יש לי איגואנה..

dcrazy

New member
יש לי איגואנה..

קיבלתי איגואנה יש לי שתי שאלות ... 1. איך אפשר לדעת אם זה זכר או נקבה... 2. בגלל שמתחיל עכשיו הקיץ אני צריך לדעת עם קרני UV עוברות דרך האקווריום דרך זכוכיות בכלל, כי אם כן אז לא צריך להפעיל את המנורה כל הזמן, חוץ מזה אשמח לשמוע הצעות וטיפים בנוגע לגידול והחזקה.. תודה רבה מראש...

tom klein

New member
אז ככה..

לגבי המיניות יש איזה שיטה שאפשר ליראות לפי החלק התחתון שלהם לפני הזנב.. יש אם איזה נקודות בצורת וי או משהו כזה לא יודעע חכה שמישהו שמבין יענה לך לגביי היו וי הוא לא עובר דרך הזכוכית יו וי יספג בעור החייה רק במגע ישיר עם השמש.. כלוב רשת גדול ומרווח יכול להיות פתרון טוב כמובן שחייב גם חלק מוצל... אם תרצה עוד משהוו.. שאל...

T R L 1

New member
לא הוא לא עובר דרך זכוכית..

מה שאני עשיתי אם האיגואנה שלי זה בניתי לה כלוב מרשת גדול 1.30 על 60ס''מ על 60ס''מ שהוא מונח עומד עם מכום מוצל בפנים ומים ושהיה שמש יפה אז הוצתי אותה עם הכלוב מה שכן אתה חייב מנורת UV! זה חשוב וכל שאלה שיש לך אתה מוזמן..

stas87

New member
תשובות...

את המין תוכל לקבוע לפי החלק התחתון של הרגל האחורית. אם יש לה מין כאלה חורים אז זה זכר ואם אין אז זה נקבה. תוכל לראות ולקרוא על זה פה: http://homepage.ntlworld.com/steve.woodward/sexing.html יש שם גם תמונות כדי שתוכל להבדיל.

למעלה