יש לי אכזבה מהחיים

יש לי אכזבה מהחיים

לילה טוב! אתם נמצאים לכם ביחד עם בן זוג ואני לבד. לי אין בעצם בן זוג לדבר איתו . לי אין מי שיחבק ,ילטף,יאמר כמה מילים מרגיעות, לי אין בעצם למה לחיות יותר , עוד יום ועוד יום ,ועוד יום עובר לא ושום דבר מיוחד לא קורה. החיים האלה,אכזבה יש לי מעצם קיומי,החיים עצמם,ומה שאני.איכזבתי את עצמי. אני.

sidi

New member
מממ

וואו איזה ייאוש. אני לא יודע בת כמה את, אבל תחיי את החיים. אל תתני לעצמך לשקוע. תגרמי שדברים יקרו, הם לא יקרו מעצמם.

ניקולי

New member
יש לך אותך

וזה הדבר הכי נפלא, יש לך אותך וזה הדבר הכי גדול, יש לך אותך וזה הדבר הכי לא משעמם, יש לך אותך כי אם אין לך אותך אז מי לך?? בן זוג יגיע עם הזמן וגם שיבוא תרצי שילך תחכי לרגעים בהם היית לבד תרצי את השקט הנפשי שלך תנצלי את הרגעים האלו ואל תבכי לעולם..כי לכל דבר הזמן והרגע המתאים שלו.. את מאוכזבת מעצמך, למה בגלל שאין לך חבר????? בחיים אל תגידי את זה כי בטוחה אני שלא משנה מי את את שווה הרבה!! שלך ניקול*

קנגורית

New member
מתוקונת...../images/Emo24.gif

שימעי אליי קטנטונת!!! את עוד צעירה וכל חייך לפנייך!!! הישג זה לא בן זוג הישג זה חיים טובים!!! בן זוג רק מצטרף לכך!!! תמצאי לך תחומי עיניין שירתקו אותך רצוי בקרבת הרבה אנשים!!! ואז תראי שתכירי כל מיני אנשים בניהם כאלה ששווה לצאת איתם אבל... אל תעוטי על כל אחד מהם אלא נסי קודם להכירם ולהיות ידידה שלהם... תני לעצמך את הקרדיט שהם ימשכו אלייך!!! תצאי לבושה היטב (מראה טוב) מאופרת היטב ומסודרת בנים יסובבו אחרייך את ראשם, תני לעצמך את תשומת הלב כי את זקוקה לה!!! צ´פרי את עצמך בבגד או תכשיט חדש או איפור חדש ותתחילי להינות מעצמך!!! את!!! המתנה הכי גדולה ויפה שקיבלת אי פעם!!! טפחי את עצמך ותגיעי רחוק ואליי יבוא בן זוג בדך אבל אז זה כבר לא ישנה לך כי הוא פשוט יזרום לתוך חייך!!! מקווה שהתעודדת
קנגורית

למעלה