יש לוונת' חברה חדשה?

TetiBETTY

New member
יש לוונת' חברה חדשה?

Has Amie Bice been given the boot already? Cue Scarfy: Part Deux! In this exclusive new snapshot, Wentworth Miller catches a movie with a new gal pal at the Arclight Cinemas in Hollywood on Tuesday night. Burn, bucket hat, burn! The Prison Break star took fellow actress Mariana Klaveno on a date to the same movie theater back in January. You can watch the video of Wentworth and his new older. Can anyone ID the new lucky lady? Let the terrorizing begin!

gozala

New member
אולי זו הסבתא או האמא שלו ../images/Emo8.gif

הוא בן כשלושים וחמש והיא נראית.. באמצע שנות הארבעים לפחות. אין ספק שהיא מבוגרת ממנו בהרבה!

yobalit

New member
השתגעתם?!

רואים שזו בחורה צעירה יחסית <סביבות 30> בצילום מאוד מאוד מאוד לא מחמיא, סא טו

yobalit

New member
במבט שני

אולי יש עליה את ה40, אבל לא יותר ו5 שנים הפרש זה ממש לא הרבה

דלית121213

New member
חחח באמת נראית כמו אמא שלו..אבל לכו תדעו..

אולי יש לו משיכה למבוגרות
אבל לא הייתי מהמרת על זה.. וד"א מה עבר עליו שהוא החליט לצאת מהבית וחבוש את הכובע המוזר הזה....?? לא חסרים כובעים יפים בשביל להתחמק מהפפרצי...

yobalit

New member
הלוואי וזה היה רק הכובע

בדרך כלל הוא משחק אותה עם אחלה סגנון של ג'ינס וקפוצ'ון אבל הפעם, הפעם דפק אותה בחולצת פיג'מה תכלת עם פסים, נעלי ספורט , כובע טמבל בצבע נזלת ששרד את תקופת הפלמ"ח וג'קט חום חרא בשביל "ההתאמה"

gozala

New member
yobalit../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא שמתי לב לפרטים עד שקראתי את התיאור המבדח

4ShiRaN

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

r a k a n i

New member
עם טעם כזה בבחורות..

אני ממש מקווה בשבילו שהשמועות שהוא הומו נכונות ( לא להתרגז! זה לא בריא..אני כבר הולכת... רק באתי לגלות משהו על העונה השניה... אני כבר לא כאן...
)

Rachel47

New member
אוי וי../images/Emo12.gif נראית ממש זקנה../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

מגיע לו קצת יותר טוב

למעלה