יש לחברה שלי יומהולדת

@@oshra

New member
יש לחברה שלי יומהולדת

היום ואני רוצה לשלוח לך ברכות במייל תמליצו לי בבקשה אל ברכות איחולים תמונות ושאר דברים תודה ויום נפלא

itaf10

New member
גלי יקירתי...

לא הצלחתי להעלות את שמך עם הR . ע"מ להוסיף אותך לרשימת חברי הפורום אצלי. א. כיצד עושים זאת? ב. שלחי אלי וברשותך אוסיף אותך. ביי

גלי®

New member
יופי ... עכשיו כולם רוצים לדעת את

כ ל הסודות שלי ... טוב , ככה : וורד , יש לכם ? נכנסים לשם , פותחים סרגל "כלים" -> "תיקון שגיאות אוטומטי"שם בלשונית "תיקון שגיאות " יש את כל מה שאתם יכולים להדפיס ושיהפוך לסימבול : לדוגמה :(R)נותן את הלוגו שלי ! בפעם הראשונה שהתבקשתי להכניס יוזר , העתקתי את זה ממסמך הוורד , וזהו ... אגב : צריך לוודא שהפונקציה : "החלף טקסט בעת הקלדתו " תהיה מסומנת ב V , אחרת זה לא עובד.....

kodkod

New member
יו, ואני חשבתי שזה יהיה הרבה יותר

פשוט, כמו להקליד על שני מקשים ביחד או משהו... מה את אומרת ? הדבקת את זה מוורד וזה נקלט ביוזר? לא חשבתי שזה אפשרי. תודה על התשובה.

גלי®

New member
עוד סודות ?משהו מדף הוראות שכתבתי

לבנות ב"פורום האם" שלי , "הורים למתבגרים" : הוספת סמלים של כיתוב בגוף הודעת מייל : יש פונטים מסוימים שבהקלדתם הם יוצרים סמלים וסימנים : syastro , symap , symbol , symeteo , symusic שהם כל אחד אוסף סימנים מתחום אחר ( מוסיקה , מתמטיקה וכו . . ) והגדולים מכולם : webdings , windings פתח הודעה חדשה ושלב אותם בתוך הודעות המייל שלך , ותראה איך כולם נופלים מהכסא . . סמלים : הוספת סמלים לכיתוב ( דרך word ) : פתח מסמך חדש בword . 1 . הכנס : כלים -> תיקון שגיאות אוטומטי . שם תפתח לך טבלה שבתוכה יש אפשרות להוסיף סמלים לתוך הטקסט ( לדוגמה : ( R ) ללא הרווחים בין האותיות , נותן ® וכו . . . הקלידי את הניק שלך + סמל ושמור בשם !כל מה שנותר לך לעשות הוא , כשאתה רוצה לצרף את הנ"ל כניק בפורום , הוא לפתוח את המסמך ולהעתיק ( העתק + הדבק ) את הלוגו החדש שיצרת לעצמך ! 2 . הכנס : הוספה -> סימן . שם בחר סוג font ובלשונית של "סימן" אשר ב"הוסף" . syastro , symap , symbol , symeteo , symusic שהם כל אחד אוסף סימנים מתחום אחר ( מוסיקה , מתמטיקה וכו . . ) והגדולים מכולם : webdings , windings הקליד את הניק שלך + סמל ושמרי בשם !כל מה שנותר לך לעשות הוא , כשאתה רוצה לצרף את הנ"ל כניק בפורום , הוא לפתוח את המסמך ולהעתיק ( העתק + הדבק ) את הלוגו החדש שיצרת לעצמך !

kodkod

New member
שמרתי את ההודעה .

כרגע הראש שלי כבר לא תופס כלום. אני אתעמק בזה בקרוב. זה נשמע לי מאוד מעניין. תוך כדי עלתה לי בראש השאלה למה לא יצרו בשמירת טקסט כמו שיש באפשרויות הדפסה, שאפשר ללחוץ על selection, וזה מדפיס רק מה שסימנתי. היה צריך לעשות גם באפשרויות שמירה דבר כזה, במקום לשמור את כל הדף כולו. דבר כזה פשוט, איך לא חשבו על זה???

למעלה