יש לי אליכם שאלה

adaeast

New member
יש לי אליכם שאלה

אם אני רוצה להגיע לשם של ריקוד חדש שלמדתי ולכתוב חוו"ד עליו ואיני זוכרת את שם הריקוד רק את שם המחבר, היכן עלי לחפש? אם יש למחבר הריקוד רשימת ריקודים ואני לא מוצאת את זה גם שם, גם לא באתר רוקדים ולא בשום מקום. היכן מוצאים ריקוד שהוא נלמד והוא חדש, אני מתכוונת לשם הריקוד (שאיני זוכרת)? באתר של אלי רונן יש ריקודים עד תאריך מסויים. היכן נמצאים שמות הריקודים החדשים? לתשובתכם אודה.

הכל דבש5

New member
איפה למדת את הריקוד? ומי חיבר אותו?

אולי מישהו בפורום גם למד אותו ויוכל לענות לך.

adaeast

New member
היכן למדתי?

בבית דני ובאוניברסיטה. אבל השאלה היכן ניתן למצוא ריקודים חדשים?

נדמה לי שאת מתכוונת להורה החדשה של

שלמה ממן.... הורה א????. היו כבר שני שרשורים על ריקור זה בפורום.

adaeast

New member
לא מתוקתי

לא לזה התכוונה המשוררת. אך בעיקר לא ניתן לראות בשום אתר את הריקודים החדשים? כיוון שאם אף אחד לא עונה לי על כך על עקרון בשאלה, הסיבה שזה בלתי אפשרי?

כרגע....

אכן, רשימת הריקודים שאושרו אך טרם עברו השתלמות הופיעה בזמנו באתר של אלי רונן, כידוע לך בוודאי, אלי רונן התפטר מתפקידו והתפקיד הועבר למירי אקוני. אני מאמינה שעם הזמן, לאחר חבלי הקליטה, הרשימה תכנס לאתר אירגון המדריכים, ותהיה נגישה לכולם.

adaeast

New member
רויטל תודה.

את הדברים שכתבת לי אני יודעת, חשבתי שאולי יש עוד מקום בהם ניתן למצוא את הריקודים החדשים אותם אני למדה בחוגים. אז אני מבינה שעד שמירי אקוני תיכנס לתפקיד אין רשימה של ריקודים חדשים. לפעמים אני רוצה להיזכר בשם של ריקוד שלימדו ולכן חשבתי שאולי יש מקום נוסף לפרסום ריקודים אלו. בכל אופן תודה לך.

UHUstick

New member
עדה

את לא יכולה לשאול שאלה כל כך כללית ולצפות לתשובה ספציפית. אני לא מצליח להבין מה את מנסה להוכיח או למצוא את המקום אליו את מנסה לחתור. פה זה לא הים וגם לא פורום מתמטיקה - אז תשתדלי כמה שפחות לחתור וכמה שפחות לנסות ולהוכיח!!! אם יש לך שאלה חיונית את מוזמנת לעלותה בפורום. אם את מעוניינת למשוך אנשים בלשונם ולהוכיח דבר מה על חשבון חברי הפורום בבקשה ממך תנסי לעשות זאת במקום אחר. תודה.

UHUstick

New member
או קיי, הבנתי

קראתי את תגובתה שלך רויטל אליך. אז יש לך משהו עם אלי רונן/מירי אקוני/תהליך ההחלפה בינהם? תקני אותי אם אני טועה!

למעלה