יש לבעל הבית שלי

אנה**

New member
יש לבעל הבית שלי

שני כלבים קטנים ומעצבנים, אניגרה בדירת קרקע כשמעליי מתגורר בעל הבית, ככה שיש לנו חצר משותפת, שהוא אכן מקפיד לטפח אותה ולהשקות אותה עד בלי די (אבל זה נושא לפורום אחר) בכל אופן לאחרונה הוא הביא 2 כלבים שמתגוררים בחצר, או יותר נכון קשורים בחצר, אין לי מושג איזה סוג הם, אך אחד חום ואחד שחור ובטוח שהם מאיזה משהו מעורב. מזה שבועיים, בכל בוקר בשעה חמש וחצי בבוקר שניהם מתחילים ביבבות ונביחות קולניות, ככה עד שהוא מואיל בטובו לרדת למטה ולתת להם אוכל. אבל עד לרגע שהוא מגיע, פשוט יש השכמה לכל השכונה. אז רציתי לשאול, א. מה אני יכולה ליעץ לו לעשות איתם, כדי שאני לא אסתכסך איתו ובכל זאת יעזור לכלבים המסכנים ולשעות שינה האבודות שלי. ב. האם מותר לפנו לעירייה לתלונות אזרחים ולהתריע על ההטרדה הזו? אני רוצה להבהיר שאין לי שום דבר נגד כלבים ובע"ח בכלל, אבל התופעה של שני הכלבים הללו שהובאו לבית הזה כדי לשמור עליו, אבל זה קורה להם רק כשהם רעבים, אני יכולה לעבור בשעות הצהריים כשהם בסיסטה שלהם, והם אפילו לא מריחים אותי, אז יש איזה באג במערכת זקוקה לעצות מעשיות, תודה לאנשי הפורום שיתגייסו לעזרתי...

**לילך**

New member
זה נורא לשמוע שהם קשורים

ולא מקבלים אוכל בזמן ,בטח בגלל זה הם נובחים ,אבל המסכנים האלה לא אשמים בכלל. אני מציעה שתפנו לבעל הבית שלכם בנימוס ותסבירו לו בנועם ,שהנביחות גורמות לרעש נורא ושאתם מבקשים בצורה יפה ואתם לא רוצים לפגוע ביחסי השכנות הטובים בינכם ,שידאג לכך שהכלבים לא יגרמו לרעש בלתי סביר ומטריד. בכל מקרה כשיגמר החוזה שלכם ,כדאי לכם למצוא דירה אחרת ויותר שקטה.

למעלה