יש להם עתיד או לא ?

  • פותח הנושא ye44
  • פורסם בתאריך
בעיה ..

על פי מילון YE - "מצבי לא טוב" .. אין מי שתבשל לי .. אז נאלץ לאכול ג'אנק פוד .. וללבוש בגדים עם חורים .. ולישון על מצעים משנה שעברה ..
 
את העתיד יוצרים

הוא לא מגיע..מעצמו ועם תוכניות משלו ואם שניים מגלים שלמרות כל הנסיבות יש משהו....הם יצרו עתיד.
 

Prince315

New member
בטח שיש

תקווה... השאלה מה עושים על מנת לממש אותה. לדעתי בשניים זה אמור להיות הרבה יותר קל. תכנון נכון ולב רחב יכולים להיות פתרון טוב להרבה דברים. מתה על "המתים מהלכים" האלה... איך אמא שלי אומרת?: "מי שבוכה על כמה שהוא מסכן, תמיד ישאר מסכן".
 

ye44

New member
" את מתה על המתים מהלכים "

נראה אותך מסתדרת עם שכר של 4000 ש"ח לאחר ניכוי מזונות שוכרת דירה מחזיקה רכב משלמת חשבונות וכו' שהאקסית שלו יושבת על קרוב ל 13000 ש"ח כולל המזונות
 

r o n i t 3 7

New member
כשנקודת הפתיחה

היא נחיתות וקושי - קשה מאוד להגיע למטרה. בלי קשר למספר הילדים שיש וסכום המזונות, למצוא זוגיות לא קל. אופטימיות וחשיבה חיובית תורמים יותר.
 

אייבורי

New member
ברור שאין תקווה

אבל שלא תגיד שלא הבאתי לך הסבר. בחור אחד פוגש חבר שלו, החבר מספר על נפלאות הכלב "אל תשאל, אתמול הכלב צבע את כל הבית והיום הוא עבד בגינה וקצץ את הדשא ובכלל בבוקר הכין לי ארוחת בוקר למיטה" הבחור מתלהב, מתעקש לקנות את הכלב "עזוב אותך, זה כלב נורא יקר, עולה 50 אלף דולר" הבחור מתעקש לגמרי, מוציא פנקס צקים וקונה את הכלב. במשך שבוע הכלב רק הורס את הבית, מחרבן בכל פינה, אוכל את הרהיטים. הוא חוזר לחבר שלו ואומר לו "בוא הנה, איזה כלב מעפן מכרת לי, רק אוכל, מחרבן והורס לי את הרהיטים" "שששששששששש" עונה החבר "עם כזאת גישה לא תצליח למכור"
 
ברור שיש תקווה

כשבאמת רוצים אפשר להתגבר על הרבה מכשולים יש לא מעט סיפורים על פרקי ב' שכל צד הביא איתו חבילה לא פשוטה עם הרבה רצון והרבה אהבה החבילה הופכת לאחת גדולה עטופה באריזת מתנה
 

יערית

New member
פצצה מתקתקת

אלא אם כן הם מסודרים כלכלית וזו הדאגה האחרונה שלהם, מי שעסוק בפרנסה ובקושי גומר את החודש, אם כל הכבוד לאהבה ויש לי הרבה כבוד לה ולחברות ולזוגיות וכל המרכיבים שלה ללא תנאים, כשמתעסקים בלגמור את החודש לא יהיה קל בכלל, אלא אם כן החברות היא חברות במתכונת שפמינסטי דוגל ואין צורך להכנס לכל כאבי הראש תחת קורת גג אחת ויהיו כאבי ראש, הרבה!!! אם ילדים יצרו ריחוק מהורים ביולוגים, איך בדיוק הם יקרבו בפרק ב'? מי שבורך בפרנסה ללא דאגה, יכול להתגבר על המכשול הזה, סיכויים קלושים ביותר, במיוחד כשיש שלושה ילדים קטנים והוצאות מתחלקות וזה בור ללא תחתית, אלא אם כן חיים במינימום מסויים וחיים מהיד לפה.
 
איש ואשה והשכינה ביניהם

שמעת פעם את המשפט הזה? מה קשור שאין לו כסף? אולי ימצא אשה שמרוויחה או משתכרת כך שנושא הכסף בכלל לא יהווה בעיה? אולי ימצא אשה צנועה ומסתפקת במועט (כמוני למשל...) שרק צריכה שיאהבו אותה ויאמרו לה כמה היא נהדרת יפה ונפלאה.....? אין קשר בין העובדה שיש לו 3 ילדים לפרנס.... אולי הוא הולך כמת כי אין לו אהבה... וכשיש אהבה היא נותנת כוחות לעשות יש מאין ואז לא צריך הרבה כסף כי את האושר האמיתי לא קונים בכסף....
 
למעלה