יש לי אהבה

fantom

New member
יש לי אהבה ../images/Emo47.gif

יש לי אהבה אמרה לי שאותי היא אוהבת עלי כל היום רק חושבת נמצא אני בתוך ליבה כל כך חשובה לה האהבה מרגיש כמו בן שש עשרה מתנהג כמו טפש עשרה מאוהב אני מעל הראש בה כל כולי אליה באהבה מתרגש כמו ילדון אוהב אותה המון רוצה אותה לידי לראות אותה לצידי חש אותה בידיי רואה אותה בעניי יפה היא כמו פרח את גופה העדין להריח ללטף את ראשה לסלסל את שערה לנשק את שפתותיה לפענח את "חידותיה" האהבה הזאת דבר מדהים אוהב אותה מרחוק פלאים כל כך כל כך רוצה שליבי אליה יוצא --------------------מוקדש לאחת ויחידה-------------------

שרי 43

New member
אני לא יודעת....

אם היית בתנועת נוער או לא אבל אז היינו שרים הוא יבוא עם פיגמה הוא יבוא......

monimi

New member
לשרי

שרי האי סי קיו שלי נימחק ואני מנסה להחזיר אותו יקח עוד יום יומיים ביי

motin10

New member
מכורה לאהבה ....

מכורה לאהבה אני חושב שבאמת מגיע לך שיר ....אז אני התנדבתי ..... מכורה שלי נחמדה מכורה שלי נהדרת מכורה מכורה מכורה מסתתרת מעבר לכנרת כולם מדברים ולוחשים שמכורה חתיכה כמו בסרטים תמיד רק מפרגנת ואת כולם במיוחד אוהבת יש לה פנים של מלאך וגוף של טווס מכורה סקסית ברמה ואני חושב שהיא נפלאה ישבנו כולם יחדיו אפרת שרי טומי וקוב וצילמנו אותך לסקופ יש לך צליל מיוחד שאנחנו חולים עליו וכמו כל שיר שנגמר אני ומכורה סגרנו עניין שהשיר הבא נכתוב יחדיו ותמיד רק שנאהב ..... מוקדש למכורה מכל הלבבבבבבבבבבב נץץץץץץץץץץץ

נץץץץץ......חחחחח.... ../images/Emo25.gif

ווואאאההה....איזה תאור נפלא... הסתכלתי במראה... ובאמת ראיתי חתיכה... וסקסית ברמה... חחחחח...זאת היתה בטח ג´וליה... בסרט...אשה יפה... אוהבת אותך...מואהההההה... תודה...על השיר הנפלא... רואה שרי...לא צריך להיות בתנועה... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
../images/Emo25.gif עשית לי טוב בלב:))

מכורהההההההה - - - - היות והאיש כתב "מוקדש לאחת ויחידה" והיות ושמה לא צויין - בואי נרגיש כל אחת כאילו היא היא האחת...
חחחחחחח שרי - שרנו שרנו ומי לא בא????
ולך יקר שלי : תהיה מי שתהיה אותה יחידה - ברת מזל היא על שיש לה אותך ! אהבתי כל מילה:)) מואההההההההה שבת קסומה

fantom

New member
האחת ויחידה ../images/Emo47.gif

ישנה האחת ויחידה והיא יודעת אבל אפשר להרגיש חופשי כל אחת כאילו שיר זה נכתב במיוחד בשבילה וגם למכורה לאהבה

נוצה

New member
כמה נפלא

אכן כמה נפלא להיות מחוזרת בשירים ומילות אהבה כמה נעים לדעת שישנם גברים שלא שומרים על חזות של "גברים" ואין להם בעיה להקדיש לאהובתם שיר אהבה וערגה. כל הכבוד לך פאנטום והשיר יפיפה. נהנתי מאד חג שמח נוצה

למעלה