יש לי אח מטומטם

d@r121

New member
יש לי אח מטומטם

לא, פשוט אידיוט. אני כידוע לא בוטח בו כשהוא גולש באינטרנט, והיום מצאתי הוכחה לכך. התקנתי תוכנה שמרגלת אחרי המעשים שלו (שם ופרטים עליה ניתן לקבל במסר אישי, מעולה לתפיסת בוגדים
). ובמקרה עיינתי באחת ההתכתבויות שלו, אז עזבו שהוא מתנסח כמו ערס עילג (הצמדת התארים: נשמה, עיניים ושאר אברי גוף שרק מעצם המחשבה עליהם עידן מתחלחלת) אלה הוא גם נתן לאיזו מטומטמת את המספר בבית, לא תגידו חס וחלילה הוא עבר להתכתבות פרטית באיסיקיו, נהפוכו הוא נתן לה את זה בצאט (ועוד של נענע!!). שלא תגידו טיפש בן 10, לא מזמן חגג 15. מה לכל הרוחות עושים, חולת נפש אחת שמטרידה אותנו (לאחרונה היא הפסיקה, תודה לאל) כבר יש, עכשיו מה שאני צריך זה שיתקשרו/יבואו ערסים ופרחות קטנים לפתח ביתי?

basket case

New member
אחיות מטומטמות!!../images/Emo4.gif

אפשר לחשוב, אין לך מה להתלונן, תאמין לי. אחותי הגדולה (בת 22) היא הבנאדם הכי נוראי שהכרתי מאודי.. בחיי, אני לא מגזימה. היא פשוט חרא של בנאדם. מעודי לא הכרתי בנאדם כ"כ וולגרי, אגואיסט, עצלן, גס-רוח, שטחי, ילדותי וחראי כמוה. רמת הבגרות שלה היא בערך כמו של אחותי השנייה (בת ה-12), והדמיון ביניהן אינו מסתיים בזאת: הן שתיהן שומעות את אותה מוזיקה (בריטני ספירס ודומותיה), רואות את אותם סרטים (כל סרטי הלוקרים המפגרים האלה) ורואות את אותן סדרות("קטנטנות", "המורדים", כאלה..). בקיצור, תודה לאלוהים שאין לך אחות כזו, כי דבר כזה לא נראה מעולם. "יחידה במינה"..
ו..אני מחכה לפרטים על התוכנה. היא בחינם? מחכה למסר..

De-Panther

New member
תוסיפי לפרטים על האחיות שלך עוד כמה

דברים שהם בעצם האחות החורגת שלי ואלו הפרטים יכולת שיכנוע יותר מידיי טובה אצל ההורים קירצוץ אינסופי סביב כולם עשיית רעש בכל הבית בנוסף לבריטני היא אוהבת גם שרית חדד וחמסה ושירים של הלהקה של הילדים הקטנים בישוב שלי
חוצמזה אני לא רואה כל רע ב"סרטי הלוקרים המפגרים האלה" הקרואים גם סרטי בנות... הם טובים להתמזמזויות

jessy19

New member
דור...

אני מבינה שאתה לא בוטח בו אבל אתה חודר לפרטיות שלו. תחשוב שזה היה הפוך- זה לא היה מעצבן אותך??? הוא בן 15 והוא מספיק מבוגר מכדי שתיכנס לפרטיות שלו.

מיטללל

New member
לא יודעת מה להגיד לך-

אבל אין לך זכות לשים תוכנה שתרגל אחרי המעשים שלה או\ו לקרוא את השיחות הפרטיות שלו. זוהי חוצפה. וזה ממש מגעיל ולא לעניין. (איך היית מרגיש במקומו?) וזהו. הייתי אומרת לך לדבר איתו ולהסביר לו את סכנות הנט. אבל למה שהוא יקשיב לך?

דורקלע'ך, באמת לא יפה.

כמה פעמים היו פה הורים שהודו בפנינו שריגלו קצת אחרי הילדים, ואתם וירטואלית כיסחתם להם את הצורה על החדירה לפרטיות ובלה בלה בלה? (או שזה היה שי, אבל זה בכל מקרה אחד משניכם). אז גם אתה ברוטוס? ומה בכלל הוא עשה? אז הוא ערס - בעיה של ההורים שלך ושל אישתו לעתיד. אז הוא נתן את הטלפון - אז תסביר לו פעם, סתם, בלי להיכנס לפרטים המביכים של איך ריגלת אחריו, שלתת את הטלפון למישהו שאתה לא מכיר יכול להיות בעיה (ואם היא הטרידה אתכם, אני מניחה שהוא כבר למד את הלקח). באמת מה הוא עשה? מילא היה נכנס לאתר של "האיחוד הלאומי" והיה משאיר שם מכתב תמיכה - זו סיבה להעיף מישהו מהבית ולנשל מהירושה. אז הוא קצת ילד, אז תסביר לו פעם, ככה על כוס שוקו.

dana2909

New member
ואני דווקא חושבת

שזה מעשה חמור מאד. כידוע , אין לדעת מי באינטרנט מסתכל על מה שאתה עושה, ולתת מספר טלפון בבית זה פתח גרוע מאד. אני דווקא חושבת שאתה צריך לשקול אמצעים אפילו חמורים מעבר לשיחה איתו. אפילו חסימת צ'אט לזמן מסוים (ואם ידעת למצוא ולהתקין את התוכנה הזו , זה קטן עליך). חוץ מזה, ההורים שלך צריכים לדעת מזה. אין מה לכבד פרטיות של אדם שלא רק שלא מכבד את שלך, הוא עוזר לפגוע בה.

n k

New member
אבל אם הוא ינקוט ב"אמצעים חמורים"

סביר להניח שהאח הקטן ידע ש"האח הגדול צופה בו" (האם נדמה לי או שיש פה דו-משמעות? ...כנראה נדמה לי
), מה שעלול להוביל לריב לא קטן... מה שכן, אפשר לגרום לו להתקל "במקרה" בכתבות וידיעות על אנשים שנאנסו, נרצחו וכו' בזכות צ'אטים, או אפילו להעלות את הנושא תוך כדי שיחה תמימה.

dana2909

New member
שידע...

כבר עכשיו יש מריבות.. אולי אם הוא ידע שיש מי שיודע מה הוא עושה, הוא יתנהג בקצת יותר אחריות.

_alon_

New member
יש לי ארץ טרופית יפה

קודם כל נפתח בזה שאני בעד הורים/אחים בוגרים שמרגלים טיפה מתוך רגש אחריות על הזאטוט אם הם חשבים שהוא אינו מסוגל לעמוד על רגליו מול העולם הגדול או משערים שהוא במצוקה. לא להרוג אותי, אמרתי טיפה וצינתי מתוך רגש אחריות לא מציצנות. צריך רק לזכור שפרשת ריגול
שמתגלה יכולה להיגמר בתקרית דיפלומטית לא נעימה
וצריכים להיות מוכנים לשאת בתוצאות. דבר שני כולנו מטומטמים (כולל אני וחוץ מאפי). אני יכול להסביר בבית מיליון ואחת פעם שלא צריך להריץ כל קובץ שמגיע במייל ועדין יריצו. למה? התרוצים הם שזה ממישהו מוכר, שהוא בטוח לא היה שולח לי וירוס... הסיבה האמיתית כבר אמרתי מעל. עכשיו, לדעתי, אתה יותר מידי מרגל אחריו והייתי אומר גם מלגלג ומזלזל ומגישה כזו בטוח לא תבוא ישועה. לחסום לו את הצאט? מה פתאום- הוא ידע ויתחיל קרב מוחות משולב באגרופים ובעיטות חסר רחמים וחבל. אז מה כן??? כן להגיד לו שאתה רוצה לוודא מה מותר ואסור ברשת. (למרות שכבר הסברתי שכולנו...). כן לערב את ההורים. כן לקחת דברים בפרופורציה, אז הוא נתן טלפון. לא התמוטט העולם. הוא לא קבע להיפגש עם סוטה לא מוכר שהציע לו ממתקים תמורת ביקור חפוז בביתו. ולסיום אפי, אם אני בעד השוקו אבל הכרחי שיהיה על חלב וניל ורצוי גם מרשמלו אחד או שתיים.

d@r121

New member
אני לא סתם מרגל

תאמינו שלא ממש אכפת לי איך הוא מתנסח, והאמת שזה לא מזיז לי אילו טלפונים הוא מוסר (הידידות החצופות שלו מתקשרות גוביינא אלינו הבייתה ורוצות שהוא ייאשר את זה!). הריגול החל בגלל שהוא חטטן ומלשן שבארצות אחרות כבר היו קוטעים לו אברים בגין זה, הוא חיטט בקבצים שלא היה אמור לחטט בהם (משמע קבצים שלי!) אז אני החלטתי למנוע את זה ולראות מה הוא עושה בזמן שאני לא פוקח עין. אני הדפסתי את השיחה האמורה וסימנתי את המספר והצבתי בפניו עובדה, או שהוא מפסיק לחלק מספרי טלפון או שזה עובר להרשאות גבוהות יותר (ההורים). לא סיפרתי לו שאני עוקב אחריו, אלה טענתי שהוא השאיר את הצאט פתוח (ואז זה הופך לנחלת הכלל), אני מאמין שהוא יתחיל להזהר מעכשיו. השאלה היא האם הייתם מגיבים אותו דבר נאמר אם הייתם יודעים שאותו האח הוא לא הכי בוגר שבעולם, או במילים אחרות ילדותי ותמים ויכול ליפול למלכודות צ'אט מטופשות שכל ניסיון להסביר היה גורר וויכוח ורקיעת רגליים? אגב זו לא חוכמה סתם ללכת ולקרוא היסטוריה באיסקיו, אלה הרבה יותר מגניב להציב תוכנות סמויות שיתעדו את הכל (אין כמו להרגיש "האח הגדול")\

_alon_

New member
אגב ../images/Emo13.gif

זה לא חוכמה להתקין תוכנות שיתעדו הכל. החוכמה היא לדעת ליצור כזו תוכנה, או אולי תוכנה שיודעת לנטר דברים ולהקליט רק קטעים מסוימים (AI). אבל החוכמה הכי גדולה היא לדעת לא להגיע למצב שבו אתה צריך אותם בכלל.

בוביץ

New member
עצה חלקית!

אם יש לך וינדוס אקספי אפשר לעשות שיהיו כמה משתמשים ולכל משתמש יהיו בזה שלו את התוכנות והדברים שלו ווכה אח שלך לא יכול לחטט לך. כשאח שלך יכנס יהי לו רק את התוכנות שהווא צריך ויש לו וכשאתה תכנס לפי המשתמש שלך לך יהיו הדברים שלך לפחות בחטטנות זה יעזור ולגבי ההלשנה0עדיף להמנע מריבים פשוט תנסה ללכת להורים גיד להם שיזהירו את אח שלך מפני כאלה דבירם כי שמעת שאח של חבר קרה מקרה שעשה ככה וככה...

De-Panther

New member
ככה זה בכל ווינדווס../images/Emo4.gif ועדיין זה לא

אומר שהאח לא יוכל לטייל בהארדיסק ולהפעיל קבצים שונים חוצמזה שתאמין לי שאם הוא מכיר כאלה תוכנות שבודקות מה קורה שם בצ'טים בזמן שאתה לא נמצא ועוד כלמיני שטויות כאלה הוא מכיר גם דברים פשוטים כאלה

בוביץ

New member
אז שיעשה את זה

וזהו יש גם אפשרות שלכל אחד יהי קוד משלו וככה האחר אין לו אפשרות להכנס לשני אז אם הוא מכיר אז שיעשה את זה וזהו

De-Panther

New member
אבל אם היית קורא את ההודעה שלי היית

מבין שהדבר הזה לא עוזר בשיט

בוביץ

New member
הוא לא יכול לחטט

לדברים של אח שלו . זה חלק מהבעיה לא? וזה פותר ויש עוד דרך אחרת אם קוד כניסה חלק מהבעיה זה החיטוט והוא לא יכול לחטט ככה !

De-Panther

New member
אתה לא מבין שבדרך הזו עם הססמא אפשר

עדיין לחטט?? וגם זה בלי הרבה בעיה??
אז עשית משתמש שונה במחשב עדיין זה אותו מחשב זה אומר הקבצים קיימים זה אומר רק ללכת לסיפריה שבה הם נמצאים ולהפעיל אותם אז מה כל כך מסובך בדבר כזה??
אז אמא שלי לא תבין כזה דבר ובגלל זה היא לא תראה כמה קבצי סקס יש לי אבל אח שלו שבטח מבין קצת יותר מלהפעיל סוליטייר ידע להפעיל את הקבצים אם הוא ירצה לחטט לו בדברים בקיצר הדבר הזה של המשתמשים זו שטות אם עושים את זה רק בגלל הסיבה הזו

למעלה