יש לג'יסי ספר!

EleVaTioN

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

Crazy Girl2000

New member
הם לא... ../images/Emo85.gif

זה לא שהם כתבו ספר,זה פשוט הסיפור של הלהקה,ביוגרפיה כזאת .

StoneD

New member
אני כל כך סתומה!../images/Emo122.gif

אני לתומי קוראת את ההודעה שהכותרת שלה זה:"לג'סי יש ספר" וקוראת מלא תגובות נלהבות, ומה שעובר לי בראש זה מי זה לעזאזאל ג'סי?! בהתחלה חשבתי שזה איש מהפורום, אחרי זה ראיתי שזה כתוב בלשון רבים אז חשבתי שזה איזושהי להקת שאני לא מכירה וכולם כן, שאני מנותקת לחלוטין מהמציאות.
עכשיו שחזרתי לכבות את המחשב אני קולטת שיש י' בין הג' וה-ס. גאונה שכמותי.

StoneD

New member
*ולמה אתם צריכים לדעת את זה?

אין לי שמץ. בטח היה משו חשוד בכוס קולה ששתיתי. דפדפו הלאה

EleVaTioN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מתכונת בלשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

EleVaTioN

New member
בהצלחעעעעע../images/Emo50.gif../images/Emo129.gif

יווווווו הלך לי טובבבבבב ועשיתי תצורתשםםםםםם ואינ לאיודעת את זה בכלל וידעתיייייייי אעעעעעעעעע *גאה בעצמי
* איך הלך??

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זה היה פקקינג קששששששששששששששההההההההההההההה למה תמיד דופקים אותי עם בגרויות קשות?! מה פשעתי! אני אהיה מאושרת אם אני אראה 50!!!!! יוווווווווו איזה חראאאאאאאאאאאאא וחחחחחחחםםםםםםםםםם ללללללללללללייייייייייי ועוד יום וחצי יש לי בגרות במינהההההההההללללללללל :( למה זה מגיע ליייייייי :( לפחות הגישו אותי על 78 במינהל... אווווווווווווווווף זהו שפכתי את זה ואני מרגישה יותר טוב...

the z girl

New member
../images/Emo140.gif אל תדאגי יהיה טוב..

את לא יכולה לדעת איך היה עד שאת רואה את הציון.. את יכולה להיות בטוחה שאת מקבלת 50 ולקבל 99 (מאה זה מוגזם).. בהצלחה בבאות.. ותתנחמי שעוד מעט יש חופש

למעלה