יש לי איזשהו רעיון ...

theREALpingo

New member
יש לי איזשהו רעיון ...

לשיפור השימוש בפורום, אם יופיע ליד שמו של מי שכותב הודעה, מין אייקון כזה שאומר האם הוא/היא שומר/ת כשרות. נראה לי שזה יכול לעזור פה עם המתכונים כי אני רואה את הסוגיה הזאת חוזרת על עצמה לא מעט פה....

yaron1

New member
מה זה קשור

אם הוא לא שומר כשרות לא תפתחי את ההודעה??????????

שיגריס

New member
ירון, האמת שמסתדרים כאן די בסדר

גם בלי זה אבל זה בהחלט רעיון כי מי ששומר כשרות ידע מיד מה יכול להתאים לו מהבחינה הזאת (כמו, למשל, אנשים כמו החברה של אריאלה שמאד מקפידים ולא ינסו משהו שיש בו חשש לאי-כשרות). דווקא לא רעיון רע בכלל. מיכל

yaron1

New member
בהחלט לא מסכים איתך

אני בהחלט לא מסכים איתך. אני בכלל נגד תיוג של אנשים לדתי חילוני שמאלי ימני שומר כשרות או לא שומר כשרות. לעצם העניין אני בהחלט איני שומר כשרות אבל למרות זאת רוב המתכונים שאני מפרסם הם כשרים או ניתן בקלות להפכם לכשרים אז מה??? אם יהיה סימן של לא שומר כשרות מה זה יתן אנשים שומרי כשרות לא יפתחו את ההודעה. אני חושב שכולם כולל שומרי כשרות מספיק ילדים גדולים לקרוא כל הודעה של כל אחד ולהחליט אם זה מתאים לו או לא מבלי לתת סימנים באנשים.

שיגריס

New member
ירון, דווקא לא חשתי על זה בקטע של

``תיוג`` ואני מסכימה לכל מילה שאמרת כי אנחנו באמת בוגרים מספיק כדי להחליט מה מתאים ומה לא אבל, בכל זאת, בוא ניתן קצת עידוד לחדשים בפורום (ולפי הבנתי גם לצעירים, הא?). מיכל

yaron1

New member
בזאת הנני מעודד כל אחד להצטרף

לפורום המעולה הפתוח והפלורליסטי שלנו.

שיגריס

New member
ירון, ירון, רק עכשיו תפסתי את הטעות

שלי: אני התכוונתי לציין ליד המתכון אם הוא כשר או לא, ז``א שתהיה אפשרות למדפיס המתכון ללחוץ על אייקון של ``כשר``/``לא כשר``. לא תפסתי שפינגו הציע/ה ``לתייג`` את האדם אם הוא שומר או לא שומר. טוב, נו, תוותר לי כי כבר מאוחר והבן-זוג כבר חסר סבלנות ורוצה ללכת לישון בעוד אני מנהלת ``רומן`` וירטואלי בפורום של אוכל. מיכל

למעלה