יש לי אובססיה

LOVE SIMS 2

New member
יש לי אובססיה

כלפי ילדה בכתה שלי שלא רוצה להיות חברה שלי ואני בדיכאון בגללה כבר חודשיים ואני לא מצליחה לצאת מזה ולשכוח ממנה כי היא בכתה שלי וכל פעם שאני רואה אותה אני מרגישה רע. אני כל כך עצובה מה לעשות?

Islington

New member
להזכר שאת בת 12 ושזה מה זה לא שווה

להכנס לדכאון בשביל דברים כאלו קטנים.

מוּסקט

New member
לך יש אובססיה

והדיכאון בגללה? הלו?! חלק בלתי נפרד מלגדול הוא להבין שלא כל מה שרוצים גם משיגים או מקבלים. Deal with it.

האגס 1

New member
אבל את יודעת

שבנסיון הראשון לא תופסים את זה ככה, בגיל הזה קשה לראות את החיים בלי להשיג את מה שרוצים.

מוּסקט

New member
אני לא מסכימה איתך, אגס

גיל 12+ הוא גיל שכבר אמורים להתחיל להבין שמעבר לך ולרצונות שלך, יש בעולם עוד אנשים עם רצונות משלהם ולא תמיד הרצונות הללו עולים בקנה אחד. עד גיל 12 ילדים כבר חוו דחייה חברתית אחת או שתיים (אם לא יותר), ושמו לב שלא כולם אוהבים אותם כמו אמא ואבא.

מוּסקט

New member
אני לא מסכימה איתך, אגס

גיל 12+ הוא גיל שכבר אמורים להתחיל להבין שמעבר לך ולרצונות שלך, יש בעולם עוד אנשים עם רצונות משלהם ולא תמיד הרצונות הללו עולים בקנה אחד. עד גיל 12 ילדים כבר חוו דחייה חברתית אחת או שתיים (אם לא יותר), ושמו לב שלא כולם אוהבים אותם כמו אמא ואבא.

מוּסקט

New member
אופס!

אני לא מסכימה רק פעם אחת

dana2909

New member
את כבר יודעת מה לעשות

את יודעת שיש לך אובססיה ושאת בדכאון בגללה. הדבר הבא זה פשוט לרדת מזה, טוב נו.. לא כל כך פשוט. רוב הסיכויים שאם היא היתה מתרצה, לא היית רוצה אותה יותר. אז מה זה אומר?

De-Panther

New member
בת. וזה שהן הפכו את זה לתופעה עדיין

אינו הופך את זה לאנושיות או לדבר טוב *אורן שמודע לכך שהוא מדבר שטויות*

למעלה