יש להם עתיד או לא ?

• פותח הנושא ye44
  • פורסם בתאריך

ye44

New member
יש להם עתיד או לא ?

חבר
לי היום שיש לו בעיה רצינית למצוא מישהי, שאלתי מה העניין הוא טוען שהסיכויים שלו אפסיים למצוא זוגיות מלאה מכיוון שיש לו 3 ילדים ורוב השכר הולך עליהם, כך שהוא מרגיש מת מהלך. האם יש צדק בדבריו ? גם לאישה עם 3 ילדים הסיכוי שלה די קלוש למצוא זוגיות הרי מי ירצה 3 ילדים על הראש שלו, אז סבבה הם ימצאו בן זוג לבילויים פה ושם
אך זוגיות אמיתית של נשואין או חיים משותפים בשבילם זה כמו מפעל הפיס, אני להיפך טוען שדווקא בגלל הקושי הרב זוגיות משותפת כמובן עם אהבה אמיתית יכולה לפתור להם הרבה בעיות אבל בתנאי שאין פנקסנות בינהם יש תקווה או לא ?

מגניב.

אז האקסית שלי ככלות הכל יודעת מה היא עושה. הייתה לי הרגשה שהיא תעשה הכל כדי למצוא זוגיות אמיתית. אחרי הכל,היא לא בשביל "בילויים פה ושם"... והיא בניגוד חבר שלך,גם לא צריכה לשלם מזונות.סידור אולטימטיבי. מומלץ.

b e c k y

New member
כמו כולם.

עם שלושה ילדים קשה למצוא זוגיות. עם שני ילדים בוגרים, קשה למצוא זוגיות. עם ילד אחד קטן וסיכוי לזוגיות שתוביל לילדים נוספים, קשה למצוא זוגיות. בדף הזה יש אפילו בחור בן 30 בלי ילדים בכלל שמתלונן על היותו "מצורע". קשה למצוא זוגיות!!! קשה למצוא מישהו שיתאים באופי, בסיגנון, במקום המגורים, בשלב בחיים. קשה לאהוב ולמצוא מישהו שיאהב אותנו. קשה להיפתח כל פעם מחדש, קשה להתחייב. קשה. ובכל זאת כולנו חולמים בדיוק על זה. אין נוסחה. שכנה שלי עם שניים מצאה מישהו עם שלושה .(שהיו אצלו) ויחד הם עשו אחד משותף. מישהו שאני מכירה מצא אשה בלי ילדים שתהיה אם לארבעת ילדיו שאמם נפטרה. חברה טובה שלי מצאה רווק שאוהב את ביתה מנישואיה הראשונים כביתו שלו ויחד הם ילדו עוד שניים. הורי שלי הכירו והתאהבו כשאני הגעתי כנדוניה מנישואיה הראשונים. אח"כ הצטרפו למשפחה עוד שלושה ילדים משותפים להם. יש מליון סיפורים כאלה. ויש גם מליון סיפורים על אנשים שלא מצאו את בני הזוג שלהם, לא בפרק א' ולא בפרק ב'. "קשה זיווג כקריעת ים סוף" יהיה בסדר

ye44

New member
רק אחוז

קטן מאד מוצא זוגיות עם 3 ילדים ויותר אבל מעניין למה זה קשה ? אנשים לא מוכנים להתפשר על כלום בחיים שלהם, יש משפט מאד נפוץ אצל הגרושים " אם אני לא ימצא את מה שאני מחפש אז לא " ומה הגרושים מחפשים ? לרוב את הלא מושג אבירים נסיכות וכו' חופרים לעצמם בראש על חלומות בהקיציס ולבסוף מתפגרים לבד אנשים חייבים לשנות פאזה בראש ולהיות פחות סקפטים לגבי זוגיות בלי רשימות מכולת לזרום עם הפרטנר ולא לחפש בציציות או לעשות השוואות לגבי האקסים. הם צריכים להפנים ששניים זה כוח

b e c k y

New member
תלוי מה אתה צריך בזוגיות שלך.

יש כאלה שצריכים נוכחות, יש כאלה שצריכים יציבות כלכלית וחברתית, יש כאלה שרוצים ילדים... את כל אלה אפשר למצוא בקלות יחסית ותוך פשרות. ויש כאלה, שרוצים שותפות רוחנית ואינטלקטואלית - ואת זה לא מוצאים בהתפשרויות.

ye44

New member
הכוונה אלייך

יש לך 3 לא ? מצאת זוגיות ? או שאתה עדיין גרוש טירון בשלבי ההתהוללות

שנפתח את זה שוב ?

אני תחת אזהרה מהנהלת הפורום ... היא טוענת שאני מפחיד את הבנות פה עם תמונת המציאות שאני מציג להן .. :( בכל מקרה, זוגיות שלך וזוגיות שלי - זה שני דברים שונים. בעיני - מה שאתה עושה זה למחזר ת'צמך .. היות ואני לא מכיר אותך, אין לי מושג מאיזה סיבות (יש כאלה שלא מסוגלים פשוט לחיות לבד, ברמה התפעולית .. יש כאלה שלא יכולים לסבול שקט .. יש כאלה שצריכים עזרה עם הבית והילדים.. יש כאלה שזה פשוט מה שהם מכירים, ויש כאלה שמכורים לשערות ארוכות בג'ורה של האמבטיה ..), אבל אם זה עובד בשבילך - סבבה .. תהנה אני חושב שכתוצאה ממשברים, ראוי לאנשים לצמוח (לא צמיחה מלאכותית סטייל לנדמארק ושאר סדנאות ניו-אייג') וללמוד על עצמם, על הרצונות שלהם, ולהפסיק למכור את נשמתם לשטן, רק לצורך ה"נורמטיביות" .. וכן גיסנו .. כבר הוזכר פה בעבר משל הפרה .. כך שלסיכום, נחמד לך להיות בזוגיות נשואה במיחזור של פרק א' - סבבה .. אם זה מה שעובד בשבילך ובשבילה .. בעיני, יש דברים אחרים שהם נכונים יותר, ומתאימים יותר למציאות (המשתנה)

ye44

New member
כנראה

שאתה עדיין טירון
לא מזמן כתבת שאתה מחפש זוגיות אך ללא הילדים שלה
אז מה אתה "מזיין" ת'שכל על מיחזור ?
אתה מוכן למחזר במיידי
רק כשלא מוצאים את הרצוי אז חופרים לעצמנו בראש וממציאים אלף סיבות למה לא,
מכירות. נשמות, הכל סיסמאות כדאי מאד שתתיחס אל הפוסט הזה ברצינות כי אתה עם 3 לא ?

אתה צודק ..

אני באמת טירון .. ואני סבבה עם זה .. אבל לפחות טירון, שלא ממחזר .. אני לא זה שנשוי, שגר עם בת הזוג, עם כל המשתמע .. (סיבותייך עימך - וזה סבבה לגמרי בשבילך) אילו הייתי ממחזר, כנראה שכבר מזמן הייתי "תופס" מה שיש, או עושה את מה ש"מצוי" ל"רצוי" וצולל - לא ככה ? אני יודע להגיד מה נכון לי ומה לא .. כמו שכבר אמרתי גם מעל לדפי פורום זה בעבר .. אבל אם מה ש"רצוי" לא "מצוי" - תהיה בטוח שלא "אמכור נשמתי לשטן" כמו שאמרתי קודם - רק בשביל לרצות מישהו, או מחשש למות ערירי .. ואני עונה לך לא ? כך שאני מתייחס ברצינות :)

ye44

New member
אם אתה טירון

אז אני בהחלט מבין אותך ובתור גבר גם בגיל 70 אתה יכול לייבא "סווטה סיוויק" דנדשה
אז זה בסדר אתה בן 40 ובטח אתה לא צריך למכור את נשמתך ל
בעבור זוגיות אך באיזה שלב בחיים הסיטואציה הזאת נמאסת ובתור גרוש פלוס 3 מצבך לא מזהיר, אלא אם אתה מיליונר ואין לך כל קושי לסיים את החודש וקל לך להזמין
לדייטים מבלי לעשות חשבון, רוב הגרושים במצבך מיללים שאין להם כסף ולא מצליחים לסיים את החודש והם מרגישים מתים מהלכים. כשה
המזדמן ימאס עלייך עוד שנה שנתיים מבטיח לך שתחשוב אחרת, כמה בגיל המופלג תוכל עוד להתהולל בדאנס ברים בצורה פאטתית

חחחחח

לעשות את זה במילים קלות בשבילך ? אני דיברתי על סקס מזדמן ? על דאנס ברים ? על דייטולוגיה אינסופית ? לא זכור לי. כמו שכבר אמרתי קודם - זוגיות בשבילי ובשבילך זה שני דברים שונים .. אני עצמאי, יודע לבשל, יודע לכבס, לתלות ולקפל, לנקות (כולל פאנלים), וגם לתפעל 3 ילדים .. כל מה שצריך .. אין לי בעיה ללכת לישון במיטה שלי, או במיטה שלה .. וכשאני לבד - אני לא בודד ולא מקבל התקפות צמרמורת או פחד .. אתה בטח תסלח לי אם לא אמחזר את עצמי "כי מצבי לא מזהיר" או כי "הדודות שואלות למה אתה לא מתחתן שוב" .. אתה תלך בדרך שלך כמו שכבר עשית בעבר (נכון ?) אני אלך במסלול שלי, שמותאם לרצונות ולצרכים שלי עכשיו, בלי להתייחס לדודות ו/או לנורמות המקובלות ולפחות אחד מאיתנו יהיה שבע רצון ..

למעלה