יש לי אכזבה !!!!

lifie

New member
יש לי אכזבה !!!!

אבל קודם יש לי שאלה ... מישהו/י אוהב/ת שמשקרים לו/לה???? אני לא יודעת מה אתכם ... אבל זה הדבר הכי שנוא עליי חברה שלי ... שחשבתי שהיא חברה טובה... שאמורה לא לשקר ולספר לי הכל כמו שאני סיפרתי לה הכל ... שיקרה לי ... ולא סתם שיקרה היא עוד הפילה את עצמה... אבל מה לעשות יש כאלה שיגידו הכל על מנת להתחבב על אנשים אני מצטערת שזה יצא ככה אבל אני כבר 3 ימים מתהלכת במחשבות איך היא יכלה ... מה זה נתן לה... "שאני אשקר לך??" כך היא אמרה אבל אני פעם אחרי פעם תפסתי אותה בשקר... ומפעם לפעם זה כאב לי יותר ויותר... והיא, היא אוווווףףףףףףףףףף זה מעצבן!!!!!!! כנראה שהחברים החדשים שלה יותר חשובים לה כנראה שהיא מנסה שאני ארקד לפי החליל שלה אבל מה לעשות אני לא ככה !!! אני הולכת לפי הרגש ומה שאני מרגישה עכשיו זה זוועה ... כי שיקרו לי ! בכל אופן תעשו חיים אני מקווה שלכם בחיים לא ישקרו כי זאת חרא של הרגשה אוהבת אתכם אורית

Crossface

New member
אני מבין אותך

מבין אותך מאוד, מה שקורה שמי שמשקר אחר כך משקר עוד ומאשים את מי שהוא משקר לו ומנסה לגרום לו להיות אשם בכל הסיפור, אבל מה אפשר לעשות, יש כאלה שלא מבינים שאפשר בלי זה, שאנשים יקבלו אותך כמו שאתה פעם הייתי משקר, פעם הייתי שקרן, אבל התבגרתי מאז ואין לי יותר מה לשקר (לרוב, לפעמים אני מוצא את עצמי במצב של אין ברירה, אז אני נותן איזה שקר קטן שיעזבו אותי, בעיקר לאבא שלי) אז זה באמת לא נעים וגם פוגע כאשר משקרים לך ואין הרבה מה לעשות בקשר לזה. ואחר כך, איך אפשר להאמין לאותו בן אדם? תגידו לי אתם...

ניקולי

New member
אוריתה חמודה

אני לא חושבת שמישהו אוהב שמשקרים לו אני בכל אופן לא אוהבת. לשמחתי לשקר אין רגליים ועל כן הוא תמיד מתגלה. את לא חייבת לרקוד לפי שום חליל של אף אחד, כמו שאף אחד לא יסכים לרקוד לפי קצב החליל שלך. את בוחרת את החברים שלך ואת תחליטי מי מהם יהיה לך לחבר אמיתי ומי לא. עכשיו לאחר שגילת את פרצופה האמיתי של חברתך אני מניחה שהיא כבר לא חברתך. כל שאני יכולה רק להוסיף ולאמר שגם אם יש לאותה חברה חברים חדשים אין כל סיבה בעולם שתנדה או שתנסה להכאיב לחברים הקיימים זה לא בסדר. את יודעת לי יש מעין אופי כזה שכולם חברים שלי אני לעולם לא משקרת ואני דוגרית אני אוהבת לאמר הכל בפרצוף ולמי שלא יאה ולא נאה שלא יהיה חבר שלי כך את צריכה לעשות אוהבת אותך ניקול*

angel151

New member
|שבוקר טוב עכשיו התעוררתי מאמינים??

לאור טלפוןמצלצל .. אבל תוך כדי עד שאני יהיה אחרי שתית הקפה רציתי לאמר ניקלצ´נקה תודה על המכתב אתמול די ריגש אותי, אני מיד איתכם.. איזה קווווורררר אוריתה כאשר מתגלה השקר זה כל כך מכאיב האמיני לי אני כמעט איבדתי או יותר נכון רציתי לגמור קשר עם אותה חברה..( אחת לא מהפורום) היום אנחנו כל כל מקורבות ,אבל: חסר שאני יגלה שהעל שקרים אז חבל"ז לא תראה אותי ממטר יותר. בי בי פוגעים פעם אחת!! אח"כ זה בעיה

GALI02

New member
אורתי אני מאוד מזדהה איתך

זאת הרגשה הכי זיפתית כשמשקרים לך. אבל את יודעת מה? הבן אדם הזה ששיקר לך הוא נחות מכדי שתפגעי ממנו. אז נכון שזה פוגע באותו הרגע שזה קורה אבל חייבים להמשיך לבטוח באנשים ולא לתת למקרה הזה להשאיר בנו את חותמו.
גילי

angel151

New member
אוריתקלה שקרים מתגלים ואז אין לך

אמון יותר בבנאדם.. איך את יכולה להמשיך להיות חברה איתה?

Crossface

New member
לפעמים זה קשה

במיוחד שהבן אדם ששיקר ממשיך בשקר גם אחרי שנתפס ואפילו מוסיף עוד ועוד שקרים

@@

New member
גם אני הייתי בסרט הזה ...

זה מאוד פוגע שמישהו משקר לך אז על אחת כמה וכמה שזאת חברתך הטובה, גם אני "חוויתי" את זה, אבל לא היה לי את האומץ להגיד לה את זה. זה מאוד משפיע על החברות, אני בחרתי שלא לנתק את הקשר והיא עדין חברתי הטובה, אבל זה לא כמו שהיה, הפגיעה, חוסר האמון, אלו דברים שמשפעים על קשרים עם חברים.

snowe

New member
לפעמים דוקא לחבר זה יותר קשה../images/Emo184.gif

אני מסכימה לגבי האי אמון והכעס כלפי חברים שמשקרים אבל לצערנו אנשים עושים לפעמים טעויות ולא דוקא בכוונה רעה אלא בגלל כעס רגעישלא ניתן לשליטה וכמו שיש לצערי אנשים שמרביצים סטירה לפתע כי לא שלטו... (אני לא מוכנה לזה לתת יד) כנראה שיש אנשים שחושבים שאם "ישתפו" את האחרים בבעייה זה יקל עליהם או יתן להם עצה איך לנהוג..? אותו אדם לפעמים לא שוקל את החסרונות או מה יגרום במילותיו ואז הוא והוא ניזוק הרבה יותר כמו בדוגמא. כמו כן לחבר ששיקר עוד יותר קשה מסתם אדם לאמר שהוא שיקר כי במצב רגיעה הוא נכנס לרע של "מרווח" שקט והתגוננות ומבין את טעותו ויודע מה הוא הולך "לאבד" ואם הוא לא רוצה ל"אבד" הוא נאלץ להמשיך לשקר כי מנגנון ההגנה שלו "הלא רציונאלי" דוחף אותו כך לשמור על עצמו. האמת שיש לי טענה" שאם אותו חבר לא היה חשוב לו לאבד את... הרי לא הייתה[ לו בעייה לאמר: טוב שיקרתי אז מה? זה ששוב ושוב חזרה הטענה שמחזקת את השקר אני רואה בזה גם דברים אחרים שלצערי חברי וחברותי לפורום לא "פקחו" עינהם לראות זאת" וחבל כי זה התפוצץ והתפוצץ ו....אין אוויר. אז למרות שנגמר... כדאי בעתיד לא להיגרף טוטאלית ואם תרצה גם עזרות אופטימיות אני לרשותכם בפורום

@@

New member
SNOWE ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה
נערוך היכרות
אני ריקי (ממייסדי הפורום
) שמחה לראותך בין השורות

snowe

New member
רוצה להכיר? תודה../images/Emo24.gif

שמי דורית ואני בגיל 45 (הורדתי שנה) אני רואה את עצמי "כזקנת החבורה" בגיל אבל לא בנפש מכירה אישית את לייפי קנגורית וקרוספייס שבפורום שלנו ו... מה את רוצה עוד לדעת חברה?............ יש לי שלושה ילדים בת בגיל 21 ותאומים בן+בת בגיל 18 בהן התגייס לפני שבועיים אז בינתיים עד כאן כי אני חייבת להתארגן כדי לנסוע עם קרוספיי וקנגורית לקורס ליצנות רפואית באסף הרופא ביי דורית

snowe

New member
אתה עוד כאן?

אני רציתי ללכת אבל כל פעם נעצרת באיזו תגובה או שאלה וכואב לי הלב לעזוב את האנשים המקסימים שמתעניינים

Crossface

New member
בגלל זה, זה פורום ולא צ´אט

כך שאת יכולה לענות תשובה מתי שאת רוצה והבן אדם כבר יראה את זה

ניקולי

New member
סנואי וואווווו

איזה יופי...
אני רוצה לאמר לך שלמרות גילך אני מרגישה שאת בת גילנו ולא את לא זקנה את צעירה בנפש את אדם חכם שמבין דרך ארץ וכמו שריקי כאן אמרה ממיסדי הפרום (גם אני) מקווה שתשארי איתנו כי סה"כ נחמד כאן תודי... שלך ניקול*

angel151

New member
היי אפשר גם להכיר? אנחנו מכירות הרי

מה זה את לא מכירה אותי? אני בת גרושה + + כלב.

Dark Muse

New member
כן כן שקרים זה כואב!

במיוחד שזה בא מאנשים קרובים... חבר\ה טוב\ה שמשקר\ת לפי דעתי צריך פשוט להגיד לו (כולל נקבה תלוי) : שמע אתה שיקרת לי ואני לא סובל שקרנים ואין לי שום רצון שתמשיך לשקר לי אז מצטער אין לי מה לדבר איתך נכון חברות טובה יכולה להיות קצת כואבת אבל חברה טובה לא אמורה לשקר (זה תלוי גם עד כמה זה חשוב לך הנושא שבו היא שיקרה לפי דעתי) זאת דעתי לפחות שמעי והשכילי

angel151

New member
לגבי שקרים אז ככה..../images/Emo70.gif

חברות לא יכולה לכלול שקרים כי אז איזה מן חברות זו? שקרן זה אחד שאין לא בכלל יציבות או ביטחון עצמי והוא חושב שבאמצעות שקרים הוא יצליח איך שהוא או לצאת מסבך, או ממצב מסוים כאשר כמובן תמיד השקר יתגלה במוקדם או מאוחר. לא מבינה מדוע לשקר?? מדוע?? זה מראה על אדם שיש לו בעיה .. תלוי גם אולי זה שקר קטן שלא כל כך חיוני תלוי ... יש לזה משקל בכל מני אופנים.. ויש כאלה שהם חולניים שהם כל הזמן משקרים.. זה מאין תסביך.. שים לב

למעלה