יש לבית שמש שיר?

דן צ

New member
יש לבית שמש שיר?

יש לעיר בית שמש שיר? לרמת השרון יש "תות שדה מרמת השרון" לירושלים "ירושלים של זהב" וכו' מה יש לבית שמש?

אכן יש כמה שירים לבית שמש קבלו אותי

פה בית שמש שלי בואו שירו איתנו זה מקום בוא נולדנו זאת בית שלי זו אינה בירה או עיר גדולה אך יש אהבה לכולנו בית שמש היא שלי בית שמש היא שלי יכל להיות שכחתי בית שתים או קצת זייפתי וזה כי רשמית לא שרתי מכיתה ו . במסיבת סיוןם בז'בוטינסקקי עם אורנה מגן בתודה ליאור

דן צ

New member
למדת בית בז'בוטינסקי?

הבן שלי לומד שם בכיתה ג' וגם אחותי מורה שם.

דן צ

New member
שמותם?

לילד שלי קוראים ירדן בג2 ולאחותי קוראים ליאת

anava1

New member
אממ...אני במקומך...

הייתי מעבירה אותם לבגין!
(אבל זאת רק דעה שלי...) ובטח שיש שיר לבית שמש..היתה פעם פרסומת על זה כשהייתי ביסודי, ולקחו אותנו לצילומים.. אני זוכרת רק את השורות- "בית שמש עיר שלי..."
(זהו)

דן צ

New member
אותם = אותו

אני שמעתי שבגין הוא בית ספר מאוד תחרותי והילד שלי מה לעשות מאוד אדיש לדברים שכאלו חוץ מזה שלבית שמש הגענו רק בקיץ האחרון, אז למה לי להכניס אותו למירוץ שכזה בנוסף לכל קושי ההתאקלמות?

shabluELLA

New member
ענווה תירגעי!

ז'בוטינסקי זה אחלה בית ספר! לא בגין והבועה האקולוגית שלו...

anava1

New member
חחחח חמודה!

תראי איך את נראית ואז תביני למה עדיף בגין ולא ז'בוטינסקי! סתם צוחקתתת...
אבל דוגרי- למדתי גם בז'בוטינסקי וגם בבגין, ואם הייתי עכשיו אמא לא הייתי שולחת את הילדים שלי לז'בוטינסקי...אפילו עדייהו עדיף! (אבל דן מבינה את המצב של הילד שלך..אז תאחל לו התאקלמות נעימה)!

Amir 19

New member
מישהו הזכיר "עדיהו"????

אני רוצה להבין, מה בידיוק הבעיה עם עדיהו??????????

anava1

New member
טוב תיקון....

אין לי כלום נגד עדייהו, גם אמא שלי מלמדת שם בכל מקרה תחליף את המשפט- "אפילו עדייהו עדיף" ל- "או לעדייהו" עכשיו יותר בוט? שמחה!

Amir 19

New member
לא, גם לא טוב....

עדיהו הוא הבצפר היסודי הכי טוב בעיר!!!!

למעלה