יש לי אח בלתי נראה

יש לי אח בלתי נראה

טקסט קטן שכתבתי לפני שנה בערך.... עד עכשיו זה ישב לי על המחשב בלי מטרה עכשיו אני פה.. אז למה לא? "יש לי אח, הוא בלתי נראה וקוראים לו טוראט... מאז שאני זוכר את עצמי הוא היה שם... מציק, מעיק ומעצבן הוא יודע בדיוק מה לעשות לי כדי להוציא אותי מדעתי הוא מדגדג לי את האוזן כדי שאזיז את הצאוור, צובט אותי ברגל וגורם לי לקפוץ ולפעמים הוא כל כך מעצבן שאני שולח ידיים בפראות להכותו, אבל טוראט מהיר ממני... אז כל מה שאני יכול לעשות זה לצעוק עליו ולקלל אותו עד שיבכה!! .... כן!.. יבכה... טוראט הוא ילד רגיש.. זה בגלל שהוא בלתי נראה ורק אני יודע שהוא שם, אז כשאני כועס עליו הוא מפחד שאני לא אתייחס אליו יותר והוא ישאר לבד... אז אני מזכיר לו שהוא אף פעם לא ישאר לבד... שהוא אח שלי, חלק ממני!!, שאני לעולם לא אנטוש אותו. כמובן שזה מחזיר אותו למעשיו השובבים, ואותי זה מחזיר לנקודת ההתחלה.... לא לפני הרבה זמן הבחנתי בעובדה שטוראט אוהב תשומת לב וזאת בעיה גדולה בשבילי... כל פעם שאני לחוץ לגבי משהו וחייב להתרכז אך ורק בנושא מסויים טוראט מציק לי שבעתיים!!! הוא לא אוהב שאני מתרכז בשום דבר אחר חוץ ממנו! הילד הזה ממש צומי רציני!!! אבל בכל זאת יש דרך... דרך דיי מהנה, אני נותן לטוראט את ההנאה שבספק... אני משחק את המשחק שלו אבל עכשיו אני זה שמציק... כל פעם שטוראט עוקץ וצובט וגורם לי לקפוץ אני לוקח את זה בהומור ולפעמים גם בציניות, וזה משגע אותו! אין דבר שטוראט שונא יותר מציניות!! עכשיו זה כבר לא המשחק שלו.... זה המשחק שלי ; - ) " נחמד..., לא?
 

n u l i t

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo8.gifאיזה יופי !!!!!!!!

אהבתי..
 

א מ א1

New member
תנין, זה לא נחמד.............

זה פשוט מקסים, רגיש, מצחיק ועצוב יחד. וזה גרם לי להבין עוד יותר טוב מה עובר על הילדה שלי. תודה תנין.
 
התנין תגובה../images/Emo24.gif

התנין זה ממש יוצא מן הכלל ואתה מוכשר מאד הצלחת להגדיר יפה מאד את הטוראט של כולנו ..... אהבתי
 

יעלבל

New member
תנין...לא תאמין

אבל חייכתי...והטורטניק שלי אמר : "אמא, אם מישהו גרם לך לחייך...סימן שאחרית הימים הגיע". פשוט מקסים ומרגש. המשך לשלוח לנו שירים מהמגירה. יעל
 
פשוט מקסים../images/Emo24.gif

היי לתנין המחיי,(ך?) אתה פשוט מקסים, תמיד אמרו לי שנושאי תסמונת "טוראט" רגישים ומוכשרים במיוחד, אני ממש אהבתי את מה שכתבת וזה בדיוק מסמל את "הטוראט", אני חושבת שיחד עם אלין הנהדרת תוכלו לשלב כוחות משותפים ולכתוב כמה סיפורים ונראה כבר איך אעזור לכם בפרסום שלהם.
 
תנין אתה מוכשר!! ממש אמת ואמיתי../images/Emo20.gif

גם אני כותבת שירים. מאוד הזדהיתי עם השיר שלך. מרגש ויפה ואמיתי כל כך , זה לא פלא כל כך . אני תוהה אם להתפלא או לא אבל משהו בי אומר" גם ככה כל הטוראטים אנשים מיוחדים ומוכשרים מעל למידה". תמשיך להיות כמו שאתה זה רק מחזק אחרים, ואותי אישית לפחות. בהצלחה נשמה טובה.
 
תודה לכם!

אני שמח שזה נגע בכם... טוב.. עדיף לומר "ריגש", "נגע" יכול להיות עילה לתביעה (הטרדה מינית..) ואני מאושר שעלו על העובדה שהכינוי שלי אמור להיות "התנין המחייך".... לצערי האות האחרונה ברחה לה במקרה ומעולם לא חזרה. ולגבי סיפורים... הפסקתי עם זה אחרי הטראומה הנוראית שקיבלתי מטולקין (המנובל העתיק ממני את כל הסיפור של שר הטבעות!!!) אז אלין לבד פה, אלא אם מישהו פה יהיה מוכן לסבול אותה (נגיעה של הומור, כמובן) הו, הו, הו... חג מולד שמח!!!!
 

יערעעע

New member
תנין

זה פשוט היה מהמם!!! שמעתי כבר על תסמונת טוראט, אבל תודות לך- הפרספקטיבה שלי על הנושא השתנתה לגמרי... (שמת לב לכך שאתה במועדפים?)
 

amitp

New member
ההודעה שלך

מופיעה בעמוד הראשי בתפוז. לפחד מזה? בכלל לא, אפילו להיות גאה
 
אני לבד כאן? ממש לא תנין

הנה מספיק שהגבת לי, זה אומר שאתה איתי. לא להכחיש או קי ??. שיהיה לך אחלה ערב, אהבתי ת'הומור שלך.
 
האיש שבך

טוראט זה לא אחייך זהו דמות שנמצאת בחייך הפנימים וכמו שאמרת הוא בילתי ניראה , אז יש בך בעצם פיצול אישיות שהו לא בדיוק פיצול הוא יותר בצרוף אלייך, הוא מחובר עלייך ולפעמיים משלט על המוח שלך וגורם לך לחשוב שהוא מישהו אחר מישהו חיצוני כשהוא בעצם מישהו מימך משהו בתוכך שמור על קור רווח וודא כי אינו משטלת על חייך החיצוניים נסה להביא את עצמך לריכוז מלא .... אגב עם כתבת את זה סתםםםםםםםםםם דע שהמציאות עולה על כל דימיון
 

yaniv 16

New member
גם לי יש תסמונת טוראט

שלום תנין.. אני בן 16 וגם לי יש תסמונת טוראט !! אני אומנם חוקח תרופות שמדכאות את זה ואנשים אחרים לא שמים לב שיש בי משהו מוזר כי יש לי שליטה על זה... רציתי להיות בקשר איתך.. האיסיקיו שלי הוא 106593115
 

neglektedBong

New member
הידעתם?

שלפניי 300 שנה לפניי שהוצאה מיחוץ לחוק היה ניתן להפיק מצמח הקנביס (מריחואנה) תרופה לתסמונת טוראט? הסינים השתמשו בה כתרופה לתסמונת במשך 3000 שנה ... חבל שזה לא חוקי...
 
כן אבל גראס זה סמים, ואנחנו לא...

מיתכוונים ללכת כל כך רחוק על מנת להפחית את הטיקים. למישהו שאני מכירה באופן אישי שיש לו טוראט לא רק שהגראס לא הפחית לו את הטיקים אלא עשה לו נזק של כמה ימים לחץ דם גבוה טיקים גב עוצמה פי עשרה יותר חזקה ממה שיש לו, והרגשות רעות מאוד. וחוץ מזה אנחנו ניסתפק מקסימום בתרופות אם הן קונבנציונאליות ואם הן טבעיות על בסיס תמציות או צמחים. אנחנו לא מעשנים סמים, למרות שאני "קטר" של סגריות. אבל בכל זאת... תרופות גם כן בשבילי זה כמו סמים , גראס זה כבר מפלט מלוכלך גאני לא ישתמש בזה . זה לא מתאים בכלל . אבל ,, כל אחד יעשה מה שהוא רוצה. ואם קוקאין מרגיע את הטיקים? אז נזריק את זה? או נעשן את זה? (\איך משתמשים בזה בכלל?) לא! וזהו. מקוה שאף אחד לא ישתמש בסמים בשביל להפחית את הטיקים זה נזק על נזק. זה כמו לעשות דיאטה דרך אנורקסיה אותה דרך בדיוק.
 
אה... בעעע!!!!

לדעתי מי שמעשן (לא אכפת לי מה) לא יכול להכריז על עצמו כמתנגד לסמים....... אין ממש הבדל.. חוץ מהעובדה שלמריחואנה/קנביס/גאנג'ה/מרי-ג'יין/גראס אין השפעות ממכרות
 

666cerberus

New member
לתנין המחייך

אני בטוחה שאתה יודע מי אני... ואם לא, אז אתה תגיע לזה בסופו של דבר רק רציתי להגיד לך שאתה ממש מוכשר, וזה הרבה יותר מנחמד, לא סתם הגעת לעמוד הראשי ;)
 
למעלה