יש לזה עתיד ?

לילוש445

New member
יש לזה עתיד ?

היי חברים , אחרי חודשים ארוכים של בררנות וחוסר הצלחה הכרתי מישהו . הכל היה ממש מהיר יצאנו והכל ועל ההתחלה הרגשתי את הכימיה האדירה ביננו ...
אנחנו נהנים מאד כשאנחנו ביחד ואני מרגישה הכי טוב בעולם אבל אחרי שבוע הגיעה שיחת יחסינו לאן ואז קצת התחלתי להתערער -
הוא הסביר את הקושי שלו ואת הפחד שלו ממחויבות , שזה משהו שהוא לא פוסל אבל הוא לא יודע אם הוא מוכן לזה וזה גם מוקדם מידי לדעת ובואי ניתן לדברים לזרום ...
בסופו של דבר נתנו לזה לזרום הערב נגמר בכיף ועבר עוד שבוע שהיה לנו כיף ביחד.
העניין הוא שלאט לאט נכנסת בי הרגשה לא טובה , שאני רוצה יותר ואני רוצה אותו יותר ..
מבחינת שיחות מבחינת יוזמה
וזה גם כואב לי , כי הרבה זמן לא הכרתי מישהו שככה הולך ביננו טוב ויש בי יכולת לאהוב אותו חזק ואני יודעת שאני משהו אחר בשבילו והוא גם אמר.
אבל אני לא רוצה להפגע .. והנה היום קמתי עצובה ובגלל זה אני רוצה לשאול אותכם ..
מה נראה לכם ?
איך אני אמורה לקחת את מה שהוא אומר לי ?

שלום

גם אם את אוהבת אותו יותר משהוא אותך, תוכלו להיות בקשר רגשי מצוין. פעלו בקשר לפי רגשותיכם, כל אחד לפי מה שהוא מרגיש. תנו אהבה במלים טובות וכנות ובמעשים טובים וכנים. מה שצריך לקרות יקרה.
&nbsp

זה ממש מבאס....

אני לא יודעת מה הייתי מרגישה אם הייתי במקומך. אני חושבת שהאינסטינקט שלי היה לקחת צעד אחורה
או לפרק את הכול. די קשה לי עם ריחוק.
בכל אופן, לא רואה טעם ליזום באופן חד צדדי, אולי תתני לו את הלבד שלו , תפסיקי ליזום ותראי אם זה בא ממנו?
כשאנשים אומרים שיש להם פחד ממחויבות זה אף פעם לא טוב. השאלה אם זה משהו שיעבור לו והוא יזרום עם הקשר,
אין לי מושג. בסופו של דבר...מקבלים את התשובה בצורה זו או אחרת.

למעלה