפיים ותינוק בתוך שק הפה. ככה זה עובד), רק אומר שהמאורע המשמח (למי? לא ליולדת, לדעתי) ארע ביום חמישי שעבר, אור ל-25 במרץ, בבית החולים תל השומר אשר בישראל הכבושה. לרך הנולד קוראים עידו, הוא נראה בדיוק כמו שאר שלושת מיליון התינוקות שנולדו באותו היום ברחבי הגלובוס (מראה שילובי של פועל תאילנדי עם עובד אלילים אזרבייג'אני), ובעיקר בוכה, אוכל, פולט ונפטר משיירים בדרך הטבעית. זהו. צ'קים ומתנות בצינורות המקובלים, ושוב, אלה היו רק שלוש סיבות להעדרותי. המעונינים ברשימה המלאה יקבלוה בצינור מקובל אחר.

Outlast

New member
הווו..

מזל טוב!
שם מהמם (ואני לא אציין שגנבת לנו אופציה). תרוו נחת וכל מה שאומרים, והעיקר- שייתן לישון!

m L m

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo77.gif

בהחלט שם יפה

n k

New member
ימים? ימים?!?!

חודשים לא היית פה! תזכירי לנו איך קוראים לך??? מזל טוב!
מתי הוא מתגייס לשורות המוסד?

ניצן,

אני מתחילה להתגעגע לימים שבהם העדפת להמעיט בדיבור ולכתוב בדביקונים... ואכן, עידו נכנס במיידי לתכנית "בנים ממשיכים - לא נפסיק להתנקש" וכבר בימים אלה נקיים דיון האם לשלבו במגמת "סיכון מחושב" או שמא "על החיים ועל המוות".

עִידן

New member
מזל טוב!

ועד כמה שזכור לי - גם לנגה אמור להיות איזה יומולדת בימים אלה. מזל טוב גם לה. קיוויתי לפגוש אותה במפגש הקרוב...

אושר מ

New member
../images/Emo24.gif מזל טוב!! ../images/Emo77.gif

בהחלט הגיע הזמן. הוא עבר ב"קצת" זמן את המותר לו הייתי אומרת
...

jessy19

New member
../images/Emo95.gif מזל טוב ../images/Emo95.gif

רואה אפי- את חזרת וגם אני נשאבתי בחזרה לפורום, כנראה יש איזה מגנט
מאחלת לכם שתהיו מאושרים עם הרך הנולד
ותקווי שהוא לא ייצא כמו הילד בתמונה

מוּסקט

New member
|מזל טוב|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ב ד י ו ק אותו יומולדת של האחיינים שלי
עכשיו לעולם לא אשכח!

adidas^

New member
יו, הרודנית בכבודה ובעצמה! ../images/Emo13.gif

מזל טוב, סוג-של-מאפה-אוורירי, ממני ומכל המשפחה!
אה, וצ'קים את לא תקבלי מאיתנו, לא בגלל שאנחנו לא רוצים לתת, אלא כי פשוט אין כאן בנקים (ובכלל, אין כאן כסף, כל המסחר מתנהל בהחלפת גמלים וחמורים). את יודעת איך זה מחוץ לאיזור חיוג 03.

resputin

New member
הו, ברוכה השבה...(או שמא השווה?)

עוד עולל שלא יכול לדווח על 'חינוך' הילדים באופן הספרטני שלך?
. סתם סתם, הכל מאהבה (אבל אם יתעמתו, אני אכחיש בכל תוקף). הגיע הזמן שתחזרי :).

dana2909

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo49.gifעוד בלונדיני נוסף לעולם!!

או!! מזל טוב וסימן טוב
שיהיה במזל!! ושלא תחשבי שזה פוטר אותך ואת העולל מהמפגש!! להפך!!!

מצטערת לאכזב

הוא, שוב, דומה לפועל אוזבקי שהיגר מנמיביה. מדובר על הסניף הכהה של המשפחה. סורי.

למעלה