יש לדעתכם

wannabe

New member
יש לדעתכם

חשיבות לזה שהבשר שממנו וולדמורט קם בשנית, שייך לזנב תולע שחייב את חייו להארי??

נקודה טובה, אבל לא.

אם כבר זה הדם של הארי (הדם לא?
). מחשבה יפה
.

הוא אמר הבשר

הבשר של זנב תולע, לא של הארי נק' מאוד מעניינת... מעניין אם רולינג תתייחס לזה בשביעי, אני כבר מחכה לכך שנראה למה התכוון דמבלדור שזנב תולע חב את חייו להארי

למה לחכות?

נכון כשסיריוס ולופין רצו להרוג אותו בספר השלישי, כי סיריוס כעס שבגללו הוא בזבז 13 שנים בכלא? והארי אמר להם שאבא שלו לא היה רוצה שהם יהפכו לרוצחים רק בגללו? אז ככה הארי הציל את החיים שלו

מסבירה

מחכה לדעת למה התכוון דמבלדור בכך שאמר שוולדמורט לא ירצה משרת שחב את חייו להארי זוכר...?

אני בת

למה הוא התכוון זה פשוט- כפי שהסברתי למעלה זנב תולע חייב את חייו להארי. למה וולדי לא ירצה משרת כזה? לא יודעים.

נכון שסבבה להיות בת?../images/Emo68.gif

(טוב, אולי לא תמיד
) בכל אופן שמחה שהבנת את כוונתי

Roonil Wazlib

New member
נכון,

רוב הסיכויים שהיא תתיחס, כי היא לא משאירה דברים בלי הסבר (אני רוצה להאמין בזה כי זה דורש גם הסבר על סיריוס והפרגוד!) מחשבה יפה, ויש סיכוי שזה נכון אבל, וכאן אני לוקחת את המוטו של מישהו אחר (לא זוכרת מי), נראה בספר השביעי...אין כאן רמזים, או לפחות רמזים שאנחנו יודעים שהם רמזים, שקשורים בעניין, אז אי אפשר אפילו לפתח את זה-רק לשער...

אם את מתכוונת ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

לשרשור הנקניק, אז המוטו הזה שלי. אם לא, אז סורי.

Roonil Wazlib

New member
מישהו כותב את זה בכל שרשור

קמעט בכל תיאוריה ודיון תוכלי למצוא "נדע בספר השישי"

זה לא מישהו ספציפי ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

זה כל פעם מישהו אחר, כי זאת באמת הדרך היחידה שלנו לדעת.

Marth Darunia

New member
לדעתי לדם יש משמעות אחרת

הדם של הארי מכיל את קסם האהבה שלילי השאירה בהארי - בגלל זה וללדמורט יכל לגעת בו בספר הרביעי. עכשיו, כשבתוך וולדמורט קיימת אהבה, אני חושב שזה יעשה אותו אנושי יותר ויהווה נקודת תורפה חשובה. בגלל זה, לדעתי, לדמבלדור היה את "ניצוץ הנצחון" ההוא בעיניים בספר 4

לדעתי לא.

יש חשיבות לזה שזנב תולע חב להארי את חייו, בטוח יהיה עם זה משו. אבל לא נראה לי שזה קשור לבשר שהוא נתן לוולדמורט...

למעלה